../images/Emo141.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo134.gif

פורום מארון 5 חוגג את צאת ה-DVD החדש של הלהקה ומתכונן ליום שישי ה-13... רוצים להשתתף בחגיגה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=41779
בואו להציל חיים בתאריך ה-15.01 יתקיים מופע התרמה למען הצלת חייו של איתי הלוי. במופע יקחו חלק להקת אתניקס, ישראל קטורזה ועוד. לפרטים נוספים בקרו בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=473&msgid=69274646

willo1

New member
שלום../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אתם מוזמנים להצביע
ובלי קשר.. אביב גפן שליטה! הבחור גאון.

יש לי בלוג חדש אתם יותר ממוזמנים...

יש לי בלוג חדש בישראבלוג אתם מוזמנים לבוא לקרוא אני בטוח שיהיה לכם מעניין... אגב היום או מחר אספר בהרחבה על ההופעה במעבדה ועל כל המסע אליה... מקווה שתהנו... רן... הבלוג שלי

One Echoe

New member
שוב התגובות כאן הוכיחו לי

כמה חלק מהאנשים כאן בורים. פשוט יצורים שלא חושבים. חמד-אפשר ועוד איך להחליט בעד או נגד. אין כאן עניין של סטיגמות. ברית המילה נעשית אך ורק בגלל דת, ולא בגלל שום סיבה רפואית. העורלה מסרטנת? מאיפה הקרצת את השטות הזאת? הטקס הוא אכן טראומה קשה, התינוק סובל במשך שעות(התינוק בוכה והאמא צריכה ללכת לאורחים) עם זאת, הורדת העורלה מורידה אף 30 אחוז מההנאה המינית, לעיתים הבנאדם משותק מינית לחלוטין עד כדי כך שהוא נהיה א-מיני. יש בפורום ברית מילה אחד שלא יכול לקיים סקס בכלל בגלל הטקס הזה. הנה אתר טוב שמסביר את התופעה: http://planet.nana.co.il/sindra/index.htm אין שום קשר לשוויון, זה טקס פרימיטיבי של אנשים הזויים שנעשה בהכרה מלאה של התינוק. זה ממש אקט של עובדי אלילים. בכל אופן, לתינוק שעבר את הברית מילה יש זכות לצאת משפטית נגד הוריו. הקטע העצוב הוא שהרבה חילוניים עושים את הטקס בגלל נסיבות חברתיות טיפשיות. אגב, רק שתדעו שהפרופיל בצבא הוא 97 ולא 100 בגלל ברית המילה. לכל מי שבעד, שיחשוב שנית.

ומה יגידו בנות..

שהפרופיל שלהן 97 כי הן מקבלות מחזור? הטיעונים שלך כ"כ מגוחכים... ובכלל, חוץ מניסיונות לכפות על אנשים את האידיאולוגיות שלך (ע"ע צמחונות אנטי ברית מילה וכו') אתה עושה עוד משהו בחיים..?

One Echoe

New member
את מודל טוב לבחורה עיקשת וטיפשה.

שאין בשפה שלה כלום מאשר בורות תהומית. אם רצונך להתדיין איתי עניינית, עני בצורה קונקרטית, ולא כללית, ובטח לא להיכנס איתי לפסים אישיים ששם בטח המומחיות שלך גבוהה במיוחד. איזה טיעון שלי מגוחך, ומה הטיעון נגד שלך כנגדו? בקשר לפרופיל, כן זה בגלל הווסת. בכל אופן, זו הדיעה הרווחת אם תשאלי את צה"ל. יש הסבורים שאין קשר. חוץ מלגלוש בפורום אביב גפן ולבלבל את השכל, מה את עושה בחיים שלך?

../images/Emo6.gif אלוהים ישמור

איזה מזל שקנו לך מילון.. בורות תהמוית? קראת פעם את ההודעות שלך? איף...אתה כל פעם מוכיח מחדש את הרצון הבלתי מוסבר הזה שלך, להיות בעל דעה על כל עניין, אפילו אם אין לך מושג על מה מדברים.

One Echoe

New member
"איף..."

בורית תהומית(abysmal, unfathomable)-ולא " תהומיות ". שוב אגיד, אם אין לך טיעונים מבוססים וקונקרטים, פשוט אל תגידי כלום, עדיף לסתום מאשר לצאת טיפש.

יצאת מזה אידיוט...

כי בסה"כ טעיתי בהקלדה. שוב ההתיימרות הזו שלך לצאת חכם. עוב, תבין כבר שלא הולך לך.

One Echoe

New member
מטרת ההודעה לא הייתה לתקן

אותך, אלא להראות לך שיש מילה כזאת.

אני יודעת שיש מילה כזו...

אבל אם מטרת ההודעה היא לא לתקן אז בשביל מה ה"תהומית, לא תהומיות"?

One Echoe

New member
חשבתי שחשבת

שאין מילה כזאת כי לא קראת את המילה נכון.

One Echoe

New member
ואגב, אם ידעת שיש מילה כזאת,

מה פשר זה: "איזה מזל שקנו לך מילון.. בורות תהמוית? קראת פעם את ההודעות שלך?"

למעלה