../images/Emo54.gif

יש לי שרשרת עם הפעמון מהמפגש. ואני רוצה לסיים את הסקצ'בוק. והתחייבתי למורה שלי לתנ"ך(
) שאני לא אעשה לעצמי כלום. :|

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif עוד פעם הוא>>

זוכרות את הקופיף?|זה שצעק כל שניה שאני בהריון>>| כן אז ביום חמישי שלפני חופשת חנוכה היה בירור>> המנהל אמר לו להפסיק>> |כן בטח שיפסיק><| הפסיק עד לפני יומיים ואז שוב התחיל.... זה ממש מציק... היום התחלתי לבכות
|כן אני בכיינית>>| כי הוא פשוט לא עוזב אותי>> לכל הבנות הוא מציק.... אבל הן צורחות עליו, בועטות לו באזורים שרצוי לא להזכיר
שורטות>> קורעות לו את החולצות |כן,זה קרה>>| ואני לא כזו>>|למרות שניסיתי זה לא הולך>>| זה ממש מעצבן...... אז אמא שלי
התקשרה למנהל והוא אמר לה שיזמינו את ההורים שלו ואת שלי ונעשה בירור.... אבל מה זה יעזור?!?! הם במילא מרחמים עליו... ולמה???? כי ההורים שלו גרושים או משו והוא חולה סוכרת... סוו וואט???! יש לי עוד ילד בכיתה ששהורים שלו גרושים אבל הוא נורמאלי לחלוטין והוא לא רוצה צומי מכל בת שעוברת מולו>< "אין ילדים רעים.. רק מתוסכלים ואז הם מוציאים הכל על הבנאדם הראשון שהם רואים" כן זה מה שהחברות המעודדות שלי אמרו
ובובספוג זה לא סוטה
(עזבו לא תבינו>>)

Stinki Winki

New member
בסוף כל הילדים האלה מתיישרים.

תתרחקי ממנו כל עוד הוא בסביבה

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifאבלאבל../images/Emo7.gif

המחנכת הטיפשע שלי מושיבה אותו בכוונה מאחורי... ועוד אחרי שסיפרתי לה באותו היום!!!

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifכי אין מקום.....

אני עוברת כשמישהו לא מגיע... וכבר רשמו לי שתי הפרעות בגלל זה>< |אצלי זה נורא>>| אוף אני שונאת אותו>> ועכשיו גם חברות שלי מטרידות אותי>> יופיP:

Karin917

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif

תבקשי מחברות שלך [אלה שמרביצות לו] שיחליפו איתך מקום. הן חברות שלך,לא? אני בטוחה שהן יסכימו.

Karin917

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif

אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות.אני שונאת אזרחות. אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.אני שונאת מועדי ב'.

GalGul000

New member
איזה זין ../images/Emo10.gif

פשוט. הכל. בעע. נמאס לי כבר מהמצב המזדיין הזה. אני לא בנויה לזה. היום הזה היה פשוט נוראי. די, שיעיפו אותי מהתפקיד הזה וזהו. שיהרס לי השם בשבט. כבר לא אכפת לי. אני לא בנויה לזה. פשוט. הכל יצא כ"כ רע. ויש עלי כ"כככככ הרבה לחץ עכשיו. זה כ"כ לא מתאים
וכל מה שקורה עם ראש הממשלה. זה פשוט.. מפחיד. שיצא מזה. אלוהים, שפשוט יצא מזה. ולא דיברתי איתו ברצינות כבר די הרבה זמן. ואני מתגעגעת לזה. אוף
שיזדיין העולם.

אוף עם הכל../images/Emo3.gif

אוף, אני לא מצליחה שלא לחשוב "סיימתי עם אנטיגונה לשנהההההההה" זה היה כל כך מעיק>< ומלחיץ! הלימוד, המבחן, הכל.. אוף, ומבחנים עם המורה הזו והכל>< "אתם צריכים לדעת לפרטי פרטים בלה בלה..." במשך כל המבחן.. היום היה מבחן, כולה 4 שאלות אבל הייתי צריכה לקחת הארכת זמן וכתבתי 6 דפים>< כל זה בשביל בגרות של שנה הבאה>< אבל מה שכן
את ההארכת זמן עשינו בכיתה של יעל חמצמצה ואני חושבת שהשולחן שישבתי ליידו היה מרוח בפיפי. כמה שזה היה מסריח!>< יעל, אם את קוראת - זה נכון? אני אוהבת לקטר, מה>< אז כדי לאזן את הקיטורים, קניתי היום תלבושת לבצפר (טוב שנזכרתי, באמת!
אמא שלי שלחה אותי לחנות כי נמאס לה שאני מביאה לה כל פעם הביתה טפסים לחתום עליהם ש"רקיע מרבה להגיע ללא תלבושת אחידה" ועבודות של "מהם יתרונות התלבושת" וכו><) תלבושת זו סווצ'ר כ"כ משעמם, נכון? אז קישטתי אותו לגמרי
*מבט גאה* אני יודעת לתפור
יש לי עכשיו על הכיס סצנה של פו הדב ושני סנאים ועוד כמה שטויות, יצא דווקא יפה^^ מהסווצ'ר הבא אני אעשה דינוזאור, כנראה, כיף לשחק עם בגדים^^ אני לא רק קוטרית, אלא גם קשקשנית? אוייש><

MorningGlory

New member
תלוי לאיזה מכבי את מתכוונת../images/Emo3.gif

אבל המשחק היה מעולה ממש:]]] מהיר כזה
פאק. פארקר עם 5 עברות. זה לא קרה כבר המון זמן

Karin917

New member
*אושר*../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif

נו,בערך..
אני לא יודעת מה גרם לי לחשוב שהמורה תיתן את אותו המבחן אבל זה היה ממש טיפשי מצידי לחשוב ככה! למדתי מהתשובות של המבחן הקודם ומעט מאוד משאר החומר אבל הצלחתי לזכור בכל זאת דברים מהמבחן שהיה בתחילת השנה וזה עזר לי. אני בטוחה שלא נכשלתי ואני אפילו מצפה לקבל 65+
וזה המבחן האחרון למחצית! יש לי עכשיו כמה שבועות בלי מבחנים בכלל. וקיבלתי 98 במבחן במתמטיקה וכנראה שלא נכשלתי במבחן בתנ"ך [המורה לא אמרה ציונים,אבל היא אמרה שלא נכשלתי. אני מקווה מאוד שהיא לא התבלבלה] ולמרות שלא הגעתי למבחן בפיזיקה [באמת הייתי חולה] אני אוכל לעשות אותו בבית [הוא אמר שאין מועד ב'] ואני אפילו יודעת לענות על 2 מתוך ה-6 שאלות [את השאר עדיין לא קראתי].

למעלה