[אולי טריגר].
היום אני וידיד שלי, קבענו כמו כל יום ללכת יחד לבית הספר. הכל טוב ויפה. כשהיינו כבר ממש קרובים לבית ספר, ובאנו לעבור דרך המשמרות זה"ב של בית ספר יסודי שקרוב לבית ספר שלנו, הילדה מהמשמרות אמרה לנו לעזור. בשניה הראשונה ממש ממש ממש לא הבנתי מה היא לעזאזל רוצה לי מהחיים, וחשבתי שהיא סתם באה להגיד לי לעבור כמו שצריך או משהו [ווניקים, נו]. כששאלנו אותה מה קרה. פשוט. הייתי בהלם ממה שהיא אמרה. האיש הזה (מצביעה על מישהו זקן במראה הומלסי מוזנח) כל הזמן עובר לידי ומסתכל עלי, אני מפחדת. פעם אחת הוא צבט אותי בתחת, אמרתי להורים שלי והם מגישים נגדו תלונה אבל הנה הוא עובר פה לידי. והיא פשוט התחילה לבכות, וזו ילדה סתם, שאני לא מכירה. חיבקתי אותה פשוט לא יכולתי לראות אותה ככה. ברור שישבנו איתה שם, נתנו לה להתקשר להורים והכל, אפילו החלפתי אותה בינתיים בתפקיד שהיא כל כך הייתה אחראית לגביו, המשמרות. אמרנו לה שלא משנה מה קורה החיים שלה הרבה יותר חשובים מכל משמרות שיש בעולם, ושאם זה קורה שוב שתעזוב הכל ותרוץ לשומר של הבית ספר או לכיתה. היא גם אמרה שהוא פעם הציע לה לבוא איתו לבית שלו. אלוהים. זה נוראי. אני עדיין בהלם.