Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifתודה../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

כנראה היום מגיע טכנאי מחשבים שיוכל לשחזר אולי הכל. הלוואיייייי

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifהצלחנו לשחזר../images/Emo13.gif

זה בעצם מעולם לא נחמק, רק עבר לתיקייה ניחדת, אבל מצאנו את כל הקבצים
חע

../images/Emo163.gif../images/Emo7.gif יופי ממש חרא! אני שונאת

את זה... בחיים לא יהיה לי
אל תשאלו מה, לא רוצה חיבוק לא רוצה כלום אני פשוט מבואסת עד בכי להתראות

broken winges

New member
...

אני כמו חיית טרף שמשתוקקת לכל פיסת מידע של הארי פוטר. אתמול בערך התחלתי לקרוא. היום ב ע"מ 279 ^^. אוי אוי אוי. וכל כך בא לי לכתוב סיפור או להמשיך את אחד מההתחלות שכתבתי פעם או לכתוב פאנפיק אבל אני יודעת שזה יצא עלוב. ויש לי הרבה השראה פתאום. מתקופה של בקושי דולי לחודשיים התחלתי משו כמו 4 דוליז לשבוע וחצי ^^ וצ'ינה ^^. כתבתי בקשר לטיסה שעוד לא בטוחה (יש מצב שאני טסה לחודש בסין למי שלא קראה..)יתרונות וחסרונות. כי בכול זאת.. חודש זה המון להשלים ואני מפסידה תעודות ואני כנראה אפסיד טיול שנתי.. אבל טיול שנתי הפעם זה חרטה.. כי אין לי חברות ממש נחמדות לבלות איתן בחדר, השכבה כולה מלאה בסנובים,ערסים ופרחות ופשוט ילדים לא נחמדים שחושבים את עצמם והמורים חרא. אז גם ככה זה יהיה טיול נוראי למדי. והתעודות. וול יש לי ציונים טובים (ממוצע 97 כללי,באנגלית-100,במתמטיקה-96 לשון והבעה-97,תנ"ך-89 וכו' וכו' חוץ מאולי ג"ג ואמ מו"ט) ומכיוון שאני במילא שונאת את הבי"ס וזה מחצית ולא תעודת סוף שנה אז.. אז כאילו פאק איט!. נמאס לי.. כל השנה לא הברזתי בכלל חוץ מיום אחד וזה היה כדי לבקר בבי"ח את אבי וחוץ משעתיים שהלכתי מוקדם כי כאב לי הראש. אז..אז קצת(הרבה) חופש. חוץ מזה חופש משוש לא יזיק לי! ויהיה בסין אינטרנט אז אני אוכל להיות איתכן בקשר ובלונדיש תעביר לי חומר שהם למדו מדי פעם.. ויש לי ה"פ החדש למרות שאני בטח אסיים אותו עד אז :\ ועוד חסרון זה שיש 14 שעות טיסה אבל באמצע עוצרים בהונג קונג ^^. ואני אשב ליד המעבר. וזהו. נכון?.. אני אני לא אפסיד את זה..חודש בסין! תגידו שאני צודקת :[ ואו זה יצא ארוך! *0* ח"ח למי שחיה עד לפה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאני כולכך שמחה בשבילך

את תהני בטוח. סין
האאא מזמן אל דיברתי איתך
אני בהחלט שמחה בשבילך

../images/Emo6.gif

תכינו עוד בארץ פתקים בסינית של דברים. זה מאוד לא נעים למצוא את עצמך בכלבו ענקי בשעה שאתה מנסה לשאול את המוכר איפה השירותים(ועוד שניה בורח).

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif וואי אני צכה ללכת לישון../images/Emo3.gif

*מצחקקת* מחר יש לימודים וזה P: *מצחקקת* אניאני OO |הלם| אמאמאמאמאמאממאמאמאאאאא
הרוח עשתה "וווו!!!!11
" עכשיו בחוץ ואמאאמאמאממאמאלה
>: זה כי אני לא הולכת לישון אזזאזאז
|הלם| OO דיייי
נראה לי שהגינה שלנו נתלשת בחוץ
*מבוהלת*

broken winges

New member
גמני *פיהוק*

אני אלך לי לישון . החושך מפחיד אותי והשריקות של הרוח עוד יותר :[[[

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif רק לי תפוז מראה

שאין הודעות חדשות 11מ- ?

Blue Pencil

New member
יכול להיות שזה נכון,

יש בצפר וזה. [אבל אני נשארתי בבית. *O*,האהא,רק ביום ראשון המורה תגיד לי שנכשלתי ואני ניגשת למועד ב' ביום שלישי.DDD:]

Blue Pencil

New member
אמרתי לכן.

אמרתי לכן שאני אכשל בהסטוריה.
לא באתי היום אבל חברה שלי לקחה את המבחן בשבילי,וקיבלתי 55. [לפחות לא קיבלתי 56,אז אני יכולה לגשת למועד ב'] אז אני אשב עם אמא ואלמד עד יום שלישי,ואני אלמד גם למבחן באנגלית שביום רביעי. ^^ איזו תחושה מוזרה,לא להיות מאוכזבת מ-55.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifOMFG.

זוכרות את החברה המשוגעת עם האוטו [זאתי שרצתה לקחת ת'אוטו של החבר שלה וליסוע לעזריאלי] אז לא מספיק שהיא הטביעה את האוטו שלו והעפיה את האופנוע שלו על צוק,וכל זה שהוא ניסה ללמד אותה לנהוג,ויש לה ממש מזל שהיא נשארה בחיים. והיא סיפרה לאמא שלה שהיא רוצה לעשות את זה ואמא שלה אפילו לא התרגזה >> רק ביקשה ממנה לא להיכנס לתאונה או משו.
דאמ.

Blue Pencil

New member
רגערגע.

היא נסעה גם באוטו שלו וגם באופנוע שלו ואפילו הרסה אותם, ואחרי הכל אמא שלה אמרה לה רק להיזהר? -.-'

Blue Pencil

New member
אוקיי,זה הרבה יותר הגיוני. -.-'

אבל עדיין,אין שום סיכוי שתוכלי לשכנע אותה לא לנסות שוב?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבנתיים אין לה במה ללנהוג ><;

ואני והחברות שלי מנסות לשכנע אותו והיא "אני יודעת לנהוג"

Blue Pencil

New member
אולי תשכנעו אותו לזרוק אותה?DDD:

כי סביר להניח שכששם לא יהיו ביחד הוא לא יתן לה לנהוג.

למעלה