MorningGlory

New member
הממ...

יש לי אממ*מחשבת* 26 תרגילים בפיזיקה למחר. כדאי ללכת לעשות? ולא, המורה לא מרושע. אני פשוט לא עשיתי אותם מתחילת החופש:]]]

פוסיקט, פוסיקט, וואר אר יו בין?

טיול
6:45:מעירים את זוהר. 7:20:זוהר קונה ממתקים ולחם(רציתי לקנות בועות אכילות אבל לא היה מספיק כסף
) 8:30:חברות של זוהר מטורללות(ברצינות
) 10:00:ארוחת עשר. יש קבוצה שמזמינה פיצה(בעשר בבוקר:-S)ואז גירו אותנו בדרך משעשעת("ירדן, למה יש לך כתם אדום על הפרצוף?""זה בטח בגלל הפיצה הנהדרת שאכלנו""כן, היא הייתה נהדרת") לא זוכרת יותר שעות, אבל לא נורא... הלכנו להר הארבל וירדנו שם בירידה. והתחלתי לבכות ועזרו לי לרדת(הייתן שם פעם? נו מה, יש לי פחד גבהים
). והכיתה הנחמדה שלי צעקה"זוהר!זוהר!". והיינו בתחנה של הזקן מנהריים
ובדרך חזרה החברות שלי היו מטורללות יותר מתמיד

I LOVE NOA

שכחתי לספר משהו: הבנים בכיתה שלי אומרים "איזה סוס" על דברים מגניבים. שמעתי אותם אומרים "איזה סוס" אז שאלתי אותם מה קרה. הם הצביעו על סוס. *_*

shronet

New member
אני עושה בוקרפורט באנגלית על הארי

אחת המשימות היתה לכתוב יומן עפ"י הספר במשך שבוע. והוא יצא כזה רכרוכי ובכיין>< אני כ"כ נגעלת כשאני קוראת את זה, זה כ"כ לא הארי... אבל מה לא עושים בשביל הציון

שיחה שלי ושל דנה עיפרונכחול במסנ.

Black wings אומר/ת: דנע
Dana אומר/ת: DD: Black wings אומר/ת: מצ'מע? Dana אומר/ת: נייס,וארי נייס. האו אר יו טודי? Black wings אומר/ת:
Black wings אומר/ת: את מדברת בעברית? Black wings אומר/ת: גם? Dana אומר/ת: נו,איי אמ מדברת אינגליש. Dana אומר/ת: P: Dana אומר/ת: ספיקינג Black wings אומר/ת: חחח Black wings אומר/ת: "אי אמ מדברת אינגליש" XDDDDDDDD Black wings אומר/ת: טובטוב. Black wings אומר/ת: אימ הא נוט מדברת אינגליש. Black wings אומר/ת: או משו:X

המשך

Dana אומר/ת: אימ הא? Black wings אומר/ת: התחרבש לי:X Black wings אומר/ת: איי אמ נוט מדברת אינגליש Dana אומר/ת: או,איימ סורי אבווט ד'אט. Black wings אומר/ת:
Dana אומר/ת: בא איי וויש יו וור מדברת אינגליש,ביקוס איי דונט מדברת היברוו אט אול. P: האו אולד אר יו?

Karin917

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif

מישהו רוצה לעשות איתי דולי?

|נחנק|

ק..ק..ק..ראין מציע למישי לעשות איתה דולי?OO אנשות,כאאאאאאאאאאבוד!
נו מה,בשבילך אפנה קצת זמן. צ'יצ'י?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifהאמ.

חזרתי מניו יורק וזה
מישהו הרגיש בחסרוני?

Mrs Johnny depp

New member
יואו אני לא מאמינההה../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif פאקקקקקק

הרגע גיליתי שאכשהו, נמחקו לי כ-ל הדוליז שהיו לי על המחשב! כולם! אני לא מאמינה!!!1 עד שעבדתי על כל החרא הזה פאקקקקקקקקקק יואוווו אני פשוט בהלם. ונעלמו לי גם עוד כמה תיקיות עם מלאאאאאאאא תמונות, וכל מיני דברים שלקח לי חודשים שלמים לאסוף את זה. אני פשוט לא מאמינה. אני יודעת שזה לא כזה נורא, אבל בשבילי זה כמו סוף העולם עכשיו. כל העבודות שלי. היצירות. הכל פשוט... נמחק. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה