shmeksit

New member
למה את לא באה?

וחמין זה יאמי ימ! שבוע שעבר אבא שלי הכין חמין זה טעים! אני רוצה חמין! חמין!

../images/Emo163.gifוואו הרבה בנות אכלו חמין../images/Emo2.gif

כי זה פשוט היום המושלם
למה את לא באה?
ויובל תירגעי זה עדיין לא כל כך בטוח

shmeksit

New member
|עוד4ימים| חשבתי שזה 100%

אבל את אמרת לי שזה 64% XD טוב נו אני מקווה שתבואו ואם לא תמיד יש את המפגש הבא! :]

shmeksit

New member
|עוד4ימים| מאומצי היקר למשך 4 ימים!

:] >< ><> בלופ משעמם לי! |עוד4ימים| |עוד4ימים| |עוד4ימים| יאיי

../images/Emo139.gif עזרה בתנך שמות ג' ד' יג יד

מישהי יש לה חומר על המחשב על שמות פרקים ג' ד' יג ' יד' אני מתחננת=] חיחי ואיזה צירוף מקרים יותר גדול גם אצמא שלי הכינה חמין היום=]]

shmeksit

New member
|עוד4ימים| XP

אין לי חומר על זה, עדיין לא למדתי זה באמת צירוף מקרים XD חמין
טעלי

Blue Pencil

New member
אין לי חומר על המחשב,

אבל אני די בטוחה שיש לי את המבחן. אז אם יש לך שאלות,יכול להיות שאני אדע לענות.

shmeksit

New member
|עוד4ימים| מזל טוב (לעוד 22 ימים)

אממ רגע איזה תאריך זה יוצא? *עצלנית* כי לי יש בדיוק שבועיים אחרי המפגש ^^

Blue Pencil

New member
אז סיימתי אתמול ה"פ. :p

24 שעות כלל שינה,בצפר,צופים וכל השאר. XD כבר אתמול בבוקר,כשהייתי בעמוד 253[אמא לא הרשתה לי לקרוא יותר ואמרה לי ללכת לישון
]כולם אמרו שאני משועממת וזה,חברות שלי היו בעמ' 20/77[תלוי מי מהן] וחברה אחרת אמרה לי שאני מטומטמת ושהיא אפילו לא קיבלה אותו[אז רגע,תסביר לי למה אני לא יכולה לקרוא אותו אם היא עוד לא התחילה?
]. בכל אופן,כשהלכתי בערב אל חברה שלי[יומולדת] חברה אחרת שלי,שכבר מזמן ביקשה שאני אשאיל לה אותו כשאני מסיימת שאלה בצחוק:"נו אז דנה,סיימת את הארי פוטר?" ואני בפשטות עונה "כן..". ואז כולם התחילו להגיד מההה וכל השאר. זה היה מצחיק.

Blue Pencil

New member
אהכן.

וכואב לי ונפוח לי בגבהשמאל ומעליה. כי אתמול מישהו זרק כרית על חברה שלי ואיכשהו הראש שלי היה קצת מאחוריה בספה[היא לא נשענה אחורה] והיא נפלה עליי ונשכתי את הלשון וירד לי דם, אבל גם קיבלתי מכה בגבה וקרח זה קר מדי. S:

פאק..זה מדהים!

למרות כל החרא של עבודות ומבחנים..אני מרגישה שהסרט הזה פשוט מדהים. נרניה זרט פנטזיה מדהים! פשוט ארגג זה עלה לחברה לי 10 שקל..ויש גם את ה"פ ועוד הרבה דברים וזה היה ממש באיכות טובה ויואא זה היה מדהים פשוט מדהים. ושרון זה לא אולסן לא אוסם זה אסלן
אריה חמודיי=]]

poohandme

New member
סיימתי הארי פוטר.חהחה.

אני סיימתי:]]]] לפני 5 חודשיםDDD: חיחי.

למעלה