../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמזאאאל טובבבבבבבב../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

|חיבוווווק מוחצ עצמות
| יא
אפשר לפתוח לך שירשור יומולדת או שישר בנות יתנפלו עליי ב"אני רציתי לפתוח לה שירשור
"?

אפשר, ברור../images/Emo13.gif

כי פתחתי שרשור לפורום, אז את מוזמנת לפתוח לי שרשור
אני אשמח

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאש^_^

נפתח
|גאהבעצמימאוד| פעם ראשונה שאני פותחת שירשור יומולדת למישהי
מזל טוב

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifראיתי את

עידן רייכל ופרוייקטו
ואתן לאאאאאאאא
וחיבקתי אותם
ויש תמונות
הם כאלה חמודים*0* ומרגשים*0* ושרים ממש יפה*0* 000000000000:

ש ר ו נ ע

New member
ראיתי נרניהההההההההההההה

וכן,ככה אומרים וכותבים
יהההההההוווווווו זה כזה מדהים
והיו שם קטעים קצת דוחים ו-ונו אתן חייבות לראות!!!. זה מהיוצר של סר הטבעות,אגב. ויש לזה סדרת ספרים
זה אמור להיות כמו הקטע של הארי פוטר,נו כאילו זה לפי הספרים, עכשיו זה נרניה,האריה המכשפה וארון הבגדים-הסרט הבא צריך להיות התיבה הקסומה,או משו כזה
ו-ו...אוסלן

broken winges

New member
אני רוצה לראות גמכן

ואת הספרים הייתי רוצה לקרוא רק חבל שהם עולים 44 לאחד :\.. אה וגם שר הטבעות ^^ שמחה שנהנת ^^

shmeksit

New member
נחמד לך :]

הוא כימעט סיים להוריד לי אותו (נו מה הוא יגיע לערד רק עוד חצי שנה לפחות) שמחה שנהנת :] ותוסיפי אותי לחתימה שלך

shmeksit

New member
אני לא במסינג'ר XD

אמא שלי עכשיו בעבודה והיא פתחה שם את המסינג'ר שלי בגלל זה אני לא עונה לך אבל עכשיו אני אתחבר.. אני אוהבת אותך!
ואת באה למפגש וגם זו פקודה!

../images/Emo163.gifחמיייןןןןןןןןןןןן!!!!!!111111

זה יאאאמי!! סוף סוך אכלנו חמין
מי שלא מכירה (מי לא מכיר אבל בכל מקרה
): אורז חיטה ביצה חומוס שעועית תפוח אדמה ועוף-חזה ומה עוד?
אומ.. |חושבת|וזהוווווווו!!!11 יאי חמין אהובי
זה כל כך טעים
*דמעת אושר* וזה עוד ביום הכי מתאים!
כל היום אפילו לא הפסיק לשניה לרדת גשם
באסה
אהה ובקשר למפגש! הלכתי לשאול את אמא היום אם נלך ב-28 לעזריאלי כי זה עוד 4 ימים.. והיא ענתה שלא, כי היא ואבא יוצאים לטיל.. אז הלכתי לחדר לבכות טיפה ואז הלכתי לראות טלויזיה ושאלתי את אמא אם הם לא יכולים לדחות את זה ליום לפני או אחרי, והיא חשבה שדיברתי על המפגש
אז היא אמרה כן, ונסע לתל אביב (אז הבנתי שהיא מדברת על להעביר את המפגש ולא ת'יומולדת של אבא) ואז אבא שאל מה קרה ואמא סיפרה לו והוא אמר שהם יילכו מצדו לחמת גדר יום לפני
ואמא אמרה שנלך ברכבת ^.^ מבנימינה (? מזה) עד תל אביב
אבל עכשיו, כי אח שלי נהג חדש וצריך מלווה, רצה הוא לנהוג עד בנימינה אז עכשיו גם הוא יבוא למפגש
לפחות הם יהיו רק בהתחלה, ואז אני וליאל נפגוש את כולכן פורום דוליז מוכשרות וכוסיוט!111

shmeksit

New member
ייייייייייייייייייייייייייששששששששש

אני כל כך אוהבת אותך! יאייי אלאור באה למפגש ייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וגם ליאללללל *מתרגשת* *מזילהדמעתאושר* אלאור וליאל באות לפגש ומי תפגוש אותן? מי? מי? מי? ניחוש פרוע אאאאאאאאאאנננננננננננננננננננייייייייייי!!!!!!!!! טוב התרגשתי מספיק :] יאיי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאאא../images/Emo2.gif

איזה צירוף מקרים
גמאנחנו אכלנו חמין*0*
יאמי|ריר| ולא הפסיק לרדת גשם לשניההה
תהנווווווווווו אני רוצה גם לבוא

למעלה