חילקו לנו תעודות היום^^../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif
אז אני אכתוב ואתן תקרוא נכון? יופי.
אנגלית א' 95 הישגיך בלימודים רואיים לשבח.(כאילו מה, כואב לה לתת לי 100?!אני חושבת שזה בגלל שכל שיעור אני מאיימת לרצוח אותה או אומרת שכשאהיה רוצחת סדרתית אני תמיד אזכור שהיא לימדה אותי איך לרצוח אנשים בלי להשאיר כתמי דם על השטיח.כן. אני אשתוק עכשיו. אבל הגיע לי 100!)
מתמטיקה א' 90 הישגיך בלימודים טובים מאוד.(חח המורה שלי כ"כ טיפשה
כל פעם שהיא שואלת מי לא הכין שיעורי בית היא אומרת "תרימו ידיים, גבוה!!אל תתביישו!בעצם..תתביישו!תתבישו!!!"
. והיא עושה עוד כל מיני דברים הזויים
)
תנ"ך 85 מבצעת מטלות מעבר לחומר הלימודי.(אבל אבל היא אוהבת אותי
זה ממוצע יבש ואכזרי. אבל חהחה, יודעות למה ההערה על המטלות?כי אני וחברה ציירנו את אלקנה יודע את חנה.
אבל המורה שלי לתנ"ך היא בנאדם הכי מתוק שאני מכירה אז זה בסדר
)
ספרות 90 הישגיך בלימודים טובים מאוד.(אז כנראה הלך לי ממש טוב במבחן
אני אפילו לא יודעת כמה קיבלתי. המורה שלי לספרות נורא מפחידה לפעמים אבל אי אפשר להסביר בכתב. אם אהיה במפגש אני אראה לכן^^
)
היסטוריה 100 הישגיך בלימודים ראויים לשבח.
(היסטוריה!100!והיא אמרה שהיא מורידה על השתתפות המון! ואני לא משתתפת!100!!
)
פיזיקה א' 85 הישגיך בלימודים טובים.(אמ, אין לי מה להגיד. זה בדיוק מה שמגיע לי?
)
לשון 90 הישגיך בלימודים טובים מאוד.(חהחה, נשבעת לכן שכאב לה להגיד את זה. היא כ"כ שונאת אותי. אני חושבת שזה בגלל שאני מתקנת אותה כשהיא אומרת 'ארבע שולחנות' או 'אני יכתוב'.)
צרפתית 95 הישגיך בלימודים טובים מאוד.(כוסעמק, היא יכלה לתת לי 100 הטיפשה הזו!@##%^$%!והשנה היא אפילו מחבבת אותי בצורה ממש חשודה!)
חנ"ג 80 ממלאת את המטלות הנדרשות במהלך השיעור.(אל תצחיקי אותי. לא שאכפת לי שהיא לא דפקה לי את התעודה, אבל בחצי מהשיעורים כואבת לי הבטן/הראש/הרגל וכו' וכו'.)
ביולוגיה 100 הישגיך בלימודים טובים מאוד.
(אני אוהבת ביולוגיה
זה מעניין כזה בחלק מהזמן נו
)
מורשת 100 הגשת עבודה טובה מאוד במורשת.
(
המחנך הטיפש שלי. הוא נתן כמעט לכולם 100 חוץ ממי שלא הגיש עבודה, ורק חברה שלי נתקעה עם 95
כפרעליו.)
ממוצע: 92(זה מעוגל נו. זה 91.8181812.)
הערות מחנך: הישגיך בלימודים טובים.(כי הוא קמצן מדי בשביל להגיד טובים מאוד..) תרומתך בקישוט הכיתה ראוייה להערכה.(תלינו שני ציורים. אחד נפל ועד היום כשנדנדתי חמש דקות רצוף הוא לא רצה לתלות אותו חזרה כי קראתי לו פוסטמה ביום שלישי
אבל אבל הוא באמת היה פוסטמה!כן. אמ בקיצור הוא תולה את זה שוב ביום ראשון.) ו..זהו. סתם. לפחות אני חכמה, זה גם משהו..