Winter Blue1

New member
ו..... מי צדקה??

רוית אופיר ואלאורייי כולכן מקבלות
ו
!! אוהבת אתכן! תתרגלו לכינוי החדש

Winter Blue1

New member
כע! הבת שלך החליפה כינוי!

מעכשיו אני קרן חורף כחול! או קרן חורף =]! לא להתבלבל להתרגל לחורף כחול בעיקרון השם הוא ווינטר בלו, על שם הספר "וויטנר בלו ילדת-פיות" ספר מומלץ ואני מתה עליו והשם הזה מושלם ויפה והכל אז זה הכינוי החדש שלי

Winter Blue1

New member
תודה!

החתימה שונתה, לחתימה הישנה של הכינוי הקודם! נוו אין לי כוח לחדשה

tamaguchi girl

New member
זו רק חתימה ../images/Emo3.gif

רק הצעה, תרשמי כמה זמן בחתימה מה היה הניק הקודם שלך, עד שאנשים יתרגלו לניק החדש ויזהו אותך

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifהרביצו לקופיף ולאידיוט../images/Emo11.gif

בסיפור יסופר על 3 אנשים>> אני(אני><) קוף ואידיוטD: אם לא תבינו כלום>> אני לא אתפלא
|לא יודעת לשלוח הודעות מובנות| אני מגיעה לכיתה הכל טוב>> ואז הגיע קופיף שכמו תמיד צועק באמצע שיעור בלי קשר>> ליאל שמנה ליאל בהריון
|ד"א אני שוקלת 10 קילו פחות ממה שאני אמורה לשקול>>| ליאל לא בתולה ליאל שכבה עם השומר
|ואז ילד צעק יאידיוט זה בן דוד שלה>> ואז הוא אמר בגלל זה יצאו להם ילדים מפגריםD: -_-"| אז התפרצתי והפכתי כמה כיסאות>> וקיללתי את כל הקללות שאני יודעת>> מה אני אעשה כבר חודש הוא מטמטם אותי ואני מהילדים שמפנימים ומתעלמים עד שזה עובר את הגבול וקופיף עבר את הגבול>> ממזמן
שבוע לפני התלוננתי למחנכת שלי והיא לא טיפלה בו>> אז הלכתי אליה ודיברתי איתה שוב... "אני אעשה בירור ביום שישי">> |יום שישי אנחנו לא בבית ספר אנחנו מנגניםD: -_-"| אבל כבר היה צילצול והיא לא היתה מוכנה להקשיב לי>> כלבה>> אמא אומרת שמחר על הבוקר אנחנו הולכות למנהל להתלונן>> שיהיה...
מקרה שני>> שיעור טכנולוגיה-אנחנו עושים פרויקט זהירות בדרכים>> הקבוצה שלי: שירקה|
חברה הכיהכי
| , אידיוט ועוד שני ילדים שלא באו היום... אני ושירקה עושות את העבודה בזמן שאידיוט נרדם לו>> כמה צפוי>< ואז בסוף השיעור הוא החליט שקוף צריך להצטרף אלינו כדי שקופיף לא יקבל 0 עגול במיוחד בתעודה>> אז אמרתי אם אתה רוצה לצרף אותו>> אתה עףD: ואז הוא אמר טוב אז תמחקי את העבודה ותתחילו מההתחלה
נו תמחקי נו תמחק, השתגעתי>> ולחצתי על מחקD: מאיפה לי שזה לא מגיע לסל המיחזור>> עכשיו אני צריכה להשלים להם את העבודה המטומטמת>> מה שבטוח עם שניהם אני לא אדבר בחיים>>

shmeksit

New member
אוו איזה מרגיזים!

במקומך הייתי מעיפה להם 2 כפות! כפות (כף, כפית) >< אבל זה באמת מרגיז.. יהיה טוב מותק!
אני אוהבת אותך!
:]

Blue Pencil

New member
אווו.מצטערת על העבודה.../images/Emo24.gif

ועל תשימי עליהם,הם סתם שני מטומטמים. [ואין סיכוי שלא תהיו בקבוצה?]

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifיאאאאאאאא*O*

טוב זה בטח לא מופנה אליי-.-"

אנשות טובות ומתוקות שלי

כמה עולה הארי פוטר השישי- בסטימטסקי? אני רוצה לקנות לאחותי כמתנה לחנוכה..וראיתי שהספר עולה 128 {זה נכון??
} תענו לי ..

Stinki Winki

New member
אכן נכון...../images/Emo122.gif

אפשר לחשוב מה זה, ספר טוב, אבל כמה כסף הם צריכים על זה?!><

למעלה