../images/Emo108.gifהרביצו לקופיף ולאידיוט../images/Emo11.gif
בסיפור יסופר על 3 אנשים>> אני(אני><) קוף ואידיוטD: אם לא תבינו כלום>> אני לא אתפלא
|לא יודעת לשלוח הודעות מובנות| אני מגיעה לכיתה הכל טוב>> ואז הגיע קופיף שכמו תמיד צועק באמצע שיעור בלי קשר>> ליאל שמנה ליאל בהריון
|ד"א אני שוקלת 10 קילו
פחות ממה שאני אמורה לשקול>>| ליאל לא בתולה ליאל שכבה עם השומר
|ואז ילד צעק יאידיוט זה בן דוד שלה>> ואז הוא אמר בגלל זה יצאו להם ילדים מפגריםD: -_-"| אז התפרצתי והפכתי כמה כיסאות>> וקיללתי את כל הקללות שאני יודעת>> מה אני אעשה כבר חודש הוא מטמטם אותי ואני מהילדים שמפנימים ומתעלמים עד שזה עובר את הגבול וקופיף עבר את הגבול>> ממזמן
שבוע לפני התלוננתי למחנכת שלי והיא לא טיפלה בו>> אז הלכתי אליה ודיברתי איתה שוב... "אני אעשה בירור ביום שישי">> |יום שישי אנחנו לא בבית ספר אנחנו מנגניםD: -_-"| אבל כבר היה צילצול והיא לא היתה מוכנה להקשיב לי>> כלבה>> אמא אומרת שמחר על הבוקר אנחנו הולכות למנהל להתלונן>> שיהיה...
מקרה שני>> שיעור טכנולוגיה-אנחנו עושים פרויקט זהירות בדרכים>> הקבוצה שלי: שירקה|
חברה הכיהכי
| , אידיוט ועוד שני ילדים שלא באו היום... אני ושירקה עושות את העבודה בזמן שאידיוט נרדם לו>> כמה צפוי>< ואז בסוף השיעור הוא החליט שקוף צריך להצטרף אלינו כדי שקופיף לא יקבל 0 עגול במיוחד בתעודה>> אז אמרתי אם אתה רוצה לצרף אותו>> אתה עףD: ואז הוא אמר טוב אז תמחקי את העבודה ותתחילו מההתחלה
נו תמחקי נו תמחק, השתגעתי>> ולחצתי על מחקD: מאיפה לי שזה לא מגיע לסל המיחזור>> עכשיו אני צריכה להשלים להם את העבודה המטומטמת>> מה שבטוח עם שניהם אני לא אדבר בחיים>>