BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהאמ.

היא טוענת שהיא יודעת לנהוג
טיפשע. אם היא באמת תעשה את זה,צריך לספר לאמא שלה ><; אבל לפי מה שהיא סיפרה לי,אמא שלה רק תכעס קצת >< דאמ.

d a p h i

New member
אממ, אני נוהגת.

כבר כמעט חצי שנה. וזה קש. ואם היא אף פעם לא נהגה קודם והיא רוצה לנהוג באיילן היא תגרום תאונה. עזבי את החיים שלה שהיא מסכנת, זה אחריותה, אבל זה יהרוג עוד אנשים. למה? מה האטרקציה הגדולה? לגמור בביה"ח? משותקת?

סיפרתי את אחותיDDDDDDDDD:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף היה
יצא עקום. אבל ההיא לא רצתה פוני. יה כזה כיףD: אם תראו ברחוב ילדה עם שיער חום ומאוד עקום, שעונה לשם ליטל, תדעו שזאת אחותי ואני סיפרתי אותה.

tamaguchi girl

New member
היה לי היום יום הורים._."

ציונים בסדר, בערך מה שציפיתי. חוץ מהכתבה אחת בערבית שקיבלתי בה 65 ואפילו לא ידעתי על קיומה ._+ לא נורא
ואוף עם המחנכת שלי. היא ממש מעצבנת
בגלל שקיבלתי מכה לפני שבוע בבי"ס והייתי עצבנית מכל היום היא לקחה את זה קשה והחליטה שעשיתי נגד מלחמה או משהו והיא החליטה שמחר היא לוקחת אותי לשיחה, על המצב "החברתי" בכיתה. כן, בטח >.>" אני כבר יכולה לשמוע את הנאומים שלה על ההתנהגות הא הולמת שלי. [אז פעם אחת היה לי יום עצבני של התפרקות עצבים, וכל היום הייתי מעוצבנת, אז היא החליטה לקחת את זה אישית ולהסתכל עליי מאז מוזר. אוף] למה החליפו לי מחנכת, למה זה היה טוב?

משתתפת בצערך.

אני לא כמוך, אני כול הזמן מתחילת השנה בעצבים. וגם לנו החליפו מחנכת, תחשבי על זה, כיתה י' ויא' הייתה איתנו מחנכת מותק אהבנו אותה וזה, והשנה תקעו לנו סתם זקנה, אף אחד לא סובל אותה. היה לנו איתה שיעור בכיתה י' וכבר אז התחלנו לשנוא אותה. לסיים בית-ספר אם מחנכת זקנה-סנילית-מכשפה זה לא כייף
. ואני אישית, יתאכזב מאוד מאוד אם המחנכת שלנו מכיתה י' ויא' לא תיהיה איתנו במסיבת סיום ולא תגיד לנו כמה מילות פרידה וזה. אגב, איזה כיתה את?

tamaguchi girl

New member
אני רק בח' ../images/Emo67.gif

בכיתה ה-ו גם נדפקתי עם מחנכת זוועה-זקנה-עילגת, ולמדנו איתה 8 שעות בשבוע. סיוט
לפחות עם המחנכת הרשעית הזו אנחנו לומדים 'רק' 3 שעות בשבוע
ואני גם משתתפת בצערך, ומחזיקה לך אצבעות שהמחנכת הקודמת שלכם תהיה איתכם :) [למרות שאני דיי בטוחה שהיא יודעת שאהבתם אותה- והיא תשקיע ותבוא למסיבה ^^]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifעדכון לגבי אתמול.D::

אז בסוף לא היא הסיעה, אלא חברה פרחה שלה. ואז עליתי לאוטו וטיפה דיברנו בהתחלה, ואז כולנו [מוזר שגם הפרחה שיתפה פעולה.
] ישבנו בשקט כללל הדרך, ואז פתאום שירדנו הן התחילו קצת לצחוק, אבל באתי לידיהן וזה.. ואז סתם היה משעמם בחוג, ולא מי יודע מה דיברתי איתן, רק טיפה ,אבל גם הן לא ממש דיברו. לפחות סגרתי פרק בחיים שלי, דבר ראשון אני לאאאאא הולכת להירשם לחוג הזה, אפילו שטסים לחוג ומופיעים בתוכניות, כל החוג מלא בפרחות לא נחמדות, ותוך כדי הריקוד עושים שפגטים. דבר שני- סגרתי את הפרק עם הילדה הזאת, כי אני לא בכימיה טובה איתה כמו לפני שנתיים [מוזר לקרוא לה "הילדה הזאת"] אז אפילו שאף פעם לא השלמתי עם זה, כנראה שלא נחזור להיות חברות, היא גם מפחידה אותי יותר מדיי.;;

Blue Pencil

New member
או,אז לא היה כלכך נורא בסוף.../images/Emo9.gif

ובקשר לחוג,אני לא חושבת שאת צריכה להרשם לחוג רק בגלל שטסים ומופיעים בטלויזיה. הכי חשוב זה להנות וללמוד,לא?[למרות שגם הופעות מדי פעם זה נחמד]

Blue Pencil

New member
את חושבת שזה באמת מקצועי?

ולא רק הופעות? כי אם כן,אולי שווה באמת להרשם.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo23.gif../images/Emo3.gif

זה נורא מקצועי, אבל בסוף כל שיעור קוראים לפי הרשימת שמות וכל אחת עושה שפגט, וצריכה להרים את הרגל עד הראש, קריפי.>>

אוף אוף אוף!!111111אחדאחד

תפוז לא קלט תניק שלי! עשיתי ה-כ-ל!!! רציני ה-כ-ל!!! והוא לא מסכים להכניס אותי לצערי אני בניק חדש..נווו ליטלביטל1 [*גפןןןןןןןן*] קיצר... זאת אני!

למעלה