o0Invisible0o

New member
לאיכולה לאכול מנות חמות.><

אסור להכניס אוכל לחדר אוכל, צריך אישור מיוחד [כשרות ובלהבלה כזה.
] ואממ..אממ..זהו. אבל אני אביא שטויות ואקבל חבילה.
ואממ. בסדר. הן מנסות לשחק בי ואז אני אהיה כולי ילדה טובה שלא מזיז לה..ואז אולי מצטיינת.
סתם, לא ממש נראה לי..אבל נראה מה יהיה.
יש לי עכשיו שבועיים לשרוד טרטורים וסיימנו.
טירונות 10 ימים.חהחה.
שכונהההההההההה!XD ומודיעין- סתם תפקיד דפוק. אבל נו נניח, מודיעין נשמע טוב.

ש ר ו נ ע

New member
אני רוצה פורום פריקים.

מי איתי?
נו אני רצינית. פאקצות וחננות יש,עכשיו אני רוצה פריקים קשוחיםואפלים.

broken winges

New member
יום אממ מוזר ^^

באתי בבוקר כרגיל אפרורית ומבואסת וגם אחרי מריבה עם אחותי.הלכתי לבד כל הדרך ומולי הייתה מישהי מכיתה ח' שהתלבשה ממש יפה וזה אז אחר כך בשיעור מתמטיקה ציירתי אותה(מאחור כי זה מה שראיתי). שיעור מתמטיקה היה לנו מבחן שלמרבה הפלא היה קל למדי. אחר כך למדנו על פישוט תבניות מספר וזה ממש לא בשבילי
. אחר כך הייתה לי הפסקה משעשעת.. 3 בנות רבו עליי..כאילו כולן רצו לדבר איתי וזה.. חח לא ציפיתי לזה. שיעור מדע וטכנולוגיה: המורה:אם תשימו יותר מדי גז בבלון הוא יתפוצץ.וגם אם תשחררו אותו אז הוא יהיה רפוי. ילד:יש לי שאלה. המורה:כן..? ילד:אבלל אםםםםם שמתי אוויר,לא סתם אוויר,אחווווווושששרמוטה כמה אוויר! זה יתפוצץ? XDDDDDDD היה משעשע. וגם כל היום היה נחמד עם גיא ובסוף היום ראיתי את תום
. רק היה מממממממממממממממממממממאאאאאווד קר! וציירתי את אמא של בלונדיש! ^^

Blue Pencil

New member
אוווווווווווף. ||||||||||||:

אסור למורה לשל"ח להוריד עשר נקודות על זה.|||||: זה לא מה שהוא אמר בכתהההההההההההההההההההההההההההההההההה. |||||||||||||||||||||||||||||||||||: }-[ [סליחה על ההצפה,זה חד פעמי או משהו.]

poohandme

New member
חהחה.

let there be love מקום ראשון. הפתעה. או שלא. תמיד הקליפ הכי חדש יהיה ראשון. הייתה להם רשימה ממש דפוקה
ולא היה בכלל וואטאבר.זונות;[. dont look back in anger היה רק מקום שמיני||: אבל d'you know what i mean כזה שיר מעולהDDDD:בהחלט מגיע לו מקום שני
ושמפיין סופרנובה זה כזה שיר מרדיםXDDD ולא היה לילהDDDD: היפ היפ הורי.^^; all my people right here right now d'you know what i mean? ^^

P N 4 E

New member
D::::::::::::::::::::::::::::

יש לי אמפיש D:: סוף סוף ;[ הוא כה שמקסי D: תציעו שמות D::: |אקסטזה| XDD אבא שלי שם שם כמה שירים בשביל לבדוק אותו מהמחשב שלו בחו"ל, אז אני שומעת: אייל גולן-נקסט-שלמה ארצי-נקסט-אקווה, ברבי גירל.
אקווה-ברבי גירל XDDD אני כזה: "אבא
אתה שומע שיר שקוראים לו ברבי גירל?!
" והוא כזה:"כן, למה לא? איימ א ברבי גירל, אין א ברבי וורלדדדד"

Blue Pencil

New member
../images/Emo6.gif

תתחדשי,1 GB? ובקשר לשם,אולי גלוריה?רותי? ואם זה זכר..גלוּמֶנטִירֶאקס?[הניקוד הוא הניקוד ההכרחי בשביל לבטא את זה כמו שצריך,כמובן שיש עוד כמה סימנים. ^^]

shmeksit

New member
גם אני רוצה כזה!

הוא באמת שקסי
כמה הוא עלה לך? כמה נפח יש בו? איפה קנית? סורי על השאלון המטריד.. חח ^^

P N 4 E

New member
תודה לכולן D: ^^

ואממ לשאלות:
512 קילו בייט אין לי מושג כמה עלה-קנו לי ליומולדת מחוצלארץ.

אוף,פחד במה זה רע

וזה הורס הכל
למה בשיעורי דרמה אני יכולה להיות שחקנית טובה ולקבל תפקידים ראשיים, אבל בגלל נאום אחד אני מתחילה לשקשק?! אוף,זה הורס הכל.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif אני כ"כ אובססיבית ../images/Emo6.gif

אליכן נו
היום במתמטיקהXD, נו, המורה אמרה לעשות איזה תרגיל בעמוד 338,
ואז היא רשמה את העמוד על הלוח
ואז התחלתי לצווח ש"זה הפורום שלי! זה המספר של הפורום שלי יאאאאאא DDDDDDD:*מרקדתבמקום**חוטפתמכותמהאנשהשיושבתלידי* יאאאאאXDDDDDD התלהבתי מזה כל השיעור XDDDDDDDD
עמ' 338 DDDDDDDDDDDDDD:
DDDDDD: "יאיאיאייאאיאאאאאאאא DDDDDDD:" חוח

למעלה