super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo3.gif

היה היום אימון שולת כול היום צחקנו.... אנחנו חברות סוטות... חברה שלי סיפרה בדיחה... איש אחד שומע דפיקה בדלת, הוא פותח... כאן כבר התפקענו נו ואנשות מישמשו לי את התחת
מטרידות><

poohandme

New member
מעיין../images/Emo2.gifוגם אממ..נו מי שרוצהX:

היום ב23:00 בMTV יש את עשראת הגדולים של אואזיס^^; אולי יהיה את הקליפ החדשP:

broken winges

New member
יאא תודה ^^ ../images/Emo25.gif

בידיוק ראיתי את ההודעה שלך והייתי בטוחה שפספתי ^^ תודה
אני אתחיל לשמוע אותם בקביעות בסוף! :0 D:::::

behind the masc

New member
הוא באמת חושב שהוא פריק../images/Emo122.gif

הנה השיחה: אני-"אתה ערס" הוא-"לא איך הגעת אני פריק!" אני-"תוכיח" הוא-"אני שומע בית הבובות וגרין דיי" [WTF זה שהוא שומע את זה זה לא אומר שהוא פריק
] אני-"אז למה כל החברים שלך ערסים?" הוא-"זה שיש לי חברים ערסים, זה לא אומר שאני ערס". יה, וייט. כל החברות שלו היו הכי פקאצות וזונות. ועכשיו החברה שלו היא וואנבי לגמרי. הוא מעצבן.

אנבלייי

New member
:X

סליחה, אבל כל השיחה הזאת בכלל עצבנה אותי. מה זה כל ה..קטלוגים האלה? ומה, סלחו לי, כלללל כךךך רע בערסים? ובלי קשר לזה שהוא אומר- לא אני פריק אבל פשוט- מה?! >< לא יודעת. כאילו, אני מקווה שזה היה בצחוק הקטע של ה-תוכיח. למה הוא צריך להוכיח למישהו שהוא פריק..? והאמת שגם אם כל החברים שלו ערסים לא אומר שהו אלא יכול להיות פריק. ומה זה בכלל ערסים ופריקים?! מה הקטע, ממש נשבר לי מזה, כל הזמן הכל סובב סביב זה וכל הקטגוריות המעצבנות האלה:\ סליחה. לא רוצה להעליב או משהו, אבל פשוט- בעו. >>

broken winges

New member
אוץ'''.. אחותי עשתה לפני חצי שנה

בערך עוד חור באוזן למעלה..משהו דומה לזה של אנבל.. וחודש בערך היא חיטטה את המקום עם אלכוהול כמו שאמרו לה ואז שמה עגיל. היום אחרי אולי 4 חודשים שהיא הייתה עם העגיל היא רצתה להחליף לעגיל אחר.. והיא דווקא ממני מבקשת להכניס לה אותו לאוזן..וכנראה שיש לה דלקת וכל פעם שניסית להכניס או שאמא שלי ירד לי משם דם ואמאאא.. אני שונאת דם..זה לא עושה לי טוב. למה היא מתעקשת שאני אכניס לה אותו.?!?. ועכשיו היא תלך בלי עגיל ואמא שלי שמה לה משחה.. מה זה יכול להיות? :(

Wandering Star

New member
גם לי זה קרה

קיבלתי אינפקציה ביום האחרון, אחרי חודש עם עגיל רפואי של דודות. אין מבאס מזה. אבל דם לא ירד לי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

מתיש.
סתםםם..זה כ"כ מצחיק!
כל הזמן המפקדות צועקות עלי להוריד את החיוך.
אבל זהמצחיק..מה זה? זה בדיחה ממש!
טחנו לי את המוח עם "כן המפקדת!" "הקשב המפקדת!" "הקשב המ"מ" ושניות..ובלה.
הידעתם ש 5 דקות זה נצח בצבא בערך? יש זמן ללכת ב5 דקות..
XD עזבי.
אבל ביום ראשון אני חוזרת לשבועיים..ואז אני באמת לא אהיה פה הרבה זמן..~.~

poohandme

New member
../images/Emo3.gifאסור לחייך?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אבל יופי שאת נהנית:]]]

shronet

New member
איילת../images/Emo2.gif

איך היה? אמממ נו לא הספקתי להפרד בשרשור אז... אממ. בלה. זה לא מעניין אותך>< אז נו למרות שלא יצא לנו הרבה לדבר וזה, את עדיין דמות מאוד מוערצת בעיניי, מכל מיני בחינות. ואני מקווה שתעברי את תקופת השירות בצורה חלקה בלי הרבה בלאגנים וכאלה, ווו... ואל תשכחי אותנו
ותחזרי מהר
. אוף, זה היה פאתטי. אבל הייתי חייבת לכתוב את זה איפושהו>< המונמון בהצלחה וכאלה
ספרי חוויות מהיומיים (יום?
) הראשונים.

GalGul000

New member
יאא ../images/Emo2.gif

נווו. פרטים. התגייסת לכלל צהלי לא? קיבלת כבר תפקיד? (או שהתבלבלתי עם מישהו אחר. בכל מקרה, מה התפקיד שלך?) איך החדר? הבנות? המפקדים? האוכל? איך היה בבקום? נו, פרטים

o0Invisible0o

New member
פרטים אח"כ. יש לי יום ארוך היום..

אני במודיעין.
והתגייסתי כל"צ. הבנות סבבה. החדר- עוד לא הכרתי את הבנות האלה.
נראות נחמדות..אבל הן איתי רק בטירונות.
המפקדות קורעות אותי מצחוק.
ולא..אסור לחייך.
חהחה. אני כבר הכבשה השחורה שלהן בגלל זה.^^ האוכל ג'יפה נו..צבא.
המקום סבבה נראה לי.
אה..יותר מפורט אח"כ.

GalGul000

New member
נו. רואה שיצא לך טוב? ../images/Emo9.gif

מודיעין?! סחטיין
כמה זמן הטירונות? מה כבשה שחורה. תהיי ילדה טובה. אמרתי לך, אני מצפה ממך להיות מצטיינת בסוף. אל תעצבני אותם על ההתחלה
בסדר. אוכל ג'יפה. לא נורא. תביאי איתך מנות חמות מהבית

למעלה