אנבלייי

New member
הא.

לאבאשלי יש יומולדת
, ציירתי לו את עצמי כשהייתי קטנה. זה יצא כמו אשה זקנה ועשינו לו הפתעה עם עוגהוזה^^ הוא כבר זקן
:) ___________________________ מבחןמזורגגבמתמטיקה-.-" כוסעמק. ג'ינגלבלללל ג'ינגל בלללל ג'ינגל בל רוקק!! אני וחברות שלי עושות מופע חנוכה עםהריקוד של זה מילדעות רעות אבל נאחנו נלבש חליפות שומן מספוג ונהיה שמנות וריריות. שנון משהו. >>
לדעתי האישית יזרקו עלינו אבנים, אבל נו, ניחא. ונשלב בזה את איימ טו סקסי. הידדD:

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזלטוב

קודם כל מזלטובP: גמלאבא שלי היה לא מזמן...
וקנינו לו(אני ואחותי) דיסק של הפינקפלויד שהוא דיבר עליו כל הזמן
הוא מעריץ
אזמה, אני מעריצה של הביטלס.
הידד לסופגניות הריריות עם הריקוד השקסיD: נשמע כל כך שולטXDD

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif דבריםדבריםדברים../images/Emo3.gif

אין לי זמןןן
הרבהרבהרבה זמן לא הייתי בפורום אבלאבל.. התגעגתי
אז חזרתי כמובן
תקופה מפוצצת מבחנים
ולמיתר יש אתר כה מגניבבב
תישמעו הביטלס טוב?
הם כה כה כה נסגדים...
:]
מה יש לי מלכתוב 3 פמעים אותו דבר?!
טוב די נונונו...
בייביי
נ.ב להיות לאקשור זה נורא כיף. ולשמוע את רותם ותום מסטולות בטלפון זה נורא כיף. ולהיות אצל מיתר זה נורא כיף. וכשקולה הורסת לך את החולצה בבורגראנץ' זה ממש לא כיף. עמת

../images/Emo163.gif וגם אתן תיכנסו בכח ../images/Emo98.gif

ומקסימום אני יידחוף אותכן
*דוחפת את כולן לצ'אט* *מי שלא רוצה ניכנסת לחדר עינויים ואלאור הורגת אותה
* סתם נו פשוט בואו

אופ..

אבא שלי שבוע הבא הולך לערב לד זפלין גמאניי רוצה=]] טוב נראה לי אחרי הבעיות שעשיתי לו בהופעה של פיל קולינס..טוב אבל שיהנה=] אמ.בואו לצאט אני עושה סטרפטיז במצלמה..סתם אבל אני במצלמה=]

Shusho

New member
חח הייתי בזה של קווין לפני שבועיים

ואני מקורקעת עד עכשיו בגלל זה

הוי../images/Emo97.gif

גם ההורים שלך מאמינים בתורת הקירקוע? לסרס את כולם אני אומרת. (אני תקועה בבית למשך שתי השבתות הקרובות בגלל זה.)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo7.gif

קיבלתי 59 באנגלית. זה בערך הסוף שלי. יכול להיות שאולי יעלו לי את זה כמה נקודות,כי האהבלה לא חישבה נכון. אבל. 59.
הרגע שאבא שלי ידע,אני מתה. אם אני נעלמת תדעו שזה בגלל שאבא שלי רצח אותי. אני למדתי המון,אני השקעתי,למה זה מגניע לי?
אני לא מסוגלת לדבר עם ההורים שלי עכשיו בכלל,כי זה יפלט לי ואני עוד צעירה. אני כל-כך שונאת את עצמי. למה תמיד אני מגיעה לציונמים כאלה שפלים?
ואני מנסה להיות שמחה.אסור שההורים שלי יראו אותי עצובה,הם ידעו בדיוק למה. הכל נהרס אצלי. אני וחברה שלי כבר חושבות על עיצובים אפשריים למצבה [היא קיבלה ציון פחות ממני,לא חשבתי שזה אפשרי]. ]];

hadasusha

New member
לאה דונט וורי...

ציון אחד לא כ"כ טוב זה לא סוף החיים... תסבירי והם יבינו, אני בטוחה שהם לא אטומים.

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

חברות שלי, עם הורים מאוד מאוד נוקשים, מקבלות ציונים נמוכים בהרבה ונשארות בחיים. קחי הכל בפרופורציה
שבי עם ההורים שלך, ותסבירי להם שהשקעת ואת לא יודעת איך קיבלת ציון נמוך. אולי תקחי מורה פרטי אם צריך. בכל אופן, 59 זה לא נכשל
ואפחד לא יהרוג אותך, אם מישהו יעשה את זה יש ל עסק איתי.

hhx2

New member
../images/Emo24.gif

זה לא סוף העולם. הציונים שלי יותר גרועים- 28 בהיסטוריה:| אל תדאגי, הכול יהיה בסדר

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

בייבי
תגידי לעצמך שזה רק ציון אחד וטיפשי
נו
תתחנני למורה לעשות מועד ב', תגידי לה שהשקעת ושלמדת
בחייך, תחשבי בסך הכל על החיים שלך, ועל השנים ועשרות השנים שעוד מצפות לך, ותשאלי את עצמך מה זה מבחן אחד קטן באנגלית בכיתה ט'?! לי זה עוזר, לפעמים
זה לא שווה שתהיי עצובה בגלל זה

Wandering Star

New member
זה מתסכל תחת

ככה אני במתמטיקה. למזלך את לא סתומה כמוני, אז אני בטוחה שתשתפרי. חוץ מזה, את עוד בכיתה ט, יש לך תקווה

למעלה