Blue Pencil

New member
וואו.

זה אחד היצורים הכי מיוחדים ושהכי אפשר לבהות בהם שעות שראיתי.

917635

New member
התבטלו לנו 33.3%../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

מהשיעורי מתמטיקה. המורה של 5 יח' באמת חישבה!
משעמםמשעמםמשעמם. ברכה,לאן נעלמת?

33.3% ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

המורה שלנו (סבטלנה) גם עם 50 מעלות חום ושיעול הייתה באה לבצפר
33.3% עדיף מאשר 0.5%
אולי פעם אחת היא לא באה, וזה כי היא הייתה ממש ממש ממש חולה... ויש פעמים גם כשהיא חולה היא באה... אוף איתה...

917635

New member
זה לא בגלל שהיא לא באה,../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

זה בגלל כל מיני סמינרים/הצגות/הרצאות ושביתה אחת [אם שמעת עליה..]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהברחתי צדפים O____O;;

היה לנו יומשדה בים וכאלה >< אז היתה פעילות,נתנו לנו תמונות של צדפים וצריך לאסוף את הצדפים האלה.והאמ,היו שם כאלה יפים אז אספתי אותם בשקית של מושיקו ^^; ואז אחרי שנגמרה הפעילות היא אמרה שזה שמורת טבע וצריך להחזיר למקום >< אז שמתי בתיק של מושיקו והבחרנו את זה ;____; נו מה.אלו היו צדפות שקסיות *-* ואני חייבת ללימור 3 שקל כי היא נתנה לי כסף לארטיק
והיה די...מעצבן? >< אני שונאת ימי שדה

Stinki Winki

New member
זאת רק אני, או שפורום מטאל או משו

כזה עולה לפעמים במקום הפורום?O_O

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תדאגי, אני בטוחה שלא כואב!
אבל יפה שאת מתחשבת בהן!!

Blue Pencil

New member
זה לא בדיוק ככה.. :p

לי ולעוד מישהו יש דיון בפורום המומינים. אמרתי שאני בטוחה שלא כואב להן בגלל שהן לא באמת נעוצות כמו שנעמה לא מתה כשהיא כותבת *מתה*. ואני רוצה להיות בטוחה בדברים שלי.

broken winges

New member
לאלו מכן שמבינות בציור ודברים כאלו

אני רוצה לקנות עפרונות מיוחדים שיותר נמרחים..הכוונה שאפשר יותר להצליל איתם כי עם עיפרון מכני רגיל זה יוצא ממש מכוער. חשבתי על עפרונות פחם,יש לכן עוד הצעות? אתן יודעות אולי גם את סביבות המחירים?..

behind the masc

New member
=]כנסי

לכי לכל חבנות יצירה שקרובה אלייך ותשאלי... אני ידועת שעפרונות בי6 מאוד טובים=] אבל בעפרונות כאלו המחירים תמיד יקרים...

למעלה