לכל החולים: תרגישו טוב! החלמה מהירה!
8 8ortal8 New member 23/11/05 #41 יומטוב ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif איזה רוחות משתוללות בחוץ, אה? שהייתי בבצפר היה רוח עם חול ואיכס אני שונאת את המזג אוויר הזה! ראיתי שיש הרבה חולים פה, תרגישו טוב! והחלמה מהירה!
יומטוב ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif איזה רוחות משתוללות בחוץ, אה? שהייתי בבצפר היה רוח עם חול ואיכס אני שונאת את המזג אוויר הזה! ראיתי שיש הרבה חולים פה, תרגישו טוב! והחלמה מהירה!
נ נ ו נ י י י י New member 23/11/05 #42 ../images/Emo79.gifאני מתפגרת../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif למדתי עכשיו בערך איזה פאקינג ארבע שעות למבחן מחר במתמטיקה. זה קשה להמשיך לחיות אחרי דבר כזה
../images/Emo79.gifאני מתפגרת../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif למדתי עכשיו בערך איזה פאקינג ארבע שעות למבחן מחר במתמטיקה. זה קשה להמשיך לחיות אחרי דבר כזה
8 8ortal8 New member 23/11/05 #44 איייףףף ../images/Emo4.gif הפסקה דחוף../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif
נ נ ו נ י י י י New member 23/11/05 #46 ../images/Emo79.gifאת אומרת לי?../images/Emo6.gif אני כבר איזה חצי שעה שומעת שירים ועל המחשב ועדיין איקסים ומספרים מרחפים לי בראש
../images/Emo79.gifאת אומרת לי?../images/Emo6.gif אני כבר איזה חצי שעה שומעת שירים ועל המחשב ועדיין איקסים ומספרים מרחפים לי בראש
C california10 New member 23/11/05 #45 יומטוב../images/Emo42.gif ונצל"ש חשוב חשוב../images/Emo3.gif! תפוז נראה לי חסמו את המשתמש שלי בכל הפורומים של תפוז ובגלל זה החלפתי את המשתמש שלי למשתמש הזה.. ותכף אני אחליף גם את זה הבנתם? אז אני זיו בן שטרית..
יומטוב../images/Emo42.gif ונצל"ש חשוב חשוב../images/Emo3.gif! תפוז נראה לי חסמו את המשתמש שלי בכל הפורומים של תפוז ובגלל זה החלפתי את המשתמש שלי למשתמש הזה.. ותכף אני אחליף גם את זה הבנתם? אז אני זיו בן שטרית..
C california10 New member 23/11/05 #48 ראית את המסר? ולא יודע אם חסמו.. אבל אחרי שהמשכתי את הרצף של "היום בתפוז אנשים" לבד פתאום לא יכולתי לכתוב יותר..
ראית את המסר? ולא יודע אם חסמו.. אבל אחרי שהמשכתי את הרצף של "היום בתפוז אנשים" לבד פתאום לא יכולתי לכתוב יותר..
נ נעה של ה י ם New member 23/11/05 #50 חסימה זמנית בגלל הצפה זה מה שקרה לשניץ נראה לי שזה משתחרר תוך יום-יומיים