אנחנו מובילים בסקר:

מי שלא הצביע אז הוא יכול עדיין לבצביע סוף סוף אנחנו מובילים!!!!!!!!!! בקישור:

מתנה לי

New member
../images/Emo32.gif

יום חדש החל. ואני שואלת את עצמי: למה ה
לא יכול אף פעם לעמוד ניצב לבדו... מה יש לך פחד במה
כי זה ממש TURN
כל מה שקשור לבחורה בשם טלי שרון מוזמן להירשם פה
ו... כל מה שלא קשור אליה. אני יכולה להגיד את מחר שהוא
אבל הוא לא באמת! אז לא לפחד. יאללה להגיב. (ומרי ונעה. בבקשה תשאירי את ה
שלי.. זאת הפעם הראשונה שלי. בבקשה)

../images/Emo32.gifסוליה ליום רביעי

למי שלא הבין זה אוף-פסוליה מה שאבי שר לשרית בחפלה כל מה שלא קשור לטלי המדהימה לפה
וכל מה שכן תשרשרו בקשה למקומות הנכונים ולא לפה
תודה

מחר אני יוצאת ליום((יים)) מגמה למצפ

ה רמון! הולך להיות כייףףףף גם כפרות שלי ובישגדא שליטא יוצאות..
יהיה שולט
נחזור ביום חמישי
((ד"א מגמת אומנות פלסטית<<לא שליטא בכלל>> אם מישו שאל את עצמו))

לילה טוב לכולםםם../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif

הלכתי לישון כי מחר יש טיול.. אמנם ב1 וחצי בלילה אבל הלכתי לישון! התקדמות..

בוקר בוקר../images/Emo42.gif

תהנו מהחיים ונחזור ביום חמישי! לא שאכפת לכם כה.. כי חורף השמש נעלמת בחורף צריך ללבוש מעיל כל החורף הגשם מטפטף על העורף חורף וקררררררררר

../images/Emo32.gifמדעי של יום רביעי../images/Emo20.gif../images/Emo60.gif

כל מה שלא קשור לטלי לפה
כל מה שקשור יושלח ל
הזבל ז"א ל
שלכם
אה..והכותרת המוזרה הזאת עם ה"מדעי" חפשתי משו מתחרז וזה מה יצא
יומעולה

../images/Emo140.gifיום טוב לכולם!היום יש אצלנו

תרגיל שאם יבוא איזה מחבל-אבל אם יבוא מחבל, כולם יכנסו לפאניקה זה לא יעזור שניהיה מתחת לשולחנות ולא יהיה לנו זמן לרוץ למקלטים אז למה עושים את זה?

../images/Emo79.gifבוקר טוב../images/Emo122.gif

אני אמורה לסיים ב12. אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. דווקא היום,החליטו לתקוע לי יום פתוח.סוג של יום-מורים-תלמידים
על מה לעזאזל יש לי לדבר עם הפאקינג מורים שלי?!@#?$%^&?*&?^%:-{ לא הולכת לזה
שיקפצו לי

בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

יאקק איזה בוקר קפואאא...המון רוחות... בחילות ואף סתום
בלעעעעעע איככ יש לנו היום יום מד"א וכ"כ אין לי כוח לזה..לסיים ב-2 וחצי..

היום בתפוז אנשים ../images/Emo62.gif

ב 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, יתארח בפורום התוכנית פרופ' מוטי שוחט - מנהל המכון הגנטי, מרכז רפואי "רבין" אשר יענה לשאלות בנושא גנטיקה
ב-19:00, פורום חופש מארח את ד"ר צביה גרינפילד, אישה חרדית יו"ר "מפנה" הדוגלת בחינוך לדמוקרטיה וחשיבה ליברלית, מועמדת לכנסת ה-17 מטעם "יחד". אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו.
"המתנחל עמנואל לוינגר" (שרון פלטי) מהתכנית מכת מדינה מגיע להתארח בפורום הערב בשעה 19:00. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מכת מדינה
סמי הורי ואנה ארונוב, הזוג הסוער של התכנית רוקדים עם כוכבים יגיעו הערב ב-19:00 להתארח ב-BlogTV של תפוז ולענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בפורום רוקדים עם כוכבים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=66217854
בשעה 21:00 הכירורג ד"ר אנדרי קידר מהדסה עין כרם יענה לשאלות הגולשים בפורום קיצורי קיבה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=19&msgid=66250585
עוד בשעה 21:00 תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, יפה שיף, דיאטנית קלינית, מומחית לתזונת ילדים, אשר תספק ייעוץ מבוסס מדעית על התזונה המומלצת לילדים בעלי הפרעת קשב עם/ללא היפראקטיביות, על השפעת תוספי תזונה ומאכלים שונים על ההפרעה, ועל התזונה המומלצת בזמן טיפול תרופתי. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=66240036

למעלה