אנבלייי

New member
ספיר ../images/Emo10.gif

את כלכך.. אני
אני כלכך יודעת על מה את מדברת. ואני כל כך אוהבת אותך. ואני רוצה דרכים לדבר איתך גם מחוץ לפורום
כי אני מכירה את זה. מעצמי. ואני יודעת, שלפעמים זה פשוט מחרפן שאומרים "אני יודעת על מה את מדברת". כי לפעמים כשעושים לי את זה, פשוט באלי לצרוח- לאא!!! דיי!! את לא יודעת על מה אני מדברת.11!!! את לא יודעת בכלל!!!!! זאת אני, די כבר!!!" אבל פשוט.. אוף
ספחר, דברי איתי
אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך. הכיהכיהכי הרבה שאפשר לאהוב, מישהו שאתה מכיר מהאינטרנט ומכמה מפגשים. באמת. זה לא טיפשי בכלל.
תדברי איתי
באמת. בבקשה.

../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך שזה לא ייאמן. את הכי יפה ומקסימה בעולם^^ תשלחי לי מסרD:
עשית לי כזה חיוךך. תודה

אנבלייי

New member
אוח נו../images/Emo122.gif

וכל ההודעה שלי הייתה מן דכואנית כזאת, ובכלל רציתי להגיד לך שאני שמחה שאת אופטימית
ושאני עדיין אוהבת אותך
ושאני עדיין רוצה לדבר איתך גם מחוץ לפורום
ואת מדהימה כזאת
ואל תפלי לזה שוב

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

את הכי לא פטתית בעולם, את הכי יפה והכי מדהימה שלי :) אני אוהבת אותך כל כך
אני מאושרת שיותר טוב לך עכשיו, ודמיינתי אותך רוכנת מעל השולחן שלי בחדר ועושה איתי שיעורים DDDD: אני אוהבת אותתך כל כך :) יהיה טובבב יהיה טוווווווב אה זה עכשיו טובבבבב עכשיו טווווווב
את מותק ולבכות זה עוזר
אני רוצה להתכתב איתך
אני אכתוב לך מכתב ואשלח לךD: נונו בואי נתכתב ^^

../images/Emo23.gif

את הכי מדהימה שיש. שלחי, שלחי מכתבP: ומה הכוונה דמיינת אותי? כשקראת את ההודעה או כשהכנת שיעורים? P:O:

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif כשקראתי את ההודעה שלך XD

דמיינתי את שתינו עושות שיעורים מעל השולחן שלי DDDDDD:

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

אתן גורמות לי לבעות, עוד מעט אמא תשאל אותי מה קרה לי..
נמנ. מלחתוך את הורידים אי אפשר למות, סתם ככה שתדעי.
אלא אם זה ממש חתכים לאורכו של הוריד ולא לרוחבו. ואף אחד לא מוצא אותך ובלהבלה. טוב די.
אני המומה בכלל שאפילו שרטת את עצמך.
אני מקווה שהתקופה הזאת תעבור כבר.
ותעבורה? פאק. אפילו אני |חננה| הייתי מבריזה מזה.
ומתמטיקה.
בלה. עד באממ..קבוצה מסוימת כבר? כי אם את נניח ב5, פשוט תרדי ל4..באמת! זה כ"כ לא חשוב כמו הבריאות הנפשית. ואת תמיד יכולה לשפר אחרי תיכון. זה כ"כ לא שווה את זה.
אבל שמחה שהצלחת היום! ואולי תדברי קצת עם ההורים שלך על הנושא..? על ההרגשה שלך לאחרונה?

../images/Emo23.gif

את כזאת, כזאת פסיכולוגיתאיילת. נו. כולן מבינות למה הכוונהP:
ממש הצחקת אותי עם מה שאמרת שם. אבל מיכל [
] אמרה להודיע שזה טריגר, טוב?
אבא לא ממש רוצה להקשיב לי. כאילו, מילא הייתי לומדת נהיגה אבל יש לי יום הולדת ביולי נו
. וזה המורה הכי מרדים בהיסטוריה ולא עושים פשוט כלום. הוא 45 דקות מחכה לשקט, ואז הולכים. זה כזה דפוק
. ויום ראשון על הבוקר יש תעבורה. ולא באתי שלוש פעמים כי. נו זה כזה זין. בלה. מה אני אקום מוקדם כדי לא לעשות כלום??.
אבל אבא לא רצה לדבר איתי כאילו. הוא לא רצה לשמוע הסברים. ועכשיו זה יותר מסובך ואני ממש מבינה אותו כי בלה טוב אני לא יכולה להגיד
. אני ב-5 יחידות. ואני אסיים על 100. אני כל כך מסוגלת לזה. באמת. אבל תודה בכל מקרה
. אני כל כך מעריכה אותך
.

../images/Emo24.gif סאפיר ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אין לי מושג איך לעודד אותך {לפי מה בטח קראת למעלה } אבל אני מקווה שמחר בבוקר תקומי על רגל ימין, רעננה ומוכנה לפתוח דף חדש. ואל תעשי שטויות.{מי שמדברת}.
ו
אוהבת אותך, אם ניפגש במפגשחנוכה אני אשמח לדבר איתך

תודה ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

הפורום במחזור
יש פה הרבה בדיכ קטן כזה.. הלימודים זה לא הכל , אבל בכל זאת קשה ככה עם כל הלחץ הזה. אני מתה שיבוא חנוכה והיומולדת שלי..,יביאו לי בטח פרות {אני פשוט כל כך רוצה פרות חדשות} וחנוכה בא לי זה חופש שבו אני אוכל לנוח נפשית.

Blue Pencil

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo10.gif

סאפיר, את אחת הבנות הכי מקסימות שאני מכירה. ובקרוב יבואו ימים טובים יותר,אני בטוחה.

P oo k a

New member
|שנמש|../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שזה יעבור מהר.

xxgatxx

New member
תראי...

אני יכולה להבין אותך והכל, באמת שאני יכולה. וזה בכלל לא העיניין אם את עושה את זה או לא. תראי אני מצטערת על החרא שאמרתי קודם אבל אני פשוט לא יכולה לשמוע אנשים שמדברים על זה בין אם הם עשו את זה לבין אם הם לא כי זה מתלהב. הכרתי כל כך הרבה אנשים שהתלהבו מזה שהם חותכים כי זה סווו קשואאאאאח אנד אפלולי. זה מעצבן. בואי נגיד ככה, הכרתי ילדה ששיקרה לגבי זה שיש לה סרטן. מה בנאדם שבאמת יש לו סרטן אמור להרגיש? כאילו מה זה הצומי הזה? למה מנצלים את זה כמו לא יודעת מה.? ואני עכשיו יכולה להיות הכי צומי שבעולם ולבקש מכולם להיות נחמדים אלי כי זה מה זה קשואח שניסיתי להתאבד פעם ושאני נדפקתי עם כדורים ובית חולים עכשיו. ממש. אז אני יכולה לבקש צומי. אבל זה פשוט מחליא אותי.

Radio Joe

New member
אנשים כאלה,

ש[פאק! יש לך צ'יבורשקה בחתימה!
] איפה הייתי? אה כן. אנשים כאלה שמתחזים לחולי סרטן בשביל צומי, שאומרים שהם חותכים בשביל צומי, הם פשוט פתטיים ומסכנים, ועלובים. וזהו זה.

xxgatxx

New member
כן...לפעמים זה מפחיד

עד כמה שאנשים יכולים להיות שקרנים.

למעלה