../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifכנסו, נו. זה חשוב לי.
בנות, באמת. תודה רבה רבה לכל מי שהגיבה שם. גת, לא עשיתי את זה>> אני גם מקווה לא לעשות, אבל מצאתי את עצמי בשבוע האחרון יותר מדי זמן מסתכלת על הורידים ומחזיקה סכין ביד השניה. תקשיבו הייתה לי תקופה מאוד מאוד קשה, אני רק חושבת על זה ואני מתחילה לבכות בלי לרצות. ואני לא רוצה להגיד מה הסיבה. אפשר? >< אבל די, אופטימיות: טוב זה התחיל מזה שאני, עם כל כמה שהיה לי רע, פשוט לא בכיתי. אני הילדה הכי בכיינית בעולם [נאאמה יודעת>>] אבל הרגשתי כל כך חלולה, כלום לא נגע לי. עזבו אנלא יודעת איך להסביר. פשוט לא בכיתי ואגרתי הכל כל כך בפנים. והיום לא יודעת פשוט הלכתי לחדר וניסיתי לבכות. נכון אני מזוכיסטית? די>> ניסיתי בכוח לבכות כי די, כמה אפשר להחזיק בפנים? רציתי להוציא קצת, ולא היה לי אל מי. בכיתי, בלה בלה. [זה היה כל כך מאולץ ודפוק] טוב נדלג על הקטע הזה.. בלה בלה.. שרטתי את עצמי בידיים ובאיזשהוא קטע פשוט הגעתי למסקנה שזה כזה ילדותי ומטומטם להתאבד עכשיו [אומייגד זה כל כך אידיוטי]. בכל מקרה, אני לא יודעת למה, אבל מאותו רגע שהפסקתי לחשוב על זה, פשוט נהיה לי קצת יותר טוב. ואז אחרי כה זמן אמרתי- טוב ננסה לעשות תרגילים במתמטיקה. בקיצור [>>] הצלחתי הכל כמעט וזה עשה לי כל כך טוב, הרבה זמן לא הצלחתי במתמטיקה, המבחן האחרון שלי- 53, פשוט התדרדרות כללית כזאת בלימודים ובלה לאדעת. ואז אמא קראה לי לאכול וכעסתי עליה שאני עושה שיעורים ושתעזוב אותי. היא שאלה אותי מה אכלתי. פאק נו נמאס לי להמציא שטויות אז אמרתי שלא אכלתי כלום כמעט [>>] ואמרתי לה שאנו אבוא אח"כ. ואז אחרי איזה רבע שעה אבא שלי הביא לי פיתה. די אני יודעת זה נשמע כזה אידיוטי אבל זה כל כך חימם לי את הלב. באמת כולם היו כל כך נגדי ואבא לא דיבר איתי כי הברזתי מהרבה שיעורי תעבורה [זה תעבורה למען השם] ופאק אני קוראת שוב את מה שכתבתי ואני נשמעת כמו ילדה בת 9 שמנסה לשרוט את עצמה בידיים או משהו. בלה נו. לא יודעת. בקיצור עכשיו הרבה יותר טוב לי. למרות שאני יודעת שהתקופה הזאת לא תעבור כל כך מהר, אבל אז אני אכנס להודעה הזאת ואני אקרא אותה ויהיה לי חם בלב. זהו ועכשיו השריטות כזה הם לא עמוקות אז אני בטוחה שאם מחר אני אלך עם ארוך מחרתיים כבר לא יהיה סימנים וזה סבבה^^ ואני מקווה שאף אחד שאני מכירה לא יקרא את זה. ובנות, אני מבקשת מכן לתמוך בי כמה שיותר, טוב? זה כזה פתאטי אבל אני באמת צריכה את זה. אוהבת
.