Blue Pencil

New member
DDDDDDDDDD:

וחסר לך שאת עוזבת.
וחסר לך שאת לא באה למפגשחנוכה.
וחסר לך שלא תתחברי למסנג'ר.

Harpush

New member
אין במחשב הזה מסנג'ר.

כי אני לא בבית. ולמפגש \חכנוכה אני אבוא ואני לא אעזוב.

Harpush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמי חזרה?../images/Emo41.gif*|

אני
. אעה, חהחה, אתן לא מכירות אותי ._.; הם, פעם [לפני שנה וחצי בערך .. :[] עזבתי את הפורום. וחזרתי?. אמ,כן. איפה מור?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo99.gif

ברוך שובך ^__________^ אני לאה.
אם את לא יודעת מי אני

Harpush

New member
ברור שאני יודעת (../images/Emo99.gif)

אנד איי לאב יו. [סליחה על ההודעה הכפולה

917635

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

היה לי היום יום רע. אבל ממש רע! זה התחיל בזה שלפני שיצאתי דפקתי את היד בקיר וכמעט נשברה לי הציפורן. זה המשיך בכאבי בטן כי אכלתי יותר מדיי בבוקר. אח"כ הייתה הרצאה והייתי צריכה להקשיב ל..כלום? במשך 3 דקות. ואז לדבר על כלום במשך 3 דקות. המורה לפיזיקה החזיר את המבחנים. קיבלתי 56 [אבל לפחות זה לא נחשב לנכשל!]. בשיעור אנגלית לא היה לי כוח להכנס כי אף אחד לא נכנס אבל המורה ראתה אותי והכריחה אותי להכנס. אמרתי לה שאני יוצאת לשנייה והתכוונתי להשאר בחוץ אבל כל הכיתה נכנסה
וגם אני הייתי צריכה.. אח"כ החלטתי להבריז משיעור מתמטיקה וללכת למורה להיסטוריה [זה היה סתם תירוץ] אבל המורה למתמטיקה תפסה אותי בדרך לחדר מורים ואמרה שהיא לא מרשה לי והלכתי בכל זאת. היא שלחה מישהי לקרוא לי ולחברה שלי אבל שוב..נשארנו. ואז היא באה והתחילה לצעוק
והיא אחת המורות שאני אוהבת אבל פשוט צחקתי לה בפנים. אני אפילו לא יודעת למה.. זה פשוט הצחיק אותי. בשיעור ערבית היינו פחות מחצי כיתה ויכלתי לחזור הבייתה ב-1 כי בעצם לא עשינו כלום אבל לאאאאא.. נשארתי. חשבתי שעם המזל הרע שלי היום עדיף שאני אשאר. ישבתי 2 וחצי בלי לעשות כלום. חזרתי הבייתה,נחתי קצת והלכתי לאירובי. באירובי היה נחמד. עד שבסוף השיעור הדלת נפתחה וראיתי אותה! המורה לג"ג בכיתה ח' שתפסה אותי עם שליף על היד [אני לא אפרט איך כי זה טיפשי מדיי]. אחרי אירובי הלכתי לסבא וסבתא ובסוף הסתבר שהם באו אלינו. למרות כל זה,היה לי יום מצחיק. [ברכה-תתחברי למסנג'ר
] מי שקראה שתכתוב

917635

New member
וזה עוד לא נגמר..../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

יש לי למחר להגיש 3 דפי עבודה בספרות והמורה גם ככה עצבנית עליי כי הגשתי לה [אני ועוד 5-6 ילדים] עבודה של חצי עמוד אז היא אמרה להגיש מחדש וכל אחד בנפרד ונאבדו לי כל הדפים! מילא הדפי עבודה.. אבל היו שם גם סיכומים של אדיפוס המלך שאני צריכה למבחן שיהיה בעוד שבועיים.
אני מקווה שמחר המזל שלי ישתפר והיא תתן לי עוד יום להגיש ואני אצלם ממישהו..

למעלה