../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif
היה לי היום יום רע. אבל ממש רע! זה התחיל בזה שלפני שיצאתי דפקתי את היד בקיר וכמעט נשברה לי הציפורן. זה המשיך בכאבי בטן כי אכלתי יותר מדיי בבוקר. אח"כ הייתה הרצאה והייתי צריכה להקשיב ל..כלום? במשך 3 דקות. ואז לדבר על כלום במשך 3 דקות. המורה לפיזיקה החזיר את המבחנים. קיבלתי 56 [אבל לפחות זה לא נחשב לנכשל!]. בשיעור אנגלית לא היה לי כוח להכנס כי אף אחד לא נכנס אבל המורה ראתה אותי והכריחה אותי להכנס. אמרתי לה שאני יוצאת לשנייה והתכוונתי להשאר בחוץ אבל כל הכיתה נכנסה
וגם אני הייתי צריכה.. אח"כ החלטתי להבריז משיעור מתמטיקה וללכת למורה להיסטוריה [זה היה סתם תירוץ] אבל המורה למתמטיקה תפסה אותי בדרך לחדר מורים ואמרה שהיא לא מרשה לי והלכתי בכל זאת. היא שלחה מישהי לקרוא לי ולחברה שלי אבל שוב..נשארנו. ואז היא באה והתחילה לצעוק
והיא אחת המורות שאני אוהבת אבל פשוט צחקתי לה בפנים. אני אפילו לא יודעת למה.. זה פשוט הצחיק אותי. בשיעור ערבית היינו פחות מחצי כיתה ויכלתי לחזור הבייתה ב-1 כי בעצם לא עשינו כלום אבל לאאאאא.. נשארתי. חשבתי שעם המזל הרע שלי היום עדיף שאני אשאר. ישבתי 2 וחצי בלי לעשות כלום. חזרתי הבייתה,נחתי קצת והלכתי לאירובי. באירובי היה נחמד. עד שבסוף השיעור הדלת נפתחה וראיתי אותה! המורה לג"ג בכיתה ח' שתפסה אותי עם שליף על היד [אני לא אפרט איך כי זה טיפשי מדיי]. אחרי אירובי הלכתי לסבא וסבתא ובסוף הסתבר שהם באו אלינו. למרות כל זה,היה לי יום מצחיק. [ברכה-תתחברי למסנג'ר
] מי שקראה שתכתוב