../images/Emo51.gif ../images/Emo25.gif וכנסי

אני ממש התעודדתי לקרוא את השורות האחרונות שכתבת. אבל אני לא רוצה שתהיה בויכוח עם מישהי מהפורום בגללי . כולן מעודדות אותי להמשיך, כמובן כל אחת ודרכה. תודה ובאמת הוטב לי.

xxgatxx

New member
ומאיפה לך יש ידע?

לחתוך ורידים? מי שמתלהב מזה הוא בהחלט אידיוט. אני פעם הייתי חותכת וכל החרא הזה. אז את תתחילי להרגיע כי נמאס לי לשמוע דברים על התאבדות אחרי שאני ולא את, אני הייתי בבית חולים. אחרי שאני הייתי צריכה לעבור שם חרא. אז אני אגיד מה שבא לי. זה רק מה שמראה שלימודים זה לא הכל בחיים.

ש ט ו פ

New member
../images/Emo7.gifשלך יותר יפה משלי....

*עונדת את הטבעת* מחבקת אותך חזקחזקחזקחזק* *מזמינה אותך לירח דבש באלב"ש
* תבואי!

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifכנסו שניה כולן.

אמ. אני יודעת שזה נשמע דפוק וזה. אבל אתן יכולות לא להגיד כל הזמן "אני אתאבד" בלהבלה. זתומרת. אני מתכוונת בקטע של הגזמה וצחוק. אני באמת מנסה לא לחשוב על זה, וכל פעם שאני שומעת משהו על לחתוך ורידים וזה. בלה. עזבו אין לי כוח להסביר. כל כך רע לי לאחרונה ואתן הנקודת אור שלי, אבל בכל זאת. בלה. אל תדברו על להתאבד אם אפשר להמנע מזה. אני מבינה שהבנתן משהו
ואפשר גם חיבוק?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifיפהשלי.../images/Emo10.gif

די, תפסיקי!!!!11 את ילדה מדהימה , ואסור לך לפגוע בעצמך! אם את רוצה לדבר אני במסנג'ר [ולומדת.
V]

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואל תפחידי אותי
תמידתמיד פה בשבילך

xxgatxx

New member
גם אותי זה מעצבן.

ואת תפסיקי כשההורים שלך ידעו. כל כך יכאב לך שלא תוכלי לעשות את זה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלאאאאאאאאאאאאאאאא.

!!!!!!111 אוקיי, עשיתי את העבודה בתנ"ך. בסדר, עכשיו מה? אה כן!O: מבחן על 10 פרקים בתנ"ך למחר.
וזה מממממממממממממממממש קשה עם המורה הזה, יהורם המאניוק. איך לומדים לכזה דבר????????????????????????
וכבר 5 וחצי.
לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif

תלמדי טוב טוב
את תצליחי
תנ"כ זה קל.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo122.gifלאאנילא!!!1

לא עם יהורם שבמקום תיק הולך עם מזוודה ועםםם עודתיק! נעמה ולאה, אני מתה.):: נכשלתי גם באלגברה ואני לא יודעת איך להגיד להורים, באמת שאני נורא משתדלת ובחלק גדול מצליחה, אבל , קשה לי.];

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מצבי כמו שלך
רק שאני יותר מטומטמת והמורים כועסים ומאוכזבים, וזה כזה קקה. בלעבלעבלע. יהיה טוב
לכי ללמוד O:

למעלה