Cool Simsit

New member
מי רוצתה להיות זוגתי באוסקר?

פשוט יש לי כבר רעיון לכתיבה ואני צריכה בת זוג... בבקשה תודיעו דחוף

broken winges

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעע

*מושכתלעצמיבשערותבכלהכוח* מתי הוא יתחבר????
אין לי מה לעשות :( מכושששששפפות
ו...ודיברנו אני ות' והוא זכר אותי! אני ידעתי עד כמה פתטי זה ישמע ובכול זאת אמרתי לו את האמת והוא זכר אותי.. נראה מה יהיה. והולך להיות לי דיסק של סימפפפפפפפפללל רק שלי!! ומחר יש לי מבחן בג"ג. אבל אני אראה את ג' ואת בלונדיש ואת סתיו וגם את הביץ' ההיא אבל נתגבר. ואני בפורום הכי נהדר עם הבנות הכי אמיתיות שאני מכירה! אני מאושרת! רוצות משהו?..אני לא אפרט... אתן תכתבו ואני אענה... נו הקיצר אם באלכן חיבוק או נשיקה או משהו אני פה.. וכדאי שתנצלו את המצב רוח הזה שלי כי הוא לא בא לעיתים קרובות!
^^^^^^^^^^^^^

ש ט ו פ

New member
ביום שישי הקמנו את האל"ף.

האגודה לנפגעי הפפרחות/פאקצות. אני חייבת רעיונות. איך אפשר להתעלל בשלוש בנות הכי פרחותפאקצות שיש?[בטיול השנתי] 1. לשים להן דבק בבקבוק של הקרם שיער 2. לשים מסטיק על השיער 3. למלא את החדר שלהן בצפרדעים ונמלים. למישהי יש עוד רעיון?

broken winges

New member
קחו תערובת של דבק

פלסטי או משהו אחר... תערבבו עם קרם ידיים ומסיכת חימור ותכניסו לבקבוק של השמפו\קרם שיער! ^^^^^ ><

broken winges

New member
בהצלחה!! ותמסרי להן שזה ממעיין

שונאת הפרחות הנצחית! בעיקר אם אחת מהן כזו ממש חושבת את עצמה למלכת היופי והיא די מלאה.. כי אלו הפאקצות הטיפוסיות אצלנו

Stinki Winki

New member
לשבור להן את הציפורניים../images/Emo2.gif

לשבור את הבקבוק של הלק.
לשבור את הבייביליס, או את הפן
לשים להם מסטיק לעוס בכל מקום אפשרי- על המכנסיים, בעקבים
איפה שמזדמן
נגמרה היצירתיות

ש ט ו פ

New member
אף אחת לא תצליח להתקרב מספיק כדי

לשבור להן את הציפורניים. הן לא שמות לק. בייביליס- אין. פן- אין.[וזה גם הרבה כסף, אח"כ אני אצטרך לשלם...] מסטיק זה רעיון טוב.

broken winges

New member
או אוו!! יש לי

לשבור להן את הלק ולמרוח אותו על הבגדים שלהן!!!! מוחעחעחעחעחע

מה?../images/Emo4.gif../images/Emo96.gif

מה עובר לכן בראש?!! למרות שהן פרחות/פקאצות הן עדיין בני אדם. גאד, זה פשוט מפחיד לראות את כל השנאה הזאת, את באמת רוצה לעשות את זה?:/. היית רוצה שיעשו לך את זה? זה פשוט נורא ומפחיד. וזה גם ממש לא בוגר. אל תעשי את זה, אל תרדי לרמה שלהן. גאד, זה מזכיר לי את קטנטנות:|, הילדות האלה היו אכזריות משהו... אה, ואני לא מאמינה שנעה ומעיין(נכון?) עוזרות בזה!

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif *לא קשורה*

אני מתעללת רק בפאקצות שפגעו ועדיין פוגעות בי^^

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifכשעוברים מול הבית שלך

ומתחילים לקלל אותך... שמספרים ששכבת עם כל מיני אנשים.... שמרכלים עליך ומסיטים את האנשים הקרובים לך נגדך.. כשמנסים לזרוק עליך כיסא ומאיימים עליך שירצחו אותך.... כשזורקים עליך מסטיקים וסוכריות וזה נדבק לשיער;[ לזה הכוונה... שאני אנקום בהן גם אם זה אומר לרדת לרמה שלהןP: אבל לרמה של מה שכתוב למעלה עוד לא ירדתי
וכנראה שגם אפעם לא כי אין לי אומץ.... בינתיים אני אמציא עליהן שירים....להלהללה^^

למעלה