../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif|מתאבדת|

תקשיבי. את ממש חייבת להפסיק עם זה. אני לא רוצה לפגוע. באמת שניסיתי לרמוז [כן, מעיין, אני יודעת שזה בלט כמו שאמרת לי בדרך למפגשP:] תביני, את לא פריקית, את וואנאבי פריקית. תביני, "פריקיות", "גותיות", "חתולות", "סוגדות לשטן" או מה שלא תהיה הסטיגמה שלך עליהן, ל-א מ-ו-ד-ו-ת ש-ה-ן כ-א-ל-ה. הקטע הוא, להיות שונה, מוזרה, חריגה, מתוך קטע של הבעה עצמית כלשהיא, ולא מתוך קטע של "יא להיות פריקי זה מה זה מגניב" [
?]. אני אומרת את זה אחרי שקראתי את כל החתימות האחרונות שלך, [אינקלודינג: "א-נ-י--פ-ר-י-ק-י-ת--ו-ג-א-ה--ב-ז-ה", "לא תמצאו בפורום עוד פריקית כמוני" [אם אני לא טועה], "מטאליסטית גאה" ועכשיו גם [בתרגום חופשי]: "אני ילדה גותית, אני ממש פריקית... אם לא, אתה תמות, בגדול[??]" אני בהתחלה ממש סלדתי ממך, סתם וואנבי, אבל תביני. בזמן האחרון אני מתחילה ממש לחבב אותך ועדיין. זה מציק לי. אני לא הייתי כותבת את זה אם זה לא היה איכפת לי

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif

ציטוט מהאתר: "רוב האנשים הופכים לגוטים, כשהם נדחים מהקהילה ה"נורמלית" בגלל שהדרך שבה הם רוצים לחיות את חייהם לא מתאימה לפרמטרי ה"נורמליות" של הקהילה. גוטים חושבים חופשי, אנשים שלא מקבלים את החוקים הנפשיים של הקהילה. רק לעיתים רחוקות גוטים יקשיבו לך, אלא ימציאו דרך חיים חדשה. אנשים כאלה נדחים בגלל שהם שונים, בגלל שהם חושבים שונה. בכל מקרה, בגלל הדחייה של הקהילה "הרגילה", גוטים נאספים יחד בקבוצות של חושבים חופשי. בקבוצה, הגוטים מרגישים שייכות מסויימת לכל אחד מחבריו. ובך מסירים עוד אחד מהשדות החסרים..לא הצלחתי לפרש את השורה הזו.. אבל זה כמובן לא המקרה של כל הגוטים. הרבה גוטים היום נכנסו לעניין רק משום שהם רוצים להיות שונים, אוהבים את המוזיקה, או את המועדונים, יש להם חברים גוטים והם נכנסים יחד איתם, או שהם רק נשארים ערים מאוחר בלילה, והגוטים הם היחידים שאפשר ללכת אליהם.." נראה כאילו את ממש מכלילה "גוטים" כל אחד עושה מה שבא לו, ברצינות.

broken winges

New member
:p איך ידעתי שלא תעבירי על זה

בשקט חחחח אבל אני מסכימה איתך בהכל. ^^^^^^^^^ חחחחח זה הצחיק אותי שידעתי שתכתבי על זה משהו.. ועכשיו בלי קשר את חמווווווווודדההה! אוף די

ינקיפנק

New member
אני יודעת, פשוט רציתי לעצבן את מירי

מווו!!!! זה כיף!! והצלחתי... אני ממש מצטערת עם זה פגע/הרביץ/נפל/פגע במישהי..|רצהלשנותלחתימהנורמלית|

ינקיפנק

New member
ועכשיו?? יו...נס...כתבתי אכשיו נכון

שיט...חתימה שילי!! דאקו מאלפוי, חתיכת נמייה קופצניית..

לא הכי קשוראבל..

יש מישהי שכבר בתיכנונים על הדלדלץ כי אם לא אני רוצה לשלוח מסר למיכל.. ואולי היא תתין לי לנהל אותו אם אפחת לא מתכננת עליו=]

Cool Simsit

New member
לאן נעלמת? נהנת?

ומתי התוצאות של האוסקר???? אני רוצה לדעת מי הזוכות!!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifכשיסיימו לשלוח לי את ההכרזות.

תמצאי בת זוג ותשלחי לי מסר אם את רוצה לסיים מהר. :]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאחלה.D:

חוויות: ביום הראשון הגענו לניצנים, מקום ליד- וזה הסיפור של המקום: היה שם מישהו עשיר, והוא רצח מישהו ואז כל הערבים חסמו את הארמון שלו. אז באה "קרן" וקנתה ממנו את הבית [הוא היה נואש ורצה כבר למכור.] שזה בעצם הייתה קרן למדינת ישראל [קק"ל] זאת הייתה רמאות, אבל זה היה חוקי.:) בכל מקרה עברנו בבית קברות של מלחמה שהייתה שם, וראינו משמ את השער וזה היה מפחיד- ובגלל שאני חצי מאמינה ברוחות אז נהייתי די מדוכאת והלכתי הצידה, בכל מקרה נעבור. אחר כך חיפשנו אוהל במשך מלא זמן, ובסוף סתם איזה איש אומר לנו "אה לי יש אוהל." ואנחנו במקום להגיד תודה- "אההההה יופי שנזכרת באמת !!1" בקיצור פתאום באוהל חברה שלי התחילה לצחוק, וכולנו צוחקות פתאום בלי סיבה מלא זמן. אחר כך עשו מלא רעש כשרצינו ללכת לישון [ב-3 וחצי.] אז אני שעה צועקת להם "שיר סתמייייי, סאלי סתמייי ועוד זיבולים ערסים בכוונה.XD" והם לא עונים, ואז פתאום אני עושה "וואי שיר את מעצבנת.." ואמרתי בלחש, והיא עונה לי- מה את רוצה ממני. פשוט נקרעתי.XDD כל הקול שלי היה צרוד והיא ענתה לי אחרי שנייה. בכל מקרה- הייתי ממש מצוננת מהלילה והתעוררתי ורעדתי מקור , למחרת נגמר לי הטישו והייתי עצובה כי זהפאדיחה, ואז- נס. מצאתי מגבונים מיוחדים לאף בתיק.XD [נפלאות האמהות בימנו.
] ובלע הלכנו מלא אבל התגלגלנו בדיונות, והצטלמנו בחוף וזה. מישהוקרא?

למעלה