BiDriL

New member
../images/Emo185.gifראיתי השדים של אמילי ../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif

אחת שתים שלוש ארבע חמש שש שמות
אמאלה.זה מפחיד הסרט O: אבל היה נורא נחמט. מושיקו הטמבל רצה להבהיל אותנו והבהיל בחור אחד שהיה בקולנוע. וכל הקולנוע מלא זוגות מתנשקים.ואחד מהם:"אתם מוכנים לסתום". O: בוהה O: פאדר מור
פאדר מור

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifואני מתלהבת ממה שלבשתי אתמול

D: הפרצוף צונזר כי יצאתי פיכסי ];

shmeksit

New member
אני צריכה חיבוק!

מחר יש לי מבחן קשה באנגלית וממש אין לי כוח עליו.. הכריחו אותנו לבוא יותר מוקדם בגלל שיש לנו תרגיל רעידת אדמה והם מפחדים שיצא יצא בזמן של המבחן.. המבחן הזה כבר התבטל פעם אחת אבל לא הם חייבים לקבוע לו תאריך חדשששש למה למה?! אבל התנחמתי בזה שאתמול עשיתי מבחן גדול בחשבון וקיבלתי 107! בנתיים הממוצע שלי זה 96 אבל אני רוצה להעלות אותו זה לא מספיק לי חברה שלי שהיא גדולה ממני בשנה קיבלה ממוצא 99! חרשנית.. תנו לי חיבוק והצלחה מחר במבחן.. בבקשהה!!

shmeksit

New member
חח תודה ../images/Emo25.gif

ואני ממש לא חרשנית פשוט אני ממש טובה (בלי להשוויץ) בחשבון.. ואני באמת מקווה שמחר אני אצליח במבחן הזה.. *כוססתציפורניים* ^^

shmeksit

New member
לא עניתם בשעוו"ה!

למישהי יש קישור לצ'רוויל בבקשה?! ואם יש אז בייסים שרופים (חח אני יודעת שזה לא נישמע טוב) בכוונה זה כאילו בייס עומד שכאילו הוא חצי שרוף או כמו הבייס שאנבל עשתה עליו דולי עם היד החתוכה משהו בסיגנון! ועשיתי מין פיקסל בשביל הדולי השרופה תגיבו ותתקנו אותי! ואמ.. זה דחוף! תגובה למגיבה! תודה ^^

shmeksit

New member
חח אוקי תודה ../images/Emo25.gif

אני עורכת את הבייס שהוא יהיה שרוף.. כניראה זה לא פופולרי לעשות דוליז שרופות XD

חזרתי מטיול שנתי../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

היה ממש כיף. אבל.. יש לי ברונכיט... בעעע...

GalGul000

New member
סאאאאאפיר ../images/Emo2.gif

מה? כלום. אני אוהבת אותך
[די, כמה "אני אוהבת אותך" אמרתי ביומיים האלה. מה נסגר איתי?
אבלאבלאבל אני במאת אוהבת אותך.
]

ש ר ו נ ע

New member
|נחנקת|

בשרשור של האוסקר...בחרו בי בטור החברה הכי טובה*O* אני אוהבתותכן
(סליחה שרק עכשיו שמתי לב,פשוט לא היה לי אינטרנט איזה שנה
)

למעלה