Stinki Winki

New member
זה ממש חבל שזאת ההרגשה שלך...

בסה"כ גל (גל נכון?
) הגנה על החברות שלה, דבר שאנ מאמינה שאת היית עושה אם היו מדברים על חברות שלך מהפורום או בכלל. (אנבל איתה בכיתה אם אני לא טועה.) והיא רק אמרה שיש דברים שעדיף לשמור לעצמך, לא באה ואמרה: "יואו תרגיעי על נעמההה ואנבללללל המושי-מושלמות!!!!!!!!1111". חבל שהבנת את זה לא נכון. וחבל שבגלל זה את עוזבת.

broken winges

New member
יש לי הרגשה כזו.. של ..

כמו.. כמו השקט לאחר הסערה.. לאחר המלחמה. אני מקווה שהמלחמה הזו מביאה לשלום, ושייקח הרבה זמן עד שמישהו ייפר אותו. פיףף.. יש ריח של דגים בבית(שבישלו) אאאאאאאייככסהה! איכ איכאיכיכיכיכיכיכיכי

באלי לפרוקק!! מותר?

אוף נו.. היה ממש כיף בטיול שנתי והכל.. ביום רביעי בערב כאילו באכסניה.. פתאום נזכרתי בילד שאני אוהבת
עכשיו אני אל מכירה אותו לא דועתא יך קוראים לו וכו'.. הההורים שלו חברים של דודים שלי..מסובך.. שלחתי הודעה לדודה שלי לשאול איך קוראים לו..עכשיו תבינו עדיין מה אני אגיד לדודה שלי שאני אוהבת אותו ל-דודה שלי זה כאילו וואו..תרגיעי עכשיו היא אמרה לי תשם שלו וזה..וגם היא שאלה אותי אם הוא נראה טוב ואמרתי לה שכן.. עכשיו אל ציפיתי לראות אותה ישר אחרי זה.. פתאום היום הלכנו לסבא וסבתא שלי..אז גם הם שם וממש לא היה לי נעים.. אז חישבתי בחוץ כל הערב וחשבתי עליו.. על כמה הוא מדהים יפה כוסון.. וארגג אני כל כך אוהבת אותו.. עד שמצאתי מישו שאני באמת באמת אוהבת אין לי איך לפגוש אותו וזה מעצבן אותי.. אוף.. אני אוהבתתתתתתתת אטותווווווווווווווווווווו
עכשיו יש ברית ביום שישי ומאיפה לי אם הוא יהיה שם..אני צריכה להיראות יפה גם אם הוא לא יהיה שם.. אוףף נו..מי ראה אותי בניקולואדין..? טוב אזהייתי נראתי שם כמו פ]רה..באמת שרזיתי מאז באמת.. טוב אם קראת אז שרשרי
ותגובה=]

GalGul000

New member
זה יצא ממש תוקפני ../images/Emo122.gif

מצטערת. התכוונתי שפשוט נדלקת עליו ושזאת לא אהבה... זה לא היה אמור לצאת כאילו אני תוקפת אותך

אולי סתם נלקדתי עליו..

אבל לא יודעת זה לא הרגשה של כמו להדלק על מישו כבר נדלקתי על כמה מישהוהים בחיים שלי.. וזה פשוט לא אותה הרגשה זה הרגשה לא יודעת ממש משונה

הומ../images/Emo3.gif../images/Emo97.gif

יש הרבה מאוד הבדל בין לאהוב מישהו ללהיות סתם דלוקה עליו. את תראי, זה יעבור ויהיה מישהו חדש. (ותאמיני לי, כשהייתי בגילך, הייתי בסיטואציה הזאת כל כך הרבה פעמים.) כשבאמת תאהבי מישהו - את כבר תדעי.
("כשהייתי בגילך"? למה אני נשמעת כמו סבתא?
)

אנבלייי

New member
דמאט../images/Emo178.gif

הייתה לי כרגע השיחה הכי מביכה של החיים שלי איתו. אמאלה O.O

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתתמכו בי, בבקשה../images/Emo13.gif

ותעודדו, אם בא לכן...
שלחתי כרגע מכתב [כן, שעה לא כל כך קומבוצוניאלית [איך שרושמים
] לאחראים על אתר בית הספר שלי כי האתר בצפר ממש עלוב ופתטי ואני רוצה שהוא יהיה מאגניב
נו מה, תראו מה השעה
הנה: "אני לא מאמינה שאתם באמת תקבלו את האיימל הזה, כי אני לא בטוחה עד כמה הוא מעודכן... אני אופיר [בת] מכתה ט'2 בחטיבת בגין. עיינתי באתר בית הספר מתוך שיעמום ורצון לגלות בו דברים מעניינים שקשורים אלי, כגון חומר למבחן, הודעות חדשות, וכדומה. הופתעתי מאוד לגלות כי יש שם דברים לא רלוונטים, משנה שעברה ומשנים עברו. לדעתי אין שום סיבה שיהיו באתר בית הספר דפי חזרה למבחן במטמתיקה שהתקיים לפני שנתיים. כפי שאני רואה, אתם לא מנצלים את אתר האינטרנט כראוי. הגדולה של האינטרנט היא במהירותו, התעדכנותו, ונגישותו. אף אחד מהפלוסים שלו אתם לא מנצלים. אני יכולה לקחת כדוגמה נגדית את אוניברסיטת תל אביב. אמי היא עובדת באוניברסיטה זאת וקשורה להתעדכנות האתר שלה. ממנה אני שומעת כמה הם מנצלים את האינטרנט בחוכמה. לדוגמא, הם הפסיקו לתלות את הציונים של התלמידים והם מפרסמים אותם רק באתר האינטרנט, עם שם משתמש וסיסמא אישיים לכל תלמיד. כמובן שאינני מתכוונת שתפרסמו באתר בית הספר את ציוננו, אבל זוהי דוגמא לשימוש נבון באינטרנט. אתם יכולתם, לדוגמא [אחת מרבות] לפרסם את שינויי התאריכים במבחנים, במקום לשים את את לוח המבחנים הישן, בעוד שנדחים ומוקדמים מבחנים. קיום אתר בית ספר בשביל להגיד שיש כזה, ולשלוח ילדים להכנס אליו כדי לדעת את חומר המבחן, זוהי בדיחה. אתר בית הספר גם לא מושך תלמידים להסתקרן ולהכנס אליו. אפשר לערוך אותו בצורה גראפית מעניינת ומושכת את העין, ולסדר אותו בצורה שתעניין את התלמידים. להוסיף דברים שבאמת מעניינים ילדים, או לפחות לרשום את הדברים שיתאימו לילדים. חוץ מזה, שאני חושבת שתלמידים צריכים להיות אלו שאחראיים על הנושא הזה. כי הרי מי יודע מה טוב לתלמידים, מאשר הם עצמם? לזה אני מוכנה להתנדב בשמחה! אחד מתחביביי הוא לעצב מיני דברים, ושמח לעשות "מהפך" לאתר בית הספר! אפשר אפילו ליצור קבוצת תלמידים חזקים במחשבים, שיבנו את אתר הבית ספר מאפס. זאת אומרת יבנו לבד ב-HTML, ולא ישתמשו באתר איכסון שיביא אתר מוכן. זה גם יתרום לילדי הבית-ספר וגם יגרום לאתר בית ספר מעניין! תחשבו על זה. לסיום, אני חושבת שבגלל שיש את האינטרנט, שהוא באמת דבר נפלא, צריך לנצל אותו ולהשתמש בו בחכמה. אופיר." מה דעתכן? ואנ ימקווה שהם בכלל יקבלו את זה

למעלה