shronet

New member
גם את../images/Emo9.gif

אז מה אם את לא מכירה אותי ואף פעם לא דיברנו ואני סתם מוזרה שניטפלת לאנשים><

ש ט ו פ

New member
לפי הגובה שלי, אני צריכה לשקול 44.4

אני שוקלת 35
. אבל עמית ושחר יותר רזות ממני, ואני לא הכי רזה בכיתה, למרות מה שאומרים תמיד. D:

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifאל תשווי את עצמך לבנות אחרות

גמלי זה לא הולך>< ואני אמורה לשקול 55 ואני שוקלת 42..... ויש בנות ששוקלות אצלי בשכבה 35|או שהן שקרניות... כי הן בערך חמש סנטימטר מתחתיי ולא ממש רזות יותר
| ואחת שאני יודעת שהיא בוודאות שוקלת 37^0^ |ליאל לשתוק
| ולפי המשקל שלך.... תשמיני ומהר
|ליאל ללכת לישון|

ש ט ו פ

New member
אני לא יכולה להשמין....

זה לא מצליח לי
מתחילת השבוע אכלתי 3 חבילות שוקולד, 2 פיצות, 3 מילקים.... אני פשוט לא משמינה

XD

פיצה זה כמעט אוויר.
וגם מילקי לא ממלא במיוחד. ואמ... בלי קשר, שוקולד זה בריא :D באמתבאמת. כי יש בקקאו איזה מרכיב שעוזר להקרשת הדם, או משהו בסגנון. @@;;;

ש ט ו פ

New member
לאלאלאלאלא.

שוקולד זה אולי בריא, אבל זה משמין. בשוקולד יש המון סוכר, שזה המון קלוריות....

כןכןכן ../images/Emo3.gif

הרי המטרה שלך היא להשמין, לא? XD והסוכר נהפך לשומן רק אם לא עושים פעילות גופנית מייד אחרי שאוכלים אותו. ואם את באמת רזה כמו שאת נשמעת אז הוא בקושי ישנה משהו, אלה אם תאכלי -ממש- הרבה שוקולד. @______@; [גם אני רוצה מתוק;; הלאה פטרייה-על-לשון פרזיטית ;-; לא רוצים אותך!]

ש ט ו פ

New member
אני לא ושבת שזה כל מה שישנה....

כי איפה שבדקתי זה הלך לפי הגובה. אם הגובה שלי הוא 1.48, אני צריכה לשקול 44.4. לא כתוב שם שומדבר על חזה

xxgatxx

New member
אוקיי זה ממש לא נכון

אם זה הגובה שלך את צריכה לשקול 38. דבר שני החזה שלי שוקל לפחות 8 קילו כך שזה מ-א-ו-ד משמעותי...

Press Here

New member
גמני^^../images/Emo70.gif

וזה פאדיחות לחשב במחשבון דיאטות את המשקל שלי ולגלות שיש לי מחסור חמוד במשקל (
או איך שלא קוראים לדבר הזה) ושאני צריכה אשפוז דחוף

חמצמצה

New member
אני שוקלת 43-4 וצריכה 58 ../images/Emo4.gif

ואני מנסה מנסה אבל לא הולך לי
איזה צרה

צמידים שיש לי על היד ^^

ימין- -צבעוני כזה, הישנים האלה, שהיו בעיקר שחורים, צמידים ושרשראות.. חוטי ניילון קשורים אחד בתוך השני. -צמידים חוטים צבעוני, מחליף צבעים כזה מהלונה פארק Oo -4 צמידי גומי שחורים כאלה, ועל אחד יש תליון של מכשפה (חברה שלי טוענת שזו דלעת
) -צמידים מחוטים בצבעים כחול, תכלת, אדום, ורוד -צמיד חרוזים כחול -צמיד חרוזים צבעוניים -צמיד גומי (כמו השחורים) בצבע תכלת עם נצנצים :p -חרוזים ירוקים ושחורים -חרוזים חומים, אדומים וכתומים -חוטים, סגול לבן וורוד -צמיד כתום של ציפי סיקסטיז. יד שמאל- -חרוזים צבעוניים -עוד צמיד מחליף צבעים כזה, אבל הוא נראה הרבה כי הוא עושה לי 11 סיבובים על היד... -פרחים מחרוזים בצבעים תכלת ולבן -צמיד מחוטי ניילון, צהוב, אדום, לבן ושחור -צמיד גומי שחור עבה -צמיד אדום, מהקופסאת מסטיקים. צמיד חברות D: -צמיד גומי בצבע יין(
) שקוף -צמיד חוטים באלכסון, תכלת ירוק וכתום -צמיד LIVESTORNG נו, הצהוב
גם שרשראות? D:
:|

be a bee

New member
ההצבעה למסך הזהב התחילה:]../images/Emo55.gif

ואני(בתור אחותה התאומה של תמי סוסונת ים, נו נו פרוטקציות
), הייתי רוצה לבקש את הצבעתכן לאורי אומנותי בתפקיד ניב בטלנובלה בע"מ^_^. אז בטובת ליבכן, עברנו שלב אחד, עכשיו נשאר רק להשיג את הפרס(מאואהאהאאהאההא אהאהאה אהה אה
וכאלה^_^'). אפשר להצביע: http://my.ynet.co.il/zahav2005/ או במספר הטלפון: 057-9998888 ^_^

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifהשתמשת באייקון של תפוז.

זה די נוגד את כל הקטע של זכויות יוצרים P: אבל בלי קשר את מותק ואת אחותשל תעעמי
.

למעלה