o0Invisible0o

New member
פאדיחות.-_-"

כן, אני לא אוהבת לדבר בטלפון.
אחרי שהתקשרתי בפעם החמישית כבר לעבודה היום..עד שענו לי..זה היה המנהל, הבוס של הבוסים שלי.
הייתי בטוחה שהוא יצעק עלי על זה שאני לא באה לסמן ואני מתקשרת.
אבל לשמחתי..הוא פשוט סימן!!
חהחה.
פיו. סיימתי עם זה.
כל השבוע הזה אני לא עובדת כי שבוע שעבר לא סימנתי משמרות בזמן.
חרא. לשבוע הבא אני מסודרת.
חהחה. אפילו לא זיהיתי את הקול שלו..הוא בטח כ"כ צוחק עלי עכשיו.><פסיכית.o_0 ידוע.

yaeloolik

New member
אוףףףףףף אני לא מצליחה כלום../images/Emo25.gif

מה הקטע במתמטיקה? אם אני לא יודעת את החומר אין לי איך ללמוד כי אני לא יודעת מה עושים. ואם אני יודעת את החומר אז אין סיבה שאני אלמד
אוךךךך לאמשנה><. אני אחזור לעשות כלום
. להיכשל
. לאכזב את כולם
. פפפפפפ...:|

yaeloolik

New member
אני יודעת..? ><../images/Emo25.gif

יש איזה שלושה מצבים ואז נותנים לי כזה דבר ואני צריכה להעביר אותו לשני מצבים אחרים ואז עם הנתונים לעשות גרף של פרבולה
. תאמיני לי שאין לי מושג...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל, לאכזב את כולם, לא לאכזב את כולם- אל תחשבי על זה בכלל! אם את בוחרת להשקיע ולהצליח במתמטיקה- את עושה את זה רק בשבילך..לא בשביל אף אחד אחר! וד"א אם את יודעת את החומר, יש סיבה שתלמדי. לתרגל עד שתקיאי את זה..ככה שכל תרגיל שיתקעו לך במבחן לא יפיל אותך ותצליחי לפתור אותו!
אם את לא יודעת- את יושבת עם מישהו שיודע, שמסביר לך. את עושה תרגיל לראות שהבנת. ויושבת לשבור את הראש עם שאר התרגילים.
עד שאת מרגישה מוכנה.^^ ויעל, יהיה טוב. אני מאמינה שתצליחי!

yaeloolik

New member
תמשיכי להאמיןXDDDD../images/Emo25.gif

תתפרעי לך איילת
. אני עדיין גרועה בזה. פחות.. אבל גרועה. בכל מקרה בת אל הסבירה לי את החומר.. עכשיו יותר טוב ^__^ והשאיפה שלי היא לא בשביל עצמי כי בשביל עצמי הייתי יורדת הקבצה ממזמן ><.

917635

New member
אני עוזבת.../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

ליומיים. סמינר מודיעין באופק:] "ילדה ב', שמעת? יש אנשים שהקנאה אוכלת אותם..*
היום בהסעה מישהי עלתה עם בלונים. במקרה זאת מישהי שאני לא מחבבת ואנחנו לא מדברות כמה שנים. ילדה א' החליטה לפוצץ לה בלון בצחוק. ילדה א' מסוגלת להרביץ לה. ילדה ב' כנראה מפחדת ממנה... אני יוצאת מהבית ושומעת [וכך גם כל הרחוב!] את א-מ-א של ילדה ב' צועקת "ילדה ב',שמעת? יש אנשים שהקנאה אוכלת אותם..." נכון שזה נשמע כמו מריבה בין ילדים בני 10,אבל אני ממש התעצבנתי מכל הקטע הזה... אני ישבתי ליד החלון. אין שום סיכוי שהייתי יכולה לפוצץ לה את הבלונים. חוץ מזה היא גם לא מעניינת אותי... ובנוסף לזה היא גם מסיתה את בת דודה ש-ל-י נגדי.

917635

New member
אני חושבת..../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

שהגיע הזמן לתת לה סיבה אמיתית להלשין עליי. ויש לי רעיון משעשע במיוחד!

shronet

New member
איתן../images/Emo99.gif

כזה. אהה. מממממממ. איתתתתןןןןןןןןןן
רוקד חרא, אבל העיניים. העיניים
. יאללה איתן, עבודת אגן! יאללה, להזיז ת'תחת!!!!!
אני אשתוק עכשיו. עוד מישהי רואה את זה?

סשה סתומה (תקראו את זה אמרתי לכן)

היום האבא של הילדה שאני שומרת עליה ראה אותי בתחנה והקפיץ אותי לבצפר, כדרך אגב הוא אמר לי שרזיתי ושאל איך נו ואני הסתומה אמרתי שאני הולכת לחדר כושר. ועכשיו הוא גם רוצה ללכת. אתן מבינות אותי
פאדיחוווווווווות. אני צריכה... צריכה... עידוד
אווווווווווווווף. לא רוצה חיבוק.

shronet

New member
לא נותנת ../images/Emo24.gif

עידוד
אין בעיה! *מוציאה פונפונים וחצאית מיני* *פוזה של צ'ירלידר פקאצה* תנו לי ס'! סנו לי ש'! תנו לי ה'! ומה יצא???????? סססשששההה!!!! |חבולקשות| אני אלך לישון

למעלה