behind the masc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifההעהא מעיינושש אל תהי

י עצובה!!! לא נורא תתכונני למבחנים ותקווי שייצאו טוב, כמו שאני ראיתי יש לך תתעודה הכי משעממת בעולם... ועם האלה תדברי, תתחברי עם בהות שלא היו איתך ביסודי, עצה שלי:] הוו אני מתגעגעתתתתתת

broken winges

New member
אני שמתי לב ^ ^

ונכנסתי לפורום משוררים ואממ אני חושבת להצטרף אבל בינתיים אני בגדר קוראת.. אני אראה איך זה הולך.. פשוט מפרסמים כהודעה חדשה שיר?.. ולא יודעת.. לוקח זמן להתרגל לפורומים ^ ^ לא ידעתי שיש לך עוד פורומים חוץ מזה ^ ^ אממ. תהני(?)...

אני:]

אני מבקרת שם מדי פעם ובאחד משיטוטיי האחרונים פתאום ראיתי את השם שלך בכותרת. חיפשתי בעמודים האחרונים מתי זה קרה, ולא מצאתי. אז הנחתי שאני סנילית ושאת שם כבר חודשים. >< ואתמול השארתי את החלון הזה פתוח, ואמא באה לכבות את המחשב, ראתה, נבהלה, והבהירה לי בצורה חד-משמעית שאם אני חוזרת הביתה עם דבר בלתי הפיך אני לא אחזור יותר הביתה. כולה פיסת מתכת קטנה באוזן.
ואם היא גם הייתה קוראת שם אז היא הייתה מבינה שאני לא יכולה לעשות את זה לפני גיל 16.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif:]]]

יש לי טיול שנתי ביום שני והולך להיות ממש כיף*OOOOOOOO* לדרום וזה
האכסניה בטח תהיה גרועה ואיכ כזה אבל לאכפת ליD: הממ...ואם אני נעלמת כבר מחר אז כנראה זה בגלל שלוקחים את המסך לתיקון כי הוא מטומטם ומתכווץ

אנבלייי

New member
אחלו לי בהצלחה ../images/Emo10.gif

מחרמבחןמחורבן
והקטע זה, שלא הייתה לי בעיה לא לקבל בו ציון גבוה, אבל המורה הפרטי שלי ממש ממש חמוד והוא אמר שזה יכאב לו אם אני לא אצליח
בהההה

shmeksit

New member
יש לי היום שביתה... תקנאו!

אתמול בשמונה הייתה ישבית חרום עם המורים וההורים.. על האלימות הקשה בחטיבה והתיכון.. וזה באמת אלימות קשה לפני כמה ימים ילד שבר את האף ואחד פתח את הראש
אז החליטו שלילדים המופרעים הם עושים "סדנה" של איזה חמישה ימים ואנחנו נישארים בבית (או משהו בסיגנון) ואז אנחנו הרווחנו מזה! ^^

למעלה