ליזע

New member
חח, אתמול אני הטרדתי אנשים..

אבל בצורה הומוריסטית, שלא תחשבו..

broken winges

New member
^^^^^^^^^

אני ואופיר משתגעות פה ^^^^^ וקוראות דברים משעממים ומגעילים ואז נעשה בייביליס ואז נקשקש על דפים ונבלגן את החדר שלי.. ואאאאאזזזזז נראה כבר. ואז נישן
האמת היא שאני מתה מעייפות כבר עכשיו

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif

באמת אני סתומה, וכ"כ קשה לסבול אותי? ];

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifראיתי הטיסה.הומ.הרפתקאות.

ובכן,בנו לקניון לעשות ללימור מסיבת הפתעה. סוכם שמור,קים וטניה יארגנו,בנתיים שאני ומושיקו [
] נחכה ללימור וג'ני [שידעה על הכל] ונגיד שהן לא באו. והפתעה והכל והיה מגניב
והלכנו לקונגרסים לראות הטיסה. והיה רמזור אדום.בגשם.לימור,ג'ני,טניה ומושיקו עברו ברמזור אדום,ואנחנו לא. חיכינו שם,בגשם,ולא היה לי כוח לשים עליי את הסווצ'ר שלי אפילו. ואז גילינו צשצריך ללחוץ על הדבר הזה שיהיה אור ירוק. והטיסה.אמאלה.מפחיד. האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה אכלתי כמויות בלתי נתפסות של במבה.תתלו אותי ];

broken winges

New member
לי יש 13!!!! אעעעעעעעאעאע! 13

עד סוף דצמבר! וזה לא כולל את הבחנים של חיים :(

917635

New member
לי יש 9../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

עד ה-4 בינואר+2 מועד ב' [היסטוריה ופיזיקה].

../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

וזה לא כולל בחנים, כן?זה רק המבחנים שכתובים בלוח מבחנים. העובדה שהבחנים בפיזיקה ארוכים כמו מבחן לא משנה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבלי בחנים,

תפוז מגביל את כמות האותיות שמותר להכניס להודעה.

917635

New member
16 חורים.../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

עשיתי צילומי שיניים ונסעתי אתמול לב"ש לרופא. הייתי בטוחה שיש לי 2-3 חורים בשיניים הקדמיות ובגלל זה כל הזמן כואב לי. אבל לא... יש לי 16 חורים!
ואף אחד מהם לא איפה שכואב לי. אתמול עשו לי 4 סתימות ועכשיו אני אצטרך כל יום שישי במשך ה-3 השבועות הבאים לנסוע לב"ש לעשות 4 סתימות כל פעם. חוץ מזה עדיין כואבות לי השיניים הקדמיות בלי סיבה.

למעלה