שטופ

New member
תודה.

אילת היתה חברה טובה שלי- מרגנית לקחה אותה. שירה היתה חברה טובה שלי- מרגנית לקחה אותה. סיון חברה טובה שלי- מרגנית לוקחת לי אותה. מירב חברה טובה שלי- נחלה אמונה לוקחת לי אותה. שירה חברה טובה שלי- אילת לוקחת אותה. כל החברות שלי הולכות ממני בגלל חברות אחרות

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gif

זה תקופות, זה עובר..ועוד תמצאי חברות שלא ירצו לעזוב ככה לטובת חברה אחרת..

שטופ

New member
תודה.

אבל אני יודעת שזה לא תקופה, ושזה לא יעבור. אני פשוט צריכה לחכות שנתיים, ואז אני עוברת לבי"ס חדש.

GalGul000

New member
כמו נוצה ../images/Emo99.gif

[מה, ראיתי את החתימה שלך. אני אוהבת את השיר הזה
] יאללה, סופ"ש. אני צריכה להחזיק מעמד. מחר בקושי לומדים. אבל אוף, מחר אני חוזרת הביתה לערביתערביתערבית. איןלי כוח למבחן המזדיין הזה ;[ ויש טיול שנתי עוד מעט. ואאאאאין לי עצבים לזה. אני פשוט רוצה לישון.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifאני חולה...../images/Emo7.gif

כואב לי הגרון והקול שלי יותר נמוך מקול של גבר
הלכתי לשיעור ראשון היום וחזרתי הביתה|אנגלית זה חשוב
| עכשיו אני שותה תה ועוד מעט אני אלך לישון.....

my presious

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifעזרה דחופה במדעים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בבקשה תעזרו לי
יש לי כמה שאלות שאני חייבת לעשות בשילוב מדעים [כימיה, ביולוגיה, פיסיקה] ואני לא יודעת ממש. אז אם מישהי תוכל לעזור לי אפילו קצת אני ממש אודה לה
אגב אני בכיתה ט'. 1) ציינו שלושה גורמים לפחות להווצרות עננים. [כתבתי: המים באוקיינוס מתחממים ומתאדים, והופכים לעננים אבל אני לא בטוחה שזה נכון בכלל וזה גם רק אחד וחייבים לפחות 3] 2) איך אנרגיית חום מהשמש הופכת לאנרגיה של תנועה? 3) מהו עיבוי ומהו איוד? [כתבתי: עיבוי הוא כשהמים מתאדים והופכים לעננים. אני כמעט בטוחה שזה ממש לא נכון><] 4) ציינו שלושה גורמים לפחות הגורמים לסערות. [כתבתי: לחץ בירידה] למי שתעזור ובכלל יהיה לה כוח לקרוא את כל זה- תודהההה!!!!!!!!!!11111111111 רבה!!!!!111 אתן ממש תצילו אותי!!!!1 זהו

../images/Emo15.gif

3. עיבוי הוא כשמים הבמצב גז הופכים לנוזל במגע עם משהו קר. אידוי זה כשמים מתחממים והופכים לגז. כן?

my presious

New member
../images/Emo105.gifתודהההההההההההההה!!!!1

אין לכן מושג כמה עזרתן לי
אתן ממש חמודות תודה על הסבלנות והכל, וענבר? סליחה אם טעיתי, אני כמעט בטוחה, ממש תודה על ההשקעה
*רצה להביא את המחברת*

אנבלייי

New member
אני פשוט מוכשרת ><

נחתכתי באצבע, מקרטון. מקרטון של הקופסאת-פיצה משפחתית. מי נחתך מקרטון כזה??!!? אין שם אפילו משהו שיכול לחתוך!!! זה אפילו לא דק או משהו!!! אבל אני, נחתכתי ממנו.

למעלה