O o0Invisible0o New member 2/11/05 #2 אמ.../images/Emo9.gif יש לי מחשב!*עדיין מתלהבת* אבל המסנג'ר מת.
T the queen zohar New member 2/11/05 #4 למה את מתגייסת../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif ורוצה לעזור לי בדולי
O o0Invisible0o New member 2/11/05 #6 אני כל"צ [כלל צהל"י, אגלה בגיוס.] ואממ..לעשות משו או ליעץ? כי אני לא יכולה לעשות כלום בצייר..:S ואין לי עדיין פוטושופ..
אני כל"צ [כלל צהל"י, אגלה בגיוס.] ואממ..לעשות משו או ליעץ? כי אני לא יכולה לעשות כלום בצייר..:S ואין לי עדיין פוטושופ..
T the queen zohar New member 2/11/05 #7 פאק../images/Emo168.gif עשיתי דולי במספרים ויצאה דולי שאין לי את היכולת לעשות אותה...
O o0Invisible0o New member 2/11/05 #11 ../images/Emo122.gifבטוח יש לך את היכולת.../images/Emo9.gif זה מה שטוב בפינה הזאת.היא מאתגרת אותך לעשות דברים שלא היית מעזה לנסות לבד. תנסי, תבקשי עצות ורעיונות לאיך להצליל ואיך לצייר..ואני בטוחה שתסתדרי!
../images/Emo122.gifבטוח יש לך את היכולת.../images/Emo9.gif זה מה שטוב בפינה הזאת.היא מאתגרת אותך לעשות דברים שלא היית מעזה לנסות לבד. תנסי, תבקשי עצות ורעיונות לאיך להצליל ואיך לצייר..ואני בטוחה שתסתדרי!
א אנבלייי New member 2/11/05 #16 אמממ אפשר, אבל כל הקטע זה לעשות לבד ואת יכולה אני בטוחה בזה חוצמזה נאי עושה כרגע דולי לתחרות בסקרה, כשאני אסיים אז נדבר [:
אמממ אפשר, אבל כל הקטע זה לעשות לבד ואת יכולה אני בטוחה בזה חוצמזה נאי עושה כרגע דולי לתחרות בסקרה, כשאני אסיים אז נדבר [:
א אנבלייי New member 2/11/05 #20 ../images/Emo3.gif אני מטרידה אותך?[נו,עם כל הקטע של-בלהבלהבלהאיילתאיילתאיפהאתלמהאתלאפהאניצריכהאותך >< ובכלל. זה. הממ. *חוזרתללמודמתמטיקה*
../images/Emo3.gif אני מטרידה אותך?[נו,עם כל הקטע של-בלהבלהבלהאיילתאיילתאיפהאתלמהאתלאפהאניצריכהאותך >< ובכלל. זה. הממ. *חוזרתללמודמתמטיקה*
O o0Invisible0o New member 2/11/05 #19 זה ממש לא משנה אם אף פעם לא דיברנו ! אני עדיין מכירה אותך! וכן אני פה, סופסוף!
O o0Invisible0o New member 3/11/05 #41 חזרתי!!!חזרתי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif
G GalGul000 New member 3/11/05 #46 לתמיד? ../images/Emo2.gif האעהאהאהאהאה איילת התגעגעתי אליך כלכך כלכך כל כך