../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif בבקשה HELP!!!! ../images/Emo7.gif

אוקיי למישהי יש כתובת לאתר הזה שתמיד אתרים ששיכים לו כתוב למשל: www.____.coo.co.il לאתר הזה נראה לי שהכתובת זו www.coo.co.il אבל כשנכנסתי הגעתי לקומונה בתפוז
והאתר הזה coo הוא בHTML וכאילו הוא רק מסםק לי כתובת נכון? ובנענע מישהי יודעת איך עושים שם אתר וולא בלוג אני אשמח לקישור!! וגם בנענע זה HTML הוא רק מספק את הכתובת נכון?? אני מתחננת תעזרו לי... כבר חשבתי שאבאב שלי יספק לי את הכתובת אבל.. לשנתיים לכתובת אחת זה 200 שקל או אפילו דולר
וזה יקר מדי אני אל רוצה... ויהיה לי באתר מלא נושאים
אני אסגוד קשות למי שתעזור לי! אפילו בחלק מהשאלות
תעזרו לי!

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif בבקשה בבקשה תעזרו

סליחה שאני נאז'ס זה פשוט.. שזה ממש חשוב...(לי בכל אופן
)

קצת סדר בבלאגן?

ככה, נענע - את מדברת על פלאנט נענע, נכון? לנענע מעלים קבצים והוא מאחסן לך את האתר + כתובת, http://planet.nana.co.il/site-name הוא מאוד נוח לשימוש, בעברית והכל. קישור? את נכנסת לנענע, בצד יש לך "מועדון נענע", את נרשמת בשם של האתר ומשתמשת ב"פלאנט נענע". די קל להתמצא שם, אני בטוחה שתסתדרי
הסיומת coo.co.il? אני חושבת שזו סיומת שאפשר לקבל באתר שקוראים לו ג'מיקס (?) אין לי את הקישור, אבל יש פה כמה בנות שמשתמשות בזה. באתר הזה את מקבלת רק כתובת מקוצרת, את לא יכולה לאחסן בו את הקבצים. כדאי להשאיר את זה לסוף, אחרי שהאתר כבר בנוי והועלה לאינטרנט. אם את צריכה עוד עזרה, הסבר, משהו, אני אשמח לעזור

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אויש.. התעוררה בעיה

אני פשוט לא מוצאת את המילה "מועדון נענע" אז עשיתי בחיפוש והגעתי לפלאנט נענע... אבל אין שם קישור להרשמה

tamaguchi girl

New member
אתרי דומיינים חינם

[כגון: coo.co.il kef.li up.co.il too.co.il וכו'] אתר ראשון- קג'ב- אני ממליצה עליו בחום, פשוט נהדר לדעתי
http://www.cjb.co.il/ אתר שני- ג'מיקס. גם נחמד, אבל נופל דיי הרבה פעמים. בכל זאת http://www.jemix.co.il/ אלו 2 האתרים לקיצור דומיינים בעברית עם מחבר הדומיינים [סיומיות] הכי גדול ונוח, וחינמיים. אם את צריכה עזרה איתם תגידי אני אשמח לעזור
ועל פלאנט נענע- רקיע מעליי הסבירה מצויין

האתר הראשון שנתת הרבה יותר נוח

עם ג'מיקס היו לי המון בעיות, אבל עדיין, בשניהם יש את הפרסומת המציקה מלמעלה. צריך לקחת אותה בחשבון, זה לא תמיד נוח.

tamaguchi girl

New member
הפרסומת המציקה זה רק בחודשים

+האחרונים >< אבל לא נורא, מתרגלים..
זה עדיף מאשר לשלם המונהמון כסף בשביל דומיין, לא ככה?

tamaguchi girl

New member
לא מפריע, האמת ../images/Emo3.gif

אני עברתי כדי לראות אם אוכל להשיג דומיים .com [כשעוברים בחודש את ה600 כניסות שונות בבמוצע ליום מקבלי דומיין .קום] אח"כ הבנתי שזה נורא קשה, ועכשיו לא אכפת לי, אבל כולם כבר מכירים את האתר שלי עם .coo.co.il אז אני לא אשנה פתאום לכתובת המלאה >< [וגם האמת שזה יותר נוח לכתוב את זה בעיצובים XD]

צריך 600 כניסות בשביל זה?../images/Emo7.gif

וכניסות ממחשב אחד? אם מישהו נכנס מלא פעמים ביום ממחשב מסויים? הם מקבלים את זה? >< אני כרגע עם נענע, בגלל שאין פרסומות
אבל הייתי מתה ל-.com טופי לא קיבל .com?

tamaguchi girl

New member
לא מקבלים ממחשב אחד.

זה לפי אי.פי- כניסות שונות ]; וטופי קיבל את הדומיין הזה בתחרות שהייתה דרך פורומי טולז. הוא קיבל כי הצביעו לו הכי הרבה בסוף חודש [ואפשר היה להצביע פעם ביום מכל מחשב..לא ממש פייר ><]

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif תדוה לשתיכן!!

מתה משמחה שאני לא יבזב הרבה כסף
תודה תודה תודה
עכשיו אני אלך לראות איך אני מסתדרת אם זה
הסברתן מצויין אז לא נראה לי שאני צריכה עוד עזרה תודה
*סוגדת*

GalGul000

New member
60 יום בדיוק עד חנוכה.

[החל מיום חמישי.] אלוהים
אז בסדר, יש שישבת, ויש טיול שנתי. אבל זה עדין המוןןן ימי לימוד. וזאת התקופת מבחנים המזדיינת הזאת. ואוף

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

ויש לי להגיש מלא עבודות לימים אחרי שנגמר החופש הזה, ולקרוא ספר בשביל דו"ח קריאה. ושומדבר לה התחלתי
ויש מלא מבחנים ובחנים והכתבות וכאלה דברים מעצבנים. בעיקר בערבית, ואין לי מושג בכלום

אני גם צריכה לעשות דו"ח ספר ../images/Emo7.gif

ושכחתי איך
שנה כבר לא עשיתי
את יכולה בבקשה להזכיר לי מה אני כותבת בו

tamaguchi girl

New member
האמ

לנו נתנו לקרוא ספר, ושאלות כלליות על הספר, מה אהבנו, סיכום הספר, לנתח את אחת הדמויות ע"פ המא]פיינים שלמדנו [איכס], לנתח את זוית הראיה של הכותב לגבי הגיבור[ איכס.] והכל על ספר שהז'אנר שלו זה אוטוביגרפיה. שיעמום פחד >< ועוד כמה שאלות מעצבנות שאנחנו צריכים לענות על כל שאלה באורך של עמוד. פשוט נהדר. NOT

למעלה