YaEloNeT

New member
*שיעול*. [בקשר למפגש נו.]

המפגש ליד הטוואר? |הלם| חע. תצטרכו לסבול את החוג [קבוצה] שלי מהקורס מד"צים. לפחות בהתחלה ><. כןכןכן. עשרים ילדים [אבל כנראה שפחות יבואו] תנועתיים ומאוד רעשניים שלא ראו אחד את השני חודשים D:
.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif*O*

זה לא בגני יהושע?
או שזה רק של החוג שלך?
מכירה אנשים מתמרת\גבעת אלה?*O*

YaEloNeT

New member
הרוב באים לעזריאלי :]].

והחוג שלי בחר להפגש בתור חוג ליד הטאוור^^. ואני מכירה אנשים מגבעת אלה. אבל לא בשם נו.. זה קשה לזכור כל כך הרבה שמות של אנשים ;(. אם אני לא טועה הם היו איתנו באוטובוס שהחזיר הביתה. אבל רוב הסיכויים שאני טועה
.

poohandme

New member
חה.../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif

לי יש פופקורן ולחברה שלי יש סרט. שתינו משועממות כי סרט בלי פופקורן זה לא שווה ומה הטעם של פופ' בלי סרט? בסוף מתברר שיש לי את הסרט
אולי היא באה ויהיה מצחיק ונראה ה"פ שלישי

poohandme

New member
../images/Emo7.gif

ההורים שלי עושים לי דווקא. ממציאים תירוצים, בהתחלה בגלל האזעקה(שאני יודעת להפעיל לבד
) אח"כ כי רבתי עם אבא שלי, אח"כ כי אמא שלי לא אוהבת ש"אנשים זרים"(חברה אחת שלי שהיא מכירה.) "מסתובבים לה בבית"(יושבות ורואות סרט.) בזמן שהיא ישנה.

../images/Emo100.gif|שמש../images/Emo24.gif

תסבירי להם שזאת רק חברה אחת ולא תעשו רעש וזה.. ובעיקר אל תריבי איתם..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifישלךה"פ3../images/Emo2.gif

תביאי לי!
אחרי סוכות יוצא הסרט הרביעי[
] ועוד לא ראיתי את השלישי

השלישי מצחיק כל כך!!

יש כ"כ הרבה קטעים מאגניבים
הקטע עם בקביק על המים, שהם אוכלים סוכריות בחדר בהתחלה>< ואל תשכחי שדן כבר כוסון בסרט הזה
כן. יש לי את כל הסרטים |מאושרת| הרביעי יוצא כל כך קרוב? לא בחנוכה-כריסמס\סילבסטר?

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif*O*

אלה גם הסיבות שאני אוהבת אותוD: הוא יוצא בנובמבר אבל לישראל מגיע בדצמבר-.-; צוקאדום^O^

super cat

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

יאי לי

GalGul000

New member
איזה לא קשורה אני.

סתם מאמצע שומקום התחלתי לשמוע שירי פרידה כאלה עצובים. שהכי מבאסים אותי וגורמים לי לבכות. באמצע הלילה אני שומעת שירים עצובים. כולי עם דמעות בעיניים. וזה אפילו לא על מישהו ספציפי
זה סתם כי אני שומעת אותם.

למעלה