../images/Emo175.gifיום שישי הייתה לי יומולדת
אז נתחיל בזה שקמתי לי בבוקר מוכנה ומזומנה. הלכתי למטבח, לאחר שסיימתי להתארגן[ להתלבש, להסתרק, לצחצח וכאלהP:] אבא שלי בהתחלה בכלל שכח שיש לי יומולדת, למרות שביום חמישי הוא כן ידע
בקיצור אמר שלי אמרה לי מזל טוב ואז הוא פתאום נזכרD: לא נורא נסלח לוP: הלכתי לי לבצפר וכמה חברות הביאו לי זרי בלונים
וגם ידיד, רק שהוא הביא לא מנופחים כי לא היה לו זמן לנפח אותם בבוקר אז חברותי וידידיי[
] ניפחו אותם. נשמע הצלצול ונכנסנ לכיתה, הילדים בכיתה אמרו לי מזל טוב ובלהבלה. עברו שני שיעורים ואז הייתה הפסקה. אני וחברותיי[הו נטע
]ישבנו במקום הבערך קבוע שלנו בחצר[כשלא יורד גשם וזה אנחנו יושבות שם] תחת עץ חביב. פתאום ראיתי את אמא שלי מגיחה מתוך אחת הדלתות של החטיבה והממ לא הבנתי מה היא עושה בבצפר.לאמשנה. אחרי כמה דקות הגיעה חברה מאוד טובה שלי[עומר, היא עברה לחטיבה אחרת בתחילת השנה והיא לא לומדת ביום שישי] והביאה לי בלון הליום אדום[כאילו שזה משנה באיזה צבע הוא
] ועוגת שוקולד
הלכנו לאכול מתחת ל'סוכה' שבנו לנו בבית הספר ולא סיימנו הכל. אחרי שחזרתי לכיתה ראיתי שאמא שלי באה לחטיבה כדי להביא לי קרמבואים
אז בסוף השיעור חילקתי קרמבואים וכל הכיתה החתנפה אלי כדי שאני יביא להם עוגת שוקולד, אז הבאתי לכמה ילדים, לא לכולם. בהפסקה אחרכך חילקתי איזה 15 קרמבואים לכל החברים שלי שלא בכיתה ואכלתי אחד בעצמי
בסיום בצפר עליתי להסעה והבאתי לאחותי 2 זרי בלונים שתיקח הביתה ואני נשארתי עם עוד אחד ועם הבלוןהליוםאדום שעומא הביאה ליP: ירדנו במרכז[מרכז מסחרי, הא, חנויות וכאלה] וכשהתחלנו ללכת לכיוונו, חברה שלי 'נפלה' ואמרה שכואב לה והיא לא יכולה להמשיך ללכת, אני הצעתי ללכת להביא לה קרח אבל שאר הבנות שהיו ששם אמרו לי 'לא, לא'[רק אותי זה מצחיק הא?] וילדה אחרת הלכה. שלוש בנות לא נשארו עםאותה החברה שנפלה, והמשיכו למרכז. אחרי כמה זמן הילדה שנפלה אמרה שההורים שלה באחת המסעדות במרכז ושהם אמרו שהיא תבוא לשם, אז הלכנו איתה ואז סופרייז סופרייז , שאר הבנות היו שם ועשו לי מסיבת הפתעה נחמדת ביותר
וזאת באמת הייתה הפתעה:] הם שמו על הכיסא שלי בלונים, וגם הכינו לי פלקט עם תמונות וברכות

אכלנו והיה טעים, אה ושחכתי זר הבלונים שלקחתי איתי התפוצץ>< וגם עוד אחד שלקחתי את הבלונים מהכיסא והפכתי אותם לזר, גם הוא התפוצץ אבל לא נוראP: לא חשבתי שזה יצא ארוך
כעקרון זהו
אני עדיין לא יודעת מה לעשות בחגיגה עצמה, 13 ^^ רעיונות יתקבלו בברכה.
מי שקוראת שתשים
[| גזוז |]