האאאא למה? התקפת יתושים על סשה!!!!! למה זה מגיע לי? אני כולי מגרדת פאק אוף מגרד לייייי
S super cat New member 12/10/05 #33 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהאאאא למה? התקפת יתושים על סשה!!!!! למה זה מגיע לי? אני כולי מגרדת פאק אוף מגרד לייייי
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהאאאא למה? התקפת יתושים על סשה!!!!! למה זה מגיע לי? אני כולי מגרדת פאק אוף מגרד לייייי
B BiDriL New member 12/10/05 #46 ../images/Emo185.gifחסר לך איזה ויטמין. שחכתי איזה היתושים שונאים את הוטמין הזה אז למי שיש אותו [אני ] הם לא עוקצים
../images/Emo185.gifחסר לך איזה ויטמין. שחכתי איזה היתושים שונאים את הוטמין הזה אז למי שיש אותו [אני ] הם לא עוקצים
T the queen zohar New member 12/10/05 #55 איזה וויטמין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
W Welcome To My Life1 New member 12/10/05 #57 ../images/Emo163.gifאת לא היחידה...... כל הקיץ לא התקרבו אליי אפילו יתושים אתמול גם עליי הייתה התקפה -_- שתי יתושים אדיוטים! זמזמו לי כל הלילה באוזניים אז קמתי באמצע הלילה (מה שלא קורה הרבה בגלל יתושים) וחיסלתי אחד כעבור שעה בערך שוב זמזומים! אויש יתושים זה דבר לא נסבל
../images/Emo163.gifאת לא היחידה...... כל הקיץ לא התקרבו אליי אפילו יתושים אתמול גם עליי הייתה התקפה -_- שתי יתושים אדיוטים! זמזמו לי כל הלילה באוזניים אז קמתי באמצע הלילה (מה שלא קורה הרבה בגלל יתושים) וחיסלתי אחד כעבור שעה בערך שוב זמזומים! אויש יתושים זה דבר לא נסבל
ח חביבה פלוססס New member 12/10/05 #42 מישהי רוצה להשתתף בגמד ענק? צריך עוד מישי כדי שגם אני אוכל להשתתף..
ג גינגימניה New member 12/10/05 #43 הייתי רוצה, אבל אין לי רעיונות למתנ ואני לא באה למפגש, הקיצר לא יוצא לי כל כך תחכי אולי מישהי תוכל...
הייתי רוצה, אבל אין לי רעיונות למתנ ואני לא באה למפגש, הקיצר לא יוצא לי כל כך תחכי אולי מישהי תוכל...
ה האקונה מטטה New member 12/10/05 #49 פלאק?! מי מהבנות נשארת בבית ביום כיפור? [בורחת רחוק רחוק..רק אני?]
ה האקונה מטטה New member 12/10/05 #59 יאיי לאהה!! תארחי לי חברה..נעשה מלא דוליז משותפות..חע כל החברים יוצאים..ורק אני לא אעאעע