פאקינג שיט!

כולם זונות! דחפו אצבעות עמוק לתחת יא חראות!!!!!!!! אתן פשוט חראות!!!!!!!!!!!!!! באלי למות לחתוך תורידית משו!!!1 אעאעעעעעעעעעעעע [מוציאה עצבים] {מוזמנות לתת חיבוק אם אתן לא זונות] בלעע!! הלכתי למצוא דרך להתאבד ביי!

אנבלייי

New member
היי. תרגעי. החיים לא כלכך גרועים.

שלך, בכלמקרה, לעומת שלי. כי שלי יותר גרועים, כי אני טסה לטורקיה לשבועיים מזדיינים בלי חברים, עם הורים מפחידים שמתעללים בי. בלי פפסי. בלי כלום. בלי דוליז. בלי חברים. בלי גלגול בלי מאיה בלי מיכלי בלי מתן בלי יולה בלי עדן בלי מאשה בלי נושה בלי חבורת יואל-הראל-פריש-בירגר-גילד-אנחנו-בחורים-שווים-*קצת אדיוטים*שאנבל-נהנית-לאנוס בלי כל האחרים שאני קצת שונאת ובכלזאת איכשהו הופכים את חיי למאושרים יותר. בלי כלשאר החברים שלי. בלי החדרשלי. בלי תולעים על התקרה. [הידדדדדדדד
] בלי כרית כתומה מסוקסת
*לוקחת את הכרית* בלי פפסיייייייייייי
בלי סבאים קטנים
בלי סבאים גדולים. בלי כול הדבירם שנאי צריכה בחיים. לבד כווול כך לבד. שבועיים.

חמצמצה

New member
טיהי את מזכירה לי אותי לפני נסיעות

וגם במהלך הנסיעות
אבל אהמ אני פשוט שונאת חו"ל. כאילו כל הארצות האחרות נראות לי סתם איכס גדול אחד. באמת. ישראל הכי נוחה והכי מותאמת לי
חוצמזה שאני מאוד אנינת [ככה כותבים?] טעם
אני לא אוכלת כל דבר בקלות
יש לי את האוכל שלי, ובד"כ בחו"ל אני חיה מפסטות ופיצה אז אהמ. אה וארוחות בוקר זה מה שמחזיק אותי - קורנפלקס, טוסטים.. אקיצר. את נוסעת רק לשבועיים וזה לתורכיה. אז זה מעולה. אני זוכרת את התקופות שהיינו נוסעים לחודש
הייתי סופרת את הימים

חמצמצה

New member
חחח נזכרתי במשו ../images/Emo6.gif

*זבוב ענק ויצורי שהגיע הישר מהירקון נכנס לכיתה* *הכיתה עושה מלא רעש ומנסה להרוג אותו* *הזבוב בורח דרך החלון* המורה [ממין זכר] למחשבים: "אתם לא יודעים איזה מזל יש לו שהוא יכול לברוחח מכאן" *וככה המורה למחשבים מביע את אהבתו אלינו*

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo6.gif

אבל תחלימי מהר עד למפגש,כן?
אני רוצה לראות אותך.

GalGul000

New member
סססססעמק.

נכנס לי הנוזל הזה של הסטיקלייט לעין. וזה כאב ממש.. עכשיו זה כבר לא כואב, אבל זה עדין מפריע כזה בעין.. אני מפחדת
היה מדהים

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני באה לעירית ביום שני D:

ואתן לא
תחביאי טוב טוב את העוגיות אם את לא רוצה שהן יעלמו :]] בוהו

גמדענק

אני ממש מצטערת, אבל לא יהיה לי אינטרנט בחופש, כנראה שכל החופש. אני מבטלת את ההשתתפות שלי בגמדענק, זה בסדר? אני ממש מקווה שאני לא דופקת אף אחת
אגב, אני מצטערת שאני לא תמיד עונה לכן במסן, בדרך כלל אני פשוט לא על המחשב (המסן נדלק במצב "מחוברת" כל פעם שאחד היוזרים במחשב מתחבר לאינטרנט, ככה שלא תמיד זו אני על המחשב). אגב, תחרויות טקסטייל ופורטרייט נפתחות בחופש? יש לכן תאריכים מדוייקים כדי שאני אוכל לגנוב כמה שניות אינטרנט ולהעלות את הדוליז? כבר הכנתי חלקים מהן ולא בא לי לפספס.

למעלה