אעאעע!@!

אני אוו אין לי מחושים!!!!!!!!!!!!1 אני טוב יש אותך.. לאה :] |חמניה| אומר/ת: הו לאה :] |חמניה| אומר/ת: המחושים שלי בסכנת נפשות ;_;\ אני עחעחעחעחע לאה :] |חמניה| אומר/ת: אני אשמור עליהם אני ואני אקח אותם לאה :] |חמניה| אומר/ת: לא את לא ;; אני כן אני כן אני או שאני אמצא מחושים לאה :] |חמניה| אומר/ת: איפה את גרה? אני ראש העין לאה :] |חמניה| אומר/ת: הי זה קרוב אלי אני ואיי נכון..חיפה בלעע חע[ לאה :] |חמניה| אומר/ת: צריך לעשות מפגש צפון מתישהו ^.^ אני,את,עירית,אופיר מי עוד מהצפון? אני אני לא מהצפון..חע אני אני במרכז לאה :] |חמניה| אומר/ת: ראש העין זה הצפון,לא? אני לא לאה :] |חמניה| אומר/ת: אוקיי אני אהבלה. אהה קרעע אותיי!!

שיחה הזויה --;

אני וחברה שלי דיברנו על הסדרה הישנה (מצוירת) של X-מן. אני: לא יודעת, אני לא כ"כ אוהבת אותה... היא כזאת אפלה ומעצבנת. החדשה שלהם ממש טובה, אבל הישנה מעצבנץ. אני: *מעצבנת. חברה: מה?? אני ממש לא מבינה אותך! היא היתה נורא יפה. אני: לא נכון. הרי כל פעם מופיע מולם איזה אויב עם כוח של 5 אלים או משו, שברור שהם לא יכולים לנצח אותו, ותוקף אותם. זה כאילו כל העולם ואחותו הקטנה והגדולה קמו נגדם, וזה מעצבן! חברה: אבל זה ממש מעניין! אני: וחוץ מזה, איך היוצר מצפה שהם ינצחו מישהו שחזק מהם פי מיליונים?! בטלפתיה?? חברה: אמ, שיר......... כן. אני: וואלה ^^"""

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifD:

חזרתי מטקס פתי"ש בצופים והיה ממש כיף.
וגם טיילתי עם המשפחה של חברה שלי וגם היה כיף.
ואתמול הלכתי בסוף לסרט "גבר גבר" עם חברים ונתקפתי בצחוק ובקטעים שהיו מצחיקים נקרעתי מצחוק ובקושי נשמתי. ואז כולם ירדו על הצחוק שלי[שחצי ממנו בלי קול ובלי נשימה] והתחילו להצחיק אותי כדי שאני אצחק שוב. ולא חשוב. והיום מזיזים שעונים. ליל"ט.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo6.gif

ובמפקד אמרו לנו לצעוק "אימפריה בכתום ירוק"[צבעי העניבה שלנו] אחרי שאומרים כמה אנחנו ובלה בלה. וכשסיימו להסביר לנו דיברתי עם מי שעמדה לידי ואחד המדריכים אמר לי: הוא:...[לא הקשבתי ממש] אני:מה? הוא:מה צועקים? אני:אימפריה בכתום ירוק.
הוא[שלא ציפה לתשובה הזו]:כן. ואז מי ששמע התחיל לצחוק.

אני גם הייתי בפתיחת שנה../images/Emo54.gif

באתי לךראות חברות שלי עושות צעדה+מסלול מכשולים לא עמיד
ןושמחה שנהנית:)

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif*ת02&!

והמ..זה מאוד חשוב לדעת את שפת הפאקצות. שפה אשר תעזור לך בכל דרך שתבחרי.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאא מחר מבחן במתמטיקה^^

סכלו אותי
אתן יודעות שהיה תחרות "גבר גבר" של ההומואים?

למעלה