BiDriL

New member
../images/Emo185.gifושלי יודע-

זו המיטה הכי נוחה והכי נגישה בבית. במיוחד שאני פותחת את הדלת בלילה.

the queen zohar

New member
קראו../images/Emo168.gif

6:45 זוהר קמה לאט לאט.היא לא שמה את הקרם לעיניים שצריך לשים כדי שהדלקת לא תתפתח. 7:40 היא נוסעת לבית ספר על אופניים. בואו נדלג. הפסקה. פאקצות:*יושבות במעגל ומרכלות על טלנובלה דבילית,כרגיל* זוהר:*מתיישבת ליד הכיסא שלה ומציירת שמלות נשף להנאתה* פאקצה אלפא:כן זוהר? זוהר:את יודעת,יש לי זכות לשבת פה*:-\* פאקצה אלפא:*מובילה את שבט הפאקצות לחצר של הכיתה,שם הן יכולות להשקיף על זוהר מהחלונות הענקיים ולרכל עליה* פאקצה אלפא:*מצביעה על זוהר,ואומרת משהו בסוד* פאקצות:*מצחקקות ומרביצות לחרמן הכיתתי,שמנסה כמובן לצבוט לכולן את התחת* זוהר:*קוראת לחרמן,ולוחשת משהו באוזנו* חרמן:*מסכים לרעיון הגאוני בשימחה.הוא מצמיד את אחוריו החשופים לחלון,באופן שזוהר לא תראה* פאקצות:*מתעלפות* זוהר:בן,נראה לי שקצת הגזמנו...הן נראות קצת מתות... בן(ככה קוראים לחרמן):בואי נעלם מפה לפני שהן מתעוררות... זוהר:רעיון מצוין...במילא יש לנו עכשיו ספורט... ---------------------------------------------- חלק הומצא...

טוב לי. ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

ואני אוהבת את יהב
. [ואת איילת (את כותבת עם 2 י', נכון?) כי היא הכירה לי את אלאניס
] אני פשוט אוהבת את השכבה שלי, פשוט אוהבת אותם. קלטתי איזה שכבה מעולה יש לי. אני מתחברת לאנשים נחמדים, שאני ממש אוהבת! ואני נמצאת איתם וטוב לי. פשוט טוב לי. אנשים מאמצים את הסלנג שלי, זה נחמד. [טוב, זה קצת מעצבן כשהם מגזימים, אבל זה חמווד!] נודע לי שחברה וחבר [ידיד] שלי מנהלים שיחות עם הסלנג שלי, זה כ"כ חמוד! ואני חושבת שהשכבה שלי באמת גדלה בשנה, אולי אני טעיתי בקשר לכל עניין הפוזה. ז"א הוא עדיין קיים, אבל פחות, הם התבגרו! קשה לי להאמין אבל הם התבגרו! בניגוד לשכבה הקודמת שלי [שגם אותה ממש אהבתי.] שלא ממש אהבו את אלה שהולכים נגד הזרם, עכשיו אני ממש יכולה למצוא את המקום שלי, הכל כבר לא כ"כ מסובך. יש פשוט אנשים חמודים בשכבה! ומחלת האהבה של השכבה כנראה הגיעה גם אלי או משהו, כי אני חושבת שאני רופפת מישהו [רופפת- בין מחבבת לאוהבת, נו לא משנה זה של חוב"בניקים] והוא ממש חמוד! נודע לי גם שהוא לא אוהב אף אחת ואנחנו מדברים המון. ממש המון. הוא גם זה שמנהל את שיחת הסלנג. ושלא תחשבו שאני כמו כל השכבה, בתקופות של מי שהם אוהבים [
] אני לא קמה בבוקר ואוהבת בני-אדם, אני אפילו לא אוהבת אותו, אין לי אמון באנשים. אה, גם חברה שלי רוצה לשדך בינינו, היא ממש חמודה, היא אומרת שאנחנו מתאימים. זה כ"כ נוגד את כל מה שאני נגדו. יש לי חברה טובה חדשה, [זאת עם השיחת סלנג והשדכנית] היא פשוט מוציאה ממני הכל, ה כ ו ל ! אני ממש אוהבת אותה. ויש גם את שוגי, שגם אותה אני אוהבת. אני מתחילה להתקדם בכינור, זה נחמד. הצלחתי להתחבב ע"י המורות. פשוט טוב לי. חוץ מעניין הכתה המעפנה שלי. ;[ אני רוצה לעבור, למרות שצריך להשלים חומר וזה, אני מחוננת, בתקווה שלא תהיה לי בעיה.
אבל לעבור כתה זה לותר על כמה מורות ממש טובות. ;[ ולא בא לי! כל דבר הזוי שנכתב פה..זה השעה! לילה טוב. טווווווווב ליייייייייי!!!!!!!!!!!11אחתאחת!!~~~!111!!!!11~~אחתאחת!!!!!111

תודע!../images/Emo121.gif

אני שמחה שאת שמחה שאני שמחה.
זה יצא מסורבל מידי? ד"א, החתימה שלך כ"כ

8ar8ie

New member
יאיי:] כיף לך../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

גמני רוצה שכבה טובה...:[

גם אני בהתחלה חשבתי שיש לי חרא שכבה

+
אבל אח"כ הבנתי כמה היא טובה. אולי זה יקרה גם לך.

ש ר ו נ ע

New member
בוקר טוב!

שיהיה לכולכן יום מדהים הורס ומשגע. הלכתי לבה"ס,ביי מתוקות שלי

איזה גירסא כדאי ../images/Emo35.gif

אל תגיבו על הדולע עצמה *מחכה לשדח"ם הבא*, תגיבו איזו גירסא כדאי...

א ל א ו ר

New member
אוו קבל זה שיר שולט../images/Emo99.gif

כל כך יפה!! *מכורה* כדי לכן להוריד הוא פשוט כל כך מגניב אני כל היום מזמרת אותו קבל, משהו מצלצל מחכה שתקומי קבל, בואי ותרגישי את הבוגי קבל, משהו מצלצל אם כבר קמת את תזוזי בואי ותרקידי את הבוטי על המיקסטייפ של שי הצל נכנס עכשיו (קה פאסו ?!) שיואב נולד כוכב נולד נייט נינט לא גבסו 360 תסובב אותה כמו לאסו תנו לו בכבוד תנו לו ב "יאסווווו" יש לי סטוק של חרוזים אפשר לקרוא לי ראפ דיפו ננעל על ביט שצועקים "הצל, סיבו" אז הפכתי מיומן כמו חייל קומנדו רה מי בא מולי?! רק רמבו איתי!!! בהתחלה כולם אמרו לי "עזוב אותך יואב" עכשיו אני מסנוור אותם עם האלבום זהב כבר פלטינה, עברתי מקורטינה ללמוזינה פתאום דודים שאני לא מכיר אומרים לי " בוא לחינה" אני פרסי, אלייאסי, שעיר, אופס הורדתי (שטויות,גדל אחי נו מה אתה דרמטי ?!) אחי מצטער, חייב למהר יש לי שתי שורות לפני שהבית יגמר רק אחד נשאר?! שיט מאוחר! לא סיימתי לא גמרתי ו .. (זהו נגמר) חזרתי , לא קראתם לי בכל זאת באתי מיליטאנטי, טאנטי, באתי, גנבתי, נתתי, גמרתי וביי קבל, משהו מצלצל מחכה שתקומי קבל, בואי ותרגישי את הבוגי קבל, משהו מצלצל אם כבר קמת את תזוזי בואי ותרקידי את הבוטי או או או או או (כן) הוא פה הו הו הו ולא או או או (לא) תעצרו או תו טוב קבל, 360, הצל על קצב שגורם לגוף להתקפל לפלאו הזה אתה בכלל לא מתרגל אני לא זורם אני בביטים מתעלל מסתגל, משתדל מביא את זה טרי שזה לא מתקלקל פתאום כל מעריץ עומד ומתפעל חולים על שייקה גם עם זה באקפלה עכשיו דממה, שי על הבמה כל כך מנייייאק מי גונב לצל את השורה?! אל ת'באס כפרה, בוא נסגור את זה יואב אולי תיתן לי כאפה תהפוך אותי כוכב?! היום, כולם רוצים להיות שחקנים להעמיד פנים מתוכם הרוב חקיינים לתפוס תפקיד זו עבודה קשה ולא מתנה FUCK להיות שחקן שי הוא מאמן השנה קבל, משהו מצלצל מחכה שתקומי קבל, בואי ותרגישי את הבוגי קבל, משהו מצלצל אם כבר קמת את תזוזי בואי ותרקידי את הבוטי (מאתר שירונט)

למעלה