אנבלייי

New member
../images/Emo4.gif

בדיוק בגלל איך שאנחנו מגיבות לדברים כאלה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=62932505 אומרים שאנחנו סנוביות מגעילות. נכון, יכול להיות שזה טרול, אבל אתן יודעות מה? יכול להיות שזה לא. ואז אנחנו יוצאות סתם מפגרות שמגעילות אל בנות שהן כאילו פקצות.. אז מה אם היא מדברת ככה? .. אולי היא באמת אוהבת דוליז ורוצה להתחבר, ואולי היא תהפוך לחלק מהפורום, ואני לא יודעת מה, זה עיצבן אותי. ונכון שברוב הפעמים זה טרולים אבל היא כן השקיעה בדולי, ובכלל. וזהו. אולי כדאי שגם אנחנו נשנה גישה?

:X../images/Emo96.gif

"ממשלת הוד מלכותו רואה בעין יפה הקמת בית לאומי יהודי בארץ ישראל, ותעשה את מיטב המאמצים להשגת מטרה זו, בתנאי שלא תפגנעה זכויותיהן של העדות הלא יהודיות בארץ ישראל, או בזכויות ובמעמדם המדיני של היהודים בכל ארץ אחרת". באמאשלי:(.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהו לא!!!

זה אזרחותP-: לפחות אצלי אני לא סובלת את המשפט הזה הוא תפור לי במוח לכבוד בוחן שלא הקיימם *טרואמה* הו לא חרשתי כול החופש לאאאא הוא לא היהQ@@@@@ ללללא *אני מעורערת שיכלית* אגב מי שהגיע עד פה מצבה חמור ועם בא לה להדליק ב20:00 ערוץ יורוספורט היא מוזמנת יש התעמלות אומנותית! יאי

><

איך?! אני מדחיקה את זה כבר המון זמן וברגע שזה קופץ אני נזכרת בהכל. אתן לא יודעות כמה זמן לקח לשכוח את הרברט סמואל (סמייייייייווווואל><) ועוד שזה בכלל ירד לנו מהחומר^^ כבר ניתחתם את זה והכל? מעיק><

בוקר הזוי...../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

כמו בכל בוקר השעון צלצל לו ב6 (ככה זה כשגרים בחור...) אז קמתי התארגנתי ואז אני רואה שכבר וחצי... ומסיבה לא ברורה, אף אחד אחר בבית לא התעורר... וזה מאוד חשוד.. אז תהיתי אם לא העבירו את השעון לשעון חורף או משהו.. אז בהיתי בשעון ופתאום אני רואה ש.. מזה?!!?!?!!1 השעה 4 וחצי בבוקר! פאק, אבל השעון מכוון ל6! אאאאההההההה מה הולך פה?!?!?! אז חזרתי לפיג'מה וניסיתי להרים את הכפתור הזה של השעון ככה שהוא יצלצל ב6, רק שהוא טען שעכשיו (= 4 וחצי להזכירכן) זה 6! אז פשוט חזרתי לישון וניסיתי להשפיע על המוח שלי שיעיר אותי ב6.. (שעון ביולוגי וזה...) ואז ב20 ל7 (חמש דקות לפני שאני צריכה לצאת) אמא באה ואמרה לי שלא קמתי. אאאאההההה!!!!1 אבל איכשהו הצלחתי לסיים להתארגן ב5 דקות ולא לאחר את ההסעה... וכשניסיתי להראות לאמא שהוא מחליט ש6 כשלא 6 אז דווקא הוא לא צלצל... עכשיו נראה לי היא בטוחה שאני הוזה דברים... אבל לא חלמתי! כי הבגדים היו על הרצפה והשיער שלי לא היה ממש מבולגן.. אני לא הוזה דברים!

א ל א ו ר

New member
בוקר באמת הזוי XD

לפחות לא איחרת... (למרות שאם היית מתעוררת שעה אחרי ולא היה לך משהו חשבו בשעה הראשונה היה כיף לך..^^) שעון מוזר יש לך><

8ar8ie

New member
:]

האאא... אני ארביץ לך!!! את מסרבת לקבוע איתנו פגישה:[

8ar8ie

New member
יום ראשון!!!

אמממ 9:25 בכניסה לחדר מוזיקה/ אחות? מקום אחר?

שיררר!!!

ליטל ציוואה.. תראי חברה הכמעט הכי טובה שלי גם במירוץ שדה הזה אז דברי איתי במסן ואני אתן לך תיאור שלה..אולי תראי אותה.. היא מדהימה..ואני מתה אלייה!! נונציק רק שתדעי אני מדברת על נטע חע!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאלוהייםיםםם ..../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לא משנה למה אני לא יכולה לאכול פירות ודברים מסויימים. ובאיסורים המוחלטים היה כתוב א=פ=ר=ס=מ=ו=ן
תעירו אותי.

../images/Emo20.gifMOTOROLA V3../images/Emo20.gif

אאההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי פלא חדש
אני לא מאמינה, אחרי 5 שנים עם בלטה במקום פלאפון קיבלתי את מבוקשי

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהבוקר שלי ../images/Emo3.gif

[בהשפעת לילך] אני מרגישה שמשהו מטייל עלי. מזיזה את הרגליים הצידה. נרדמת. מתעוררת מאי-נוחות ב3 וחצי לפנות בוקר. מזיזה את הרגליים אל מרכז המיטה. פוגעת במשהו פרוותי ושעיר. מעיפה אותו מהמיטה. שומעת את החתול מילל ליד הדלת של אמא. אמא מוציעה אותו החוצה. נרדמת ב4. ><

חחח../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

החתול שלי יודע שאני מתעלמת ממנו, אז הוא ישר הולך להציק לאבא. P:

למעלה