BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיום אחד,

אני אופיע בכפר סבא אצלך בבית ואעשה לך מסנ

א ל א ו ר

New member
אוף!!!!!!!!!!!

יופי לי |בוכה| |כועסת רצח| נתחיל בזה שיש לי מחשב גרוע ושכל המישחקים החדשים או הישנים שאני אוהבת לא פועלים בו כל המשחקים שאני שונאת כן פועלים בו!! היום המשחק שאני הכי אוהבת.. ניסיתי להתקין אותו... נכנסתי שום מקש לא פעל ואחרי כמה זמן ניסיתי להפעיל אותו מחדש אותו הדבר וככה אותו הדבר אלף פעמים קראתי לאבא שלי אמר "הבעיה במיקלדת" החלפנו למיקלדת אדיוטית לא עזר ועכשיו אני תקועה אם מקלדת ממש לא טובה אם כאב ראש מצב רוח רע וכועס מחשב דפוק שעמום רציני כועסת בטירוף וחיים מעצבנים!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifהיא לא העלתה את הדולי...;;

בפינק נייט גארדןןן...;; אולי היא עוד לא סיימה להעלות את כל הדוליז לתחרות או משו.. אבל הדולי שלי לא שם בינתיים...;;*מצוברחת* מקווה שהיא תעלה בקרוב..<<... ממממ...בעעע..<<

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif:p

שמתי לק שחור, ועל זה בפינה עשיתי שני פסים ירוקים שהם קצת זוהרים. אמא שלי די מזדעזעת מהצבע,אבל אומרת שזה נחמד. ויצאתי אתמול. והיה כיף. ושני בחורים בני 24 בערך התחילו לדבר איתנו. וזה היה הזוי. הוא:דנה,את אוהבת כדורגל? אני:לא. הוא:אז למה את נראית טומבוי? אני:לא יודעת.
הוא:אמרו לך פעם שאת נראית טומבוי? אני:אמ..לא..
ואז קפצתי מהקרוסלה הענקית בזמן שהיא הסתובבה. וזה לא דבר בטוח במיוחד לעשות o_O

שלומ אנשימ. (-:

מישהו עוד זוכר אותי בכלל? P-: הייתי כאן לםני איזה 1000 שנה (ולא, אני עדיין לא נחשבת מהותיקים. נראה לי.) בעיקרון, הפסקתי להכין דוליז, אבל באתי לומר שאני עוד זוכרת את הפורום ואפילו צופה כאן די הרבה. (-: מתגעגעת אליכן, בנות. ואוהבת. רק רציתי להשמיע קול ולומר לכולן שנה טובה... אוהבת- אני (מיקה)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמיקה ../images/Emo2.gif

אני זוכרת
ישבנו בחנוכה ודיברנו על האיר פוטר

יהההההההההההב!!!../images/Emo99.gif

את לא צריכה לומר לי מי את, משוגעת! יאא אני כ"כ אוהבת אותך... ]: אני מתגעגעת 1000, באמת...! הוי. ילדה מדהימה שכמוך. יפהפיה.

האהא. ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

יש לך מסנג'ר?
אם אין אז תעשי, סעמק. ]; אני אוהבת אותך גם, את מדהימה! OO; כפרע. ^^

למעלה