o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

חוצמזה..שאם הוא זוכה בכל המצעדים בארץ, רמז! זה לא רק שיגעון של הפורום, זה שיגעון של הארץ.:S יש לי מלא חברות שפשוט מכורות לעיברי. רצות מהופעה להופעה, כמו גריפיות. הקטע הוא, שהן בכלל לא לבד.
זהו.:X

Science Fiction

New member
LOL ../images/Emo119.gif

ותקופת הנאופטס, והמשחק המוזר ההוא, ומר סנוזלברג, וקרימזון רום, ויהושפט, ואיקנדי, ועוד ועוד ועוד

GalGul000

New member
והמשחק הזה עם החידות.

זה היה דווקא לא מזמן. אבל זה פשוט חירפן. וכמו שתמי אמרה. זיגי

Stinki Winki

New member
מה זה קרימזון רום??../images/Emo2.gif

וגם הקיוסק0_0 ושילובים! "יוני תעשה לי קיוסק" "זיגי אני מכורה לקיוסק, מה לעשות?"

וואו היו כל כך הרבה../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

ויש גם כאלה שחוזרים על עצמם... כמו הנאופטס שכל פעם חוזר... והיה את הדבר הזה של הציור... ואת התקופה של הכוסיט... והתקופה שכולן התחילו להחליף שמות משתמש (אבל זה לא ממש קשור...) ופעם היה גם את זה שכולן תמיד שכחו לשים דולי בשדח"ם ואז כתבו בכותרת "מסורת.." וכלמיני....

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifוגם היה את זה

שכולן כתבו בלי אותיות סופיות!
. ['היומ, שמ, עצ, פורומ, וכו'
]

מר סנוזלברגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג^.^

אעעעעעע זה כה גאוני^^ אני הבאתי אותו לכאן^^ חע^^ טוב די. ><

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהו אני זוכרת

זה לא היה מזמן עם המשחק של גוון הוו כולך התלונננו וכול האוף היה מלא בעזרה בשלב_ זה לא היה מזמן אבל לא נורא קורה

אז מה אם יש מצעדים, את יודעת בכמה

אפרת השתתפה? והיא גם זכתה בכל מיני וגם בכלל יש עליה מלא כתבות בזמן האחרון אנלא מציפה את הפורום בזה P: אבל בסדר כאילו לא אכפת לי אבל כן אכפת לי כזה :X כאילו דברו על מה שבא לכן אבל זה כבר מתחיל להמאס ואני דווקא אוהבת לקרוא בשרשורי OFF וחבל שזה רק זה.

ואה..

יש לו פורום משלו. אולי אחת מהסיבות שאני לא מציפה את הפורום בדברים שקשורים לאפרת וכאלה זה כי אני עושה את זה בפורום שלו. וזה לא שאני רוצה שלא תכתבו על הנושאים שמעניינים אתכן פשוט שה-OFF הופך להיות שרשור עברי לידר אז מה הקטע.

טוב תשמעו.../images/Emo54.gif

יש לי אייסיקיו עכשיו אבל זה המספר הישן.תנו לי מספרים!

למעלה