poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifמיכלשושו?../images/Emo3.gif

נכון פרסמת פה פעם רשימה של פעולות? את יכולה אולי להגיד לי מה יש בפעולה של קבלת האחר? תודה
^^

Shusho

New member
אולי תחפשי את זה]:

ליאנה בטח יש את הלינק לזה אין לי עצבים להקליד הכל עכשיו

shmeksit

New member
אפשר בבקשה מדריך לניקוד במחשב?!

חח אני מרגישה מאוד לא קשורה אבל בא לי!

8ar8ie

New member
הסבר...

תלחצי על: caps lock (זה מצד משאל באמצע כזה...) ואז תלחצי על shift תשאירי את השיפט לחוץ ותלחצי על מספר כלשהו... כל מספר זה ניקוד אחר... פשוט תנסי אותם ותכיני לך רשימה...

א ל א ו ר

New member
יאא כמה שזה טוב! לא ידעתי שזה אפשרי

+בכלל! איזה COOL תראו אני כותבת אם ניקוד *מנסה כי אין לי ממש כח*: אַנִי

shmeksit

New member
יש עוד כאלה דברים מאגניבים

כמו אותיות סיניות או כל מיני סימנים מאגניבים כאלה אבל אני לא יודעת איך עושים אם יש למישי איזה הסבר לעוד כאלה דברים בבקשה שתסביר לי! (חהה זה כה לא קשור!!!)

עוד דרך למצא את הסימנים-

בתפריט בוורד יש הוספה, נכון? אז תכנסי שם ל"סימן", שחקי קצת עם ההגדרות והכל, יש שם סימנים שאפשר ללחוץ עליהם והם יופיעו במסמך. תעתיקי אותם ותדביקי איפה שאת רוצה (הודעות, ניקניים וכו') כל זה בהנחה שהאופיס שלך בעברית. אני מקווה שהיה ברור

shmeksit

New member
כן תודה אני ינסה עכשיו אני אצל חברה

שלי ויש לה מחשב חדש אז עדיין אין לה וורד.. חח ... אני יודיע לכם אם הצלחתי..

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif חה! אני מגושרת! D:

|מתה| [הכאבים לא התחילו עדיין, אל תדאגו, 124239785 החברות שלי עם הגשר כבר הודיעו לי להכין אספקת אקמול
]

tamaguchi girl

New member
../images/Emo24.gif

אני צריכה לעשות גם, אבל אני אל עשוה (למה לי לעקור 4 שינים בשביל גשר מסכן?
לא עושה גשר וזהו
) הומ..ולחברות שלי גם יש אבל הם אמרו שהכאב רק 3 ימצים ראשונים ואח"כ כבר לא מרגישים. ואף אחת מהן לא לקחה אקמול בגלל הגשר >< וכמה זמן את צריכה להיות עם הגשר (בערך..), שנתיים?

Stinki Winki

New member
הו

(הכל אצלי הו...) לא תמיד עוקרים שיניים להרבה כן אבל יש רופאים שיכולים גם בלי לעקור כמו הרופא המקסים שליD:

Stinki Winki

New member
הו

רק אני סבלתי יומיים, ושעתיים אחרי כל מתיחה?
הסבל הכי גדול בטיפול שלי היה כששני ברזלים בצדדים נתקעו לי בעור מבפנים><

גם את עם הברזלים הדוקרים?../images/Emo2.gif

זה המשיך לי גם עם הפלטה
נעמה - מזל טוב? מה אומרים על דבר כזה?
אבל האמת, זה לא נורא. הכי מעצבן זה שנתקע אוכל (ספרו למי שאוהבת בסנדביץ' חמאת בוטנים, כל היום הייתי מנסה להוציא את החתיכות עם הלשון
) להפך, זה תירוץ לאכול רק נוזלי ורך כל פעם שכואב, גלידה ומילקי למשל. אצלי זה עבד נפלא
וגלידה קרה קרה מאוד עוזרת לכאבים האלה, לפעמים אפילו יותר מכדורים.

o0Invisible0o

New member
not just you..../images/Emo3.gif

"הסבל הכי גדול בטיפול שלי היה כששני ברזלים בצדדים נתקעו לי בעור מבפנים><" dido! bla. not fun..

מזל טוב:0../images/Emo96.gif

אממ, אני לא יכולה לספר לך את סיפורי ה"אוי זה פשוט ממש כואב! בהתחלה את חושבת שזה לא אבל אז את רוצה למות^^" כי אין לי גשר^^:0. אז, תאכלי דברים נוזליים כמו גלידה
. בתאבוןXD

למעלה