tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gif

ןיש לי כאלה
|משוויצה| אבל טיפה יותר קצרות, שלי עד אמצע הברך P:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gif

יש כאלה בכל חנות שניה בחולון
D: הן עלו לי 10 שקל, בחנות של כל מיני גרביים עגילים שרשראות ושטויות >< אני בטוחה שיש גם בערים אחרות, זה לא בעיה למצוא כאלו גרבים

tamaguchi girl

New member
אני שונאת ערביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

יש לי ללמוד בע"פ סיפור שלם למחרתיים, להתכונן להכתבה בעוד 3 ימים של 20 מילים שרק היום למדנו, להכין מלא שיעורי בית שהמורה הזו הביאה לנו באמצע ההפסקה, ולחזור על כל החומר שלמדנו היום כי הילדים בכיתה הפריעו לה והיא אמרה שהיא תבחן בע"פ שיעור הבא. ואין לי מושג בכלוםםם ואין לי כוח ויש לי עוד שיעורים מעצבנים בספרות שלא סיימתי אתמול. והמורה הזו כל הזמן צועקת עליי להרחיב עוד, וכל תשובה לשאלה כבר באורך של חצי עמוד במחברת גדולה, וכמה אני יכולה לפרט?!!? לימודים זה קקה. ועכשיו אני הולכת להכין שיעורים מחוסר ברירה ]; יום טוב

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif

"She's got a sister And god only knows how I've missed her On the palm of her hand is a blister And I need more time" "She's got a cousin In fact she's got 'bout a dozen She's got one in the oven But it's nothing to do with me" D:

broken winges

New member
יאאאאא ^ ^ היה לי לשם שינוי יום

נהדר ! הלכתי ברגל עם אחותי וחברה שלי והפעם החברה לא איחרה, כשהגענו לכיתה לא היה אף אחד אז שיחקתי טאקי עם החברה שלי ואז הגיעו עוד בנות מהכיתה ושיחקנו טאקי המוני XDDD ואז היה צלצול והיה לנו שעה עם שוש העורבת שהיא המחנכת שלי... שעה משעממת למדי אבל הספקתי לצייר בה ציור חמוד והרבה בנות אמרו לי שזה ממש יפה וזה..
אחר כך היה לנו שיעור ספרות שהתחיל ממש רע אבל אז קראנו סיפור מרגש ואני חושבת שאני מתחילה אפילו לאהוב ספרות!
ואז הייתה הפסקה ושוב שיחקנו טאקי המוני ורבתי בצחוק עם ילנה... XDD ואז היה לנו שעתיים מו"ט במעבדה ואת זה אני הכי אוהבת כי במעבדה אנחנו יושבים בקבוצות ואני יושבת בקבוצה עם חברות שלי ואנחנו ממממזזזהה מתות מצחוק!!!!והמורה המפחידה צעקה עליי ואז הוכחתי לה בפנים שאני יודעת את כל החומר!!! חההההההההה לך נחמה!! אהמ.. כן... ואז הייתה לנו הפסקה וצחקנו עם נראלי.. אממ שחף וילנה וכשחזרנו מהמעבדות לכיתה הדגמתי לבר ריב פאקצות מסוגנן ובסוף אמרתי לה :"שיווווווואוו בר כאפרה עלייך!!!!" והדבקתי לה נשיקה (על הלחי כמובן) ולרגע מתן כהן חשב שאני אחת מהפאקצות הקטנות שלו והסתובב ואני ובר התפקעננננווו !!!!! וגם כל ההפסקה הייתה ממש כייפית!! ואז היה לנו תרבות ישראל שוב עם שוש העורבת אבל היה בסה"כ בסדר ואז בסוף היום אמא של חברה אחרתי שלי הקפיצה אותי ואת החברה שהייתי אמורה לחזור איתה ברגל דרך ארוכככככההה!! וגם אז צחקנו מלא כשחיכנו לאמא שלה... ועכשיו חזרתי ואחרי תקופת ממש ממש בלי השראה ושכלום לא יצא לי אני בשלבי דולי שנראית לי נחמדהב ביותר(בקרוב בשדח"ם) ואמממ זהו
אה כן.. רבתי קצת עם אחותי אבל אני בדרך להשלים איתה(היא רצתה את המחשב והייתי באמצע הדולי כי סוף סוף הייתה לי השראה אבל אני כתבתי לי את התיאור אז אני אתן לה את המחשב עכשיו) זהו איך היה היום שלכן? לאה.. אם יוצא לקרוא לך את זה-האהאאאאאאאאאאאאאאא

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifמה אני?../images/Emo2.gif

הולכת לקרוא את ההודעה של מעין ולנסות להבין.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifדיברת אליי נכון?:0

בקשר להודעה שלמעלה?:0 אה כן,נו,לא יודעת מה להגיב

broken winges

New member
חחחח כן דיברתי אלייך....

נו גמני אמרתי לך האהההא .. אני בנאדם לא מובן

2ofir

New member
מעיינוש:]

שמחה שאת מרגישה נהדר:] עכשיו לאיסי מידדדדדדדד

broken winges

New member
הלוואי אחותי במחשב

היא הלכה שנייה לשירותים אז ניצלתי את זה כדי לכתוב לך XDDD

שטופ

New member
|זיגדביל|אני שונאת מורות-בולדוג../images/Emo7.gif

במיוחד כשהן מלמדות אותי חשבון

חמצמצה

New member
בני*ונות.

היום בכיתה איזה 4 בנים דיברו על איזה מכוערת החברה של החמישי. ואני כל הזמן חושבת, די סתמו כבר! לפחות לו יש חברה. בהם אפ'חת לא הייתה נוגעת במקל. בכלמקרההההה אח"כ אני שומעת מישו שואל מישו, כאילו להשוואה בקשר למשו עם החברה של ההוא.. לא בדיוק הבנתי. אבל הוא שואל: מי אתה מעדיף? יעל או X? X = עוד ילדה מהכיתה. לא שמעתי את התשובה אבל,זה ברור שX. אני מכוערת, ונראה לי שלזה הוא התכוון- שכאילו ההבדלים ברורים אז ככה גם החברה של הילד מהכיתה שלי ועוד מישי. האמת שתמיד השוו בינינו, זה מצחיק. עזבו
כוסעומוווו תשאל את זה מצדי, אבל בלי שאני שומעת. אידיוט. ישב שולחן מלפניי. לא שם לב
אבל מה שאני לא שומעת לא מפריע לי, אז פשוט סתמו לידי. האמת חיכיתי לשמוע את התשובה
אבל הילד השני קלט שאני פה ורמז לראשון שאני פה

mini cat

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

*אנחה* בנים... אי אפשר איתם ואי אפשר איתם... אין להם מוח או שכל... הם חיים בזבל, בלי שמץ של תרבות, טאקט או בושה... *עוד אנחה* בנים- הזן הנורא... XDDD

חמצמצה

New member
../images/Emo25.gif

תודה על הניחום
אבל לא חושבת שבנים חרא, פשוט אלו ספיצפית מאוד. וזה 4 מתוך מלאמלאמלא. אבל זה לא העניין, זה פשוט ששמעתי את זה, ולרגע קיוויתי כזה שהם לא ישימו לב שאני שם ויענו דוגרי. קיוויתי לשמוע את שמי כמובן <: בלעע

איכ, בנים טיפשים../images/Emo96.gif

תאמיני לי, את ממש לא צריכה לקלוט את המידע הזה:0 רק להעביר מאודן אחת לשניה, כי כאילו באמת, מי רוצה שה-אלו יגידו מי יותר שווה?:/. למה מי הם בכלל שיקבעו בכלל?!:|. אני כועסתXD. נו, חארות שכאלה. אני לא ראיתי אותך אף פעם מבחוץ אבל מבפנים אני יודעת שאת יפייפיה

חמצמצה

New member
../images/Emo25.gif

אבל זה קשה, הייתי רוצה לשמוע מה באמת חושבים עליי. כי אני לא מרגישה מכוערת נורא. אבל כזה בסדר
כמעט סביר. אבל לא יפה. וזה מפריע כלכך><

למעלה