|לאקשורה| יש לך מסנג'ר?
Y yaeloolik New member 3/9/05 #169 אוף איתי../images/Emo122.gif../images/Emo25.gif כשאני פה, אני רוצה לעזוב. כשאני עוזבת אז אני משתוקקת לחזור. בקיצור אני נשארתD: (כדי שאני אצליח לעזוב><).
אוף איתי../images/Emo122.gif../images/Emo25.gif כשאני פה, אני רוצה לעזוב. כשאני עוזבת אז אני משתוקקת לחזור. בקיצור אני נשארתD: (כדי שאני אצליח לעזוב><).
O o0Invisible0o New member 3/9/05 #178 ../images/Emo133.gif "338 - סתם פאקצות, אל תטרחו." ציניות? כי זה לא נראה ככה...
ח חמצמצה New member 3/9/05 #182 אני דורשת שמישי תפתח גם אצלנו את המשחק הזה שראיתי בפורום בנות. XDD זה שיש מעליי^ אני> מתחתיV ואני לא פותחת כי אני שונאת לפתוח הודעות חדשות. זה מפחיד
אני דורשת שמישי תפתח גם אצלנו את המשחק הזה שראיתי בפורום בנות. XDD זה שיש מעליי^ אני> מתחתיV ואני לא פותחת כי אני שונאת לפתוח הודעות חדשות. זה מפחיד
L Loony Moony New member 3/9/05 #187 ../images/Emo9.gif חזרתי מפעולת פתיחה בצופים.. היה כל כך כיף! קיבלתי באחווה ארבע מתוך שלוש החברות הכי טובות שלי, מדריכה חמודה ועוד בנות נחמדות... אני כ"כ שמחה!
../images/Emo9.gif חזרתי מפעולת פתיחה בצופים.. היה כל כך כיף! קיבלתי באחווה ארבע מתוך שלוש החברות הכי טובות שלי, מדריכה חמודה ועוד בנות נחמדות... אני כ"כ שמחה!
פ פליצה פליקה New member 4/9/05 #193 ../images/Emo15.gifאוו לכי משם../images/Emo11.gif סתם. שתעשה מה שבא לה><
L Loony Moony New member 4/9/05 #197 אין לי בכלל נוע"ל באיזור ככה זה לא ממש רלוונטי... הצופים שולטים בתל אביב..
L Loony Moony New member 4/9/05 #200 ../images/Emo11.gifשקט את לא שמעת את הסיפור על מי שהשמיץ את צופי ת"א...
פ פליצה פליקה New member 4/9/05 #199 ../images/Emo15.gifפחח זה רק ניראה לך. יש קן בתל אביב, יש מצב אפילו לשניים, פשוט אפילו אצלנו בתנועה לא מכירים אותם אולי רק כי אני מחוז שרון (ספינת הדגל התנועתית! ים מפרשים סירה! ). ואולי רק כי אין להם חניכים או משהו><
../images/Emo15.gifפחח זה רק ניראה לך. יש קן בתל אביב, יש מצב אפילו לשניים, פשוט אפילו אצלנו בתנועה לא מכירים אותם אולי רק כי אני מחוז שרון (ספינת הדגל התנועתית! ים מפרשים סירה! ). ואולי רק כי אין להם חניכים או משהו><
L Loony Moony New member 4/9/05 #201 פשוט הצופים הכי קרוב לי וכל החברות שלי שם וזה כיף לא שיש לי משהו נגד נוע"ל, להפך.. אפילו אמא שלי היתה בנוע"ל.. אמרו לי שיש אישהו קן עם כמה אלפי חניכים, נכון?
פשוט הצופים הכי קרוב לי וכל החברות שלי שם וזה כיף לא שיש לי משהו נגד נוע"ל, להפך.. אפילו אמא שלי היתה בנוע"ל.. אמרו לי שיש אישהו קן עם כמה אלפי חניכים, נכון?