super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo10.gif

ארר אני שונאת את הילדים האלה!!!!!!!!!!! הם משועממים את הם עושים שיחת וועידה בה הם יורדים עליי וקוראים לי פרחה פקצה??? הם יודעים מה זה הם בכלל מכירים אותי??? חוץ מזה שהם רואים אותי? הם חשים ואחרכך רוצים ממני טובות????? שילכו לקפוץ מאיזה הר! אררררר בא לי לחבוט בהם עם משהו כבד ובכלל היום סתם קרו כול מיני דברים קטנים קצת מציקים ורעים והכול ביחד יוצר הרגשה ממש חרא... אוף אני בבאסה כרגע פשוט רציתי להוציא קצת עצבים.

Cool Simsit

New member
מי הרעים האלו??

אני אכסח אותם!! מי שמציק לסשה מציק לי!! רשעעעעע רשעעעעעעע!!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאלה מפגרים רמה ד'

שכבה............. יש לי ש90% ממנה פקאצות ובנים חשים או כמו שאני קוראית להם פקאצים אני כמעט בוכה שוב

broken winges

New member
הווו

את יכולה לשים עליהם ----- הם לא שווים ילדה מתוקה וחמודה כמוך! באמת שלא! אם הם קוראים לך ככה אז הם פשוט מטומטמים שלא מבינים שלא.. הם פשוט מטומטמים!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif הם אכן מטמוטמים

אבל בכול זאת זה פוגע וממש מציק וזה לא רק בגללם בכלל היום היה לי יום רע ואני עצובה ועוד אחרי הקישור הזה ההשיר הביאה לא הייתי צריכה להכנס לשם (עם החיות והפרוות
) נראה לי אני אלך להתיעץ עם זיגי ותודה..

yaeloolik

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תמיד אבל תמיד כשמישהו הולך מאחורי הגב שלך ואמר עלייך משהו שלילי, תזכרי שזה אומר עליו הרבה יותר מאשר זה אומר עלייך. מקווה שהבנת

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתודה!

הבנתי אבל הכול זאת כול מה שאני מנסה להתעלם איך שהוא זה פוגע ורע לי עם זה למה אני אשמה שמשעממם להם? אוף... וזה לא רק בגללם ושוב תודה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני לא צריכה חיבוקים.../images/Emo3.gif

אני צריכה שורה של פילים שידחפו אותי מחר. :|

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifדיברתי איתך בטלפון../images/Emo2.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
|מתלהבת|

../images/Emo110.gifיש לי אולסטאאאאאאאאאררררר

תזל טוב לי:) אדומות, חצויות, חלקות, שמתי חרוז חמודי בשרוך, וזהו.. אני לא מבינה איך לקשור אותם ואני מרגישה הכי עילגת שבעולם בגלל זה!!! וגם קניתי תיק-שק כזה.. השנטיים המאגניבים האלו, פסים דקים בגווני כחול:) והוא דו צדדי אז הצד השני שחור..

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

מזל טוב וגם אני קניתי היום אולסטאר בגוון אדום! קניתי בורדו חחח צירוף מקרים? או שלא האהאהאה

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo122.gif עוד לא סיימתי את עבודת הקיץ

וגיליתי שחברים של בן דודה שלי מנסים לרדת עליי... דוגמות שהם אמרו לי בפרצוף: ליאל נכון שאת משחקת כדורגל? (לא נתנו לי לענות) אבל זה משחק של בנים. מה את בן? תשובתה של החברה הכי הכי שלי: ואני ראיתי אותך משחק בברביות.. וזה משחק של בנות, לא? (כאן הוא שתק והלך) וניסיון ממש מפגר: ליאל יש לך גוף מוזר. אני: למה אתה חושב ככה? כי יש לך רגליים גדולות וגוף קטנטן(הוא התכוון לרגליים ארוכות וגוף רזה.) חברה שלי נדחפה: גוף של דוגמנית מה איכפת לה? והוא: אבל היא לא תהיה דוגמנית בחיים... (ניסה לרמוז שאני מכוערת אבל לא הלך לו) אה כן וחברה שלי (הנדחפת) התחילה לריב איתם מכות.... זה היה מזמן סתם נזכרתי בזה עכשיו למרות שבן דוד שלי אומר שהם עדיין יורדים עליי מאחורי הגב וקוראים לי גבר ... הוא אומר שהסיבה לזה היא בגלל שאני "גונבת" אותו מהם. כן, היום בחצי שנה שאנחנו נפגשים.. איזו סיבה...... שכחתי להגיד הם עולים לז'.... אבל ילד משועמם שעולה לי' מסתובב איתם.....

חזרתי

מישהי בכלל שמה לב שלא הייתי פה
בכול אופן השיר של "מה קשור" לא יוצא לי מהראש אבל מה זה קשור
יש לי מסך חדש(השלישי כבר) ואני לא מצליחה להסדר בו ת'צבעים והכול כהה מדי ואני עוד שניה מסתנוורת. וליז, ראיתי אותך היום בתל-אביב או שזה לא היית את
אה וזהו, התגעגעתי לפורום (סתם לא, נראה לכם
) יאללס
וביי. *סשה זיוני שכל בע"מ*

למעלה