יהב. תהיי חזקה. אני פה אם את רוצה לדבר. .
P P oo k a New member 28/8/05 #164 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifיהב../images/Emo24.gif. תהיי חזקה . אני פה אם את רוצה לדבר. .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifיהב../images/Emo24.gif. תהיי חזקה . אני פה אם את רוצה לדבר. .
M M o o M o o New member 28/8/05 #169 יהב, תיהי חזקה../images/Emo7.gif. אני באמת לא יודעת מה להגיד, זה נורא נורא עצוב . קיוויתי שהכל יהיה בסדר איתו, שאמרת לי שהמצב השתפר אז שמחתי. דברי איתי אם את רוצה .
יהב, תיהי חזקה../images/Emo7.gif. אני באמת לא יודעת מה להגיד, זה נורא נורא עצוב . קיוויתי שהכל יהיה בסדר איתו, שאמרת לי שהמצב השתפר אז שמחתי. דברי איתי אם את רוצה .
מ מדוזה משועממת New member 29/8/05 #191 תודה בנות. ../images/Emo29.gif זה באמת קשה, ישנתי עם השמיכה שלו והיא כל הזמן איתי, אחרי שעה בערך הבנתי שהוא לא איתנו יורת וצרחתי לבינו וקראתי לו שיחזור, זה כ"F כואב, הוא כ"כ חסר לי. אני בוכה עכשיו עוד פעם. תודה רבה לכן. באמת תודה.
תודה בנות. ../images/Emo29.gif זה באמת קשה, ישנתי עם השמיכה שלו והיא כל הזמן איתי, אחרי שעה בערך הבנתי שהוא לא איתנו יורת וצרחתי לבינו וקראתי לו שיחזור, זה כ"F כואב, הוא כ"כ חסר לי. אני בוכה עכשיו עוד פעם. תודה רבה לכן. באמת תודה.
Y yaeloolik New member 29/8/05 #204 אוי יהב שלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif עשית לי לבכות . אני כ"כ מצטערת בשבילך.. .
S Science Fiction New member 30/8/05 #283 זה כל כך לא פייר :/ ../images/Emo119.gif אני אוהבת אותך, מותק החזיקי מעמד.
ש שטופ New member 28/8/05 #128 ../images/Emo77.gifראיתי 'שודדי הקריביים'!!! וגם הייתי ב'דיאלוג בחשיכה'.
B broken winges New member 28/8/05 #145 תודה ../images/Emo25.gif הייתי צריכה את זה.. עכשיו הכול יותר טוב
B broken winges New member 28/8/05 #147 תודה../images/Emo25.gif הייתי צריכה את זה.. עכשיו הכול יותר טוב
B broken winges New member 28/8/05 #154 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif לא נורא.. עדיף לך קודם להתחיל ברגל ימין.. אולי תופתעי לטובה.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif לא נורא.. עדיף לך קודם להתחיל ברגל ימין.. אולי תופתעי לטובה.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
9 917635 New member 28/8/05 #156 ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif גם לי יש מחר בי"ס איפה את לומדת?
C Cool Simsit New member 28/8/05 #138 בלה בלה בלה מחרתיים אני בת 12 בלה בלה בלה סתם רציתי לומר לכן בלה בלה בלה אז רק שתדעו לכן בלה בלה בלה!! מי פה מכפר סבא?? אם יש מישהי.. כי אני כפר סבאים ואני בודדה!!
בלה בלה בלה מחרתיים אני בת 12 בלה בלה בלה סתם רציתי לומר לכן בלה בלה בלה אז רק שתדעו לכן בלה בלה בלה!! מי פה מכפר סבא?? אם יש מישהי.. כי אני כפר סבאים ואני בודדה!!
C Cool Simsit New member 28/8/05 #148 ומזל טוב לא אומרים?? סתם עזבו אני כמו תמיד בהשפעת פודינג שוקולד! ביצים ביצים ביצים ביצים ביצים מלוואח!
ומזל טוב לא אומרים?? סתם עזבו אני כמו תמיד בהשפעת פודינג שוקולד! ביצים ביצים ביצים ביצים ביצים מלוואח!