Little Chiwawa

New member
בתיה עוזיאל אתם אומרים?

כן כולנו נבוא בריצה לפורום אומנות שימושית עכשיו!! |בתיה
|

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gifאני לא מצליחה להעלות תמונה../images/Emo10.gif

הוא כל הזמן אומר לי שזה לא בפורמט. אבל זה כן

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

יותר בוסקילה ממאיה? יותר לידר מעברי? מדברים על התוכנית בפורום מת להיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1335
פורום חדש לשחקנית והזמרת החמה ביותר בהוליווד לינדזי לוהאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1337
בואו ללמוד קצת יותר על אמנות העיצוב בזכוכית - פורום זכוכית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1338 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo2.gifפורום 1338../images/Emo70.gif

אלף פורמים אחרינו

o0Invisible0o

New member
הגבתי לך.../images/Emo4.gif תפוזונע!

אעאעאעא...טוב מההתחלה. יש ניפוח זכוכית שכולם מכירים, יש חרוזי זכוכית [שנראה שזה -הדבר- של הפורום הזה, כולם עושים שם חרוזים..
] יש פיוזינג, פסיפס, כלי זכוכית ואני בטוחה שעוד דברים רבים ונוספים [היה לי יותר, שכחתי עכשיו..
] דווקא זכוכית זה פורום נחוץ לטעמי.

Nagboom

New member
../images/Emo185.gifמגניב להיות נאגבום ../images/Emo98.gif.

היא הלכה
. אבל היא השאירה הניק פתוח
. מוחאעאעאעאעאעאע *חוזרת לבידריליות*

Nagboom

New member
../images/Emo6.gif

זה נורא מוזר לראות הודעה בניק שלי שאני לא כתבתי

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

הלכתי אתמול לראות את צ'ארלי ומפעל השוקולד, ג'וני דפ היה משעשעP: והאולם היה כמעט ריק
ויש לי צמיד סרגל שימושי עם ציורים של פו הדב^.^ מה נשמע?:]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

גמאני ראיתי.
ג'וני דפ מעולה בסרט!
גם אצלנו האולם היה די ריק..
ונחמד לך!
הכל טוב..!XD

Koobit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifאני עוזבת. ../images/Emo13.gif

אני באמת עוזבת... אני לא יודעת אם זה ישנה למישהי פה בכלל כי לא הייתי כאן בתקופה האחרונה... בלעכס. בכל מקרה, אני עוזבת אחרי שנה וקצת בפורום הזה ואני חייבת להגיד שהיה לי העונג להיות כאן.
הכרתי בנות מדהימות והרגשתי כאן כל כך נפלא לגבי כל מה שעשיתי. אז נכון, אולי לא ציירתי הרבה דוליז ולא ניסיתי לפתח את זה, אבל נשארתי פה כי הרגשתי כל כך טוב כאן. אני עדיין מרגישה ככה. הייתי בשלושה מפגשים ונהנתי בכולם, אבל רק במפגש האחרון (שהיה לא מזמן) הבנתי שזו תקופה שעומדת להסתיים. למה? אני לא יודעת להסביר בדיוק. אני לא אתחיל עם הנאום של: "אני לא מרגישה שייכת יותר" כי זה לא ככה אצלי. אני באמת לא מרגישה שייכת, אבל לא במובן רע. זאת אומרת, אני מרגישה שהשתנתי ואולי הפורום ואני כבר לא מתאימים... אני לא יודעת איך להסביר את זה. זה לא משהו רע, שוב. אין לי שום טענות אליכן, נהנתי מכל רגע שהייתי פעילה פה אבל דברים משתנים. אין לי שום טענות כלפי שום דבר שקשור לפורום.
אני כבר לא נכנסת לפה בכלל. עד עכשיו התירוץ היחיד שהיה לי כדי להילחם על המקום שלי פה היו "בואו נשלים" והעד''ש, אבל העברתי כבר את העד''ש לשני ואת בואו נשלים התחלתי להזניח... אני שונאת להזניח דברים שאני עוסקת בהם, כשהתחלתי להזניח את הפינה הבנתי שזה הסימן שלי לעזוב. אז תודה לכן בנות, על כל התקופה הנהדרת! נהנתי כל כך! אני לא מנתקת קשר איתכן, זה לא העניין. אם אתן רוצות אפשר להשיג אותי באייסיקיו או במסנג'ר. "בואו נשלים" יעבור גם הוא לשני והיא תפתח אותו בקרוב. נהנתי מאוד כאן.
אוהבת אתכן המון המון - נועה.
(אייסיקיו: 231751598, את המסנג'ר אני מעדיפה לתת באופן פרטי.)

Little Chiwawa

New member
אני לא אנסה לשכנע אותך להישאר או

משהו.. אבל... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה?!!?! חח טוב רק אני מקווה שתקפצי לבקר וחבל שאנחנו הכרנו דרך ריב. חח.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo24.gif

אבל אני אוהבת אותך
אל תלכי... מי יפתח בואו נשלים במקומך
יהיה לנו משעמם בלעדיך

S t i t c h

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אמרתי לך כבר באיי סי קיו. ואני מבינה אותך אז אני לא אתחיל לנסות לשכנע אותך. בכל מקרה נדבר בטלפון ובמסנג'ר או משו כזה נכון?

TEENAGER1

New member
נועה שלי ../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת יודעת עד כמה אני אוהבת אותך. וכמה הייתי רוצה שתישארי. אבל דווקא בגלל שאני אוהבת אותך, אין לי ברירה אלא לקבל את ההחלטות שלך. נהניתי איתך מאוד, בכלל בפורום ובמיוחד במפגש. אני אוהבת אותך מאוד

למעלה