חלמתי שאני עושה מסיבה. ואז אני מזמינה אתכן פה. אבל לא שמתי הרבה הודעות כי לא חשבתי שאנשים יגיעו- גם בבית וגם בפורום. ואז אני כזה לא חשבתי שיבואו ופתאום דופקים בדלת וזאת נעה [סטינקי ווינקי, ואני יודעת שלא באמת ככה את נראית כי לא ראיתי אותך באמת..], ואז אני חשבתי כזה "שיט>< איך עכשיו אני אגיד לה שאין מסיבה><] אז אמרתי לה לחכות רגע נגיד ליד הטלוויזיה ואז אני כזאת לחוצה נכנסתי למחשב וניסיתי לשכנע אנשים במסנג'ר. זה היה מוזר. וול נעה נכנכסת לחלומות שלי. ותדעי שאני בדר"כ לא זוכרת חלומות>< כנסו לרדיו שלי!!! http://www.hapardes.co.il/saspnet_client1/1234_67/radio/listenradio.html?appInstance=נסיון&username=מאזינ/ה1 אהה כן תודה לדנה שנתנה לי קישור בהתחלה ונראה לי שנועה נתנה לה. וול טנקס.
.Fuck u, MTV Hmmm dfsldfkds Pigssss. I see them. They are taking over!111 they are taking everything!~!11 my Tears of Fire, My coca cola my.... noOOOOOO!#~sA;KDJAS Don't take my Mojo~!!!111111 Ahahahadha;kfb;kjbcfglksdf sf;kgjskjg Helpppppp Meeeeeee
עבדתי על הדולי לטופ מודל שעות.שעות.ולא סיימתי אותה עדיין. באתי לפתוח את הקובץ ואז אני רואה שהוא איננו. הוא פשוט נעלם.חיפשתי אותו בעזרת ה"חיפוש"של הווינדוס, חיפשתי בכל התיקיות.ואני פשוט לא מוצאת. עבדתי עליה שעות.והייתי כלכך מרוצה ממנה. ועכשיו אני צריכה להתחיל הכל מהתחלה. חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.