DarkBlueAngeL

New member
../images/Emo177.gifבעע...חלום מוזר.

חלמתי שאני עושה מסיבה. ואז אני מזמינה אתכן פה. אבל לא שמתי הרבה הודעות כי לא חשבתי שאנשים יגיעו- גם בבית וגם בפורום. ואז אני כזה לא חשבתי שיבואו ופתאום דופקים בדלת וזאת נעה [סטינקי ווינקי, ואני יודעת שלא באמת ככה את נראית כי לא ראיתי אותך באמת..], ואז אני חשבתי כזה "שיט>< איך עכשיו אני אגיד לה שאין מסיבה><] אז אמרתי לה לחכות רגע נגיד ליד הטלוויזיה ואז אני כזאת לחוצה נכנסתי למחשב וניסיתי לשכנע אנשים במסנג'ר. זה היה מוזר. וול נעה נכנכסת לחלומות שלי. ותדעי שאני בדר"כ לא זוכרת חלומות>< כנסו לרדיו שלי!!! http://www.hapardes.co.il/saspnet_client1/1234_67/radio/listenradio.html?appInstance=נסיון&username=מאזינ/ה1 אהה כן תודה לדנה שנתנה לי קישור בהתחלה ונראה לי שנועה נתנה לה. וול טנקס.

Stinki Winki1

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ממש סלבריטי נהייתי פה
אני אף פעם לא חולמת על הפורום עם פנים של בנותX: אם את רוצה אני אשלח לך תמונה שתוכלי לחלום ברור יותר פעם הבאה
. וזה ממש מחמיא ד"א, אבל רחוק מהמציאות כי אני שונאת מסיבות.
את חמודה.

DarkBlueAngeL

New member
../images/Emo177.gifחחח...

תשלחי לי!!!!!!!!!!!! בעעע כן כן כן!! רעיון טובטובטוב! יא סוף סוף אני אדע איך את נראית! אני לא בטוחה שיש לך אותי..מסנג'ר? [email protected]

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאני חלמתי עלייך היום.../images/Emo2.gif

שאת ואיילת הייתם[ן] זוג[היא הייתה בן
] ואת נפרדת ממנה ואני עודדתי אותך ונעמה עודדה אותך מהצד השני[ישבת באמצע!] ואז סיפרת לי על הפרידה שהייתה לך מזמן מעמית[ילד מהכתה שלי]. ולוזוכרת מה עוד.

Radio Joe

New member
Live... Work... Study

.Fuck u, MTV Hmmm dfsldfkds Pigssss. I see them. They are taking over!111 they are taking everything!~!11 my Tears of Fire, My coca cola my.... noOOOOOO!#~sA;KDJAS Don't take my Mojo~!!!111111 Ahahahadha;kfb;kjbcfglksdf sf;kgjskjg Helpppppp Meeeeeee

שם של דמות מתוכנית טלויזייה..../images/Emo22.gif

(אינויאשה) בכתוביות בעברית השם של הדמות זה "מאנגו".

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifחרא.חרא.חרא.

עבדתי על הדולי לטופ מודל שעות.שעות.ולא סיימתי אותה עדיין. באתי לפתוח את הקובץ ואז אני רואה שהוא איננו. הוא פשוט נעלם.חיפשתי אותו בעזרת ה"חיפוש"של הווינדוס, חיפשתי בכל התיקיות.ואני פשוט לא מוצאת. עבדתי עליה שעות.והייתי כלכך מרוצה ממנה. ועכשיו אני צריכה להתחיל הכל מהתחלה. חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.

GalGul000

New member
../images/Emo24.gif אוח. מסכנה ../images/Emo10.gif

תנסי לחפש עוד קצת... אולי בסוף תמצאי. אני אוהבת אותך
ואני בטוחה שתתחילי חדשה, והיא תצא אפילו יותר מדהימה. כי את מוכשרת

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifתודה.איזה חמודה.../images/Emo23.gif

העלת לי חיוך על הפנים.
. כבר התחלתי חדשה.כי אני יודעת שאין סיכוי שני אמצא את הקודמת. את מותק

Little Chiwawa

New member